Aš gyvenu Vilniuje, nesidomiu kam yra leidžiami pinigai Kaune ir Klaipėdoje, nors ir esu tikras, kad tam pačiam Kaune gatvės tvarkomos kur kas intensyviau, kaip beje ir Panemunės tiltas tiesiamas pagrinde iš savivaldybės lėšų. Tačiau ne tame esmė kiek kas km nutiesė, ar kokio ploto gatves išasfaltavo. Esmė kaip efektyviai buvo panaudotos lėšos ir už lėšų švaistymą tiek Zuokas, tiek Kupčinskas turi būti kritikuojami vienodai. Tačiau nei viename mieste ir net per visą Lietuvos istoriją nesu girdėjęs kad koks meras sugebėtų iššvaistyti tokias sumas, kurias iššvaistė Zuokas. Visokios magistralinės gatvės ir aplinkeliai yra tiesiami iš ES pinigų, pagal griežtas ES programas, savivaldybės dalyvavimas - tik formalus, neišvogiant lėšų atlikti tuos darbus, kurie priklauso savivaldybei. Jeigu pagal ES paramą vertinsime mero gebėjimus, tai geriausias Lietuvos meras bus Visagine, kur ES paramos daugiausiai nukeliauja dėl uždaromos AE.
Nereikia ir domėtis iš kur tos lėšos kai ir taip aišku, kad iš Vilniaus biudžeto. Dar kartą primenu, kad 90% miesto biudžeto lėšų skiriamos visokiems darželiams ir tik nedidelė dalis gali būti investuojama į miesto infrastruktūrą ir plėtrą (arba gali būti nukreipta į utopinius projektus). Bet kaip suprantu tu žinai kažkokį kitą, slaptą lėšų šaltinį, apie kurį įdomu būtų ir man sužinoti.
Esu tikras, kad girdėjai, jog Vilniui buvo žada padovanoti modernaus meno centrą. Jeigu negirdėjai, kad dėl Zuoko savivaldybės kaltės tai neįvyko, tai google it. Galbūt tau tie 30 mlrd. Lt įspūdžio ir nedaro, galbūt Zuoko teikiama nauda yra didesnė, tačiau vistiek be menkaverčio tilto apšvietimo ar A juostos praplatinimo, nelabai ir pats randi už ką Zuoką pagirti.
Parašė Creatium
Rodyti pranešimą
Apie kitus tavo teiginius net neverta galvot. Niekuo neparemti "man nepatinka" ir jau buvusio "man per mažai" stiliaus argumentai.
Comment