Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

XIV Seimas ir XIX Vyriausybė (po 2024 m. rinkimų)

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė John Rodyti pranešimą
    Skvernelis, kaip ir Žemaitaitis, ruošiasi būsimiems LRP rinkimams, naudodamiesi savo pozicijomis Seime.
    Tik tiek tesugebėjai išbezdėti? Labai jau silpna versija. Ir daugiau nieko nematai lyderšypų koalicijoje?
    Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
    Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

Comment

Parašė Arunasx Rodyti pranešimą
      Tik tiek tesugebėjai išbezdėti? Labai jau silpna versija. Ir daugiau nieko nematai lyderšypų koalicijoje?
      Tai kad čia einamoji versija šiuo metu Lietuvoje. Nebent gyveni po akmenu paskutinį pusmetį?

Comment

Parašė Ignalina Rodyti pranešimą

Kurį iš jų palaikytum ir kodėl?
        Aš palaikyčiau Skvernelį. Tu, spėju, bent jau vertinant pagal pasaulėžiūrą, turėtum aktyviai palaikyti Žemaitaitį

Comment

Tai kad čia einamoji versija šiuo metu Lietuvoje. Nebent gyveni po akmenu paskutinį pusmetį?
          Ne apie mano preferencijas kalba, juk ne tie valdžioje. Kalbos dovaną praradai paskutinius kelis mėnesius šioje temoje.
          Subliuško lyderšypo balionas ir pavirto panaudotu sargiu?
          #KurVilija?
          Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
          Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

Comment

Klausė ką manai dėl to, kad lydershipas nemato penktosios kolonos formavimosi.
            Nebent tavo atsakymą reikia interpretuoti, kad lydershipas teisus - 5 kolona nesiformuoja, o skvernelis meluoja vardan reitingų prezidento rinkimuose.

Comment

Aš palaikyčiau Skvernelį. Tu, spėju, bent jau vertinant pagal pasaulėžiūrą, turėtum aktyviai palaikyti Žemaitaitį
              Aš su šiferio lakštu priviliosiu Gabriuką kandidatuoti ir balsuosiu už jį.

Comment

Parašė Gator Rodyti pranešimą

Nebent tavo atsakymą reikia interpretuoti, kad lydershipas teisus - 5 kolona nesiformuoja, o skvernelis meluoja vardan reitingų prezidento rinkimuose.
                Vyriausybės darbą ir rezultatus vertinu pagal priimamus sprendimus t.y., visų pirma, sprendimai dėl gynybos, mokesčių reformos ir panašių dalykų. Kas/ką/kaip pavadino, man nėra įdomu, tai ir manyti apie tai nelabai ką nors galiu, kaip ir dėl bet kurio kito dalyko, kuris man nerūpi ar kuriuo nesidomiu.

Comment

Parašė Ignalina Rodyti pranešimą

Aš su šiferio lakštu priviliosiu Gabriuką kandidatuoti ir balsuosiu už jį.
                  Gabriukas pats kažin, ar spręs, kur jam kandidatuoti. Kaip Januška lieps, taip ir darys.

Comment

Parašė Gator Rodyti pranešimą
                    jonelis pats yra 5 kolona, todėl grynai kaip lyderšypas nemato ir negirdi

Comment

Working...
                    X