Parašė Gator
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Koronavirusas (COVID-19)
Collapse
X
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąGeriausias šaltinis apie viruso eigą jei norit žinoti savaitėm prieš kol sužino mūsų media ar vyriausybė praneša.
Labai įdomiai ir visiems suprantamai seka tendencijas, vertina tyrimus ir tt:
Parašė Gator Rodyti pranešimą32 proc vokiečių tiki oficialia korona statistika.
57 proc konspiracijos teorijų fanatikų (kaip sako "nekvestionuok vyriausybės" tipažai) netiki.
- 4 patinka
Comment
-
O šiaip tai Omikronas panašu, kad pribaigs pandemiją, nes yra kur kas mažiau pavojingas + labiau užkrečiamas. Iš Pietų Afrikos duomenų, kur viskas ir prasidėjo, matosi, kad banga ten praėjo labai staigiai. Dabar reikia stebėti UK, nes ten omircronas pirmiausiai po Pietų Afrikos atėjo, bet panašu, kad per sausį/vasarį omicronas prasisuks ir Lietuvoje ir tai bus pandemijos galas, nes absoliuti dauguma turės imunitetą, pavojingesnės viruso formos bus išstumtos švelnesnės omicron atmainos, o dar ir turėtų pasirodyti antivirusiniai vaistai. Taigi jau pavasarį galima bus pradėti atšaukinėti daugumą ribojimų, o artėjant vasarai apie covidą ir ribojimus jau galėsim pamiršti.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
Aš irgi jį seku, turbūt vienintelį, nes covidu jau menkai domiuosi. Man tik įdomu kodėl tu spamini čia visokias antivakseriškas konspiracijos teorijas, jeigu pats žiūri jo video? Juk ten pagrinde rodoma statistika, kuri aiškiai rodo, kad vakcinos (bent jau iki omikrono) buvo esminis ir vienintelis ginklas prieš pandemiją. Kaip veikia konspiracininkų smegenys?
To nesuprasti yra vienas smegenų neveikimo lygis, bet to nesuprast po 10 kartų kartojimo, yra kažkas išvis už smegenų veikimo ribos.
Juolab, kad net ir į tavo konkrečius tris vakcinų klausimus prieš kelias savaites tau atsakiau TAIP.
Paskutinis taisė Gator; 2022.01.03, 23:01.
Comment
-
Parašė liux Rodyti pranešimą
tai Tu teigi, Tu ir įrodyk. Aš ir video tos fotosesijos mačiau.
Tu kaltini, todėl tu ir įrodyti turi.
Tu teigei, kad visada buvo su kaukėmis renginyje ir tik fotografijai nusiėmė kaukę. Kadangi grupės žmonių kaukių nusiėmimas fotografijai yra dinaminis procesas (kiekvienas nusiima savo laiku, skirtingose pozose), labai jau įdomu pažiūrėt kaip ten atsitiko, kad visi vienu metu buvo užfiksuoti pozavimo pozoje su kaukėmis.
Kokios priežastys dėl ko neparodai to video? Sugalvosi kažką, kad "neturi laiko"?
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąO šiaip tai Omikronas panašu, kad pribaigs pandemiją, nes yra kur kas mažiau pavojingas + labiau užkrečiamas. Iš Pietų Afrikos duomenų, kur viskas ir prasidėjo, matosi, kad banga ten praėjo labai staigiai. Dabar reikia stebėti UK, nes ten omircronas pirmiausiai po Pietų Afrikos atėjo, bet panašu, kad per sausį/vasarį omicronas prasisuks ir Lietuvoje ir tai bus pandemijos galas, nes absoliuti dauguma turės imunitetą, pavojingesnės viruso formos bus išstumtos švelnesnės omicron atmainos, o dar ir turėtų pasirodyti antivirusiniai vaistai. Taigi jau pavasarį galima bus pradėti atšaukinėti daugumą ribojimų, o artėjant vasarai apie covidą ir ribojimus jau galėsim pamiršti.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė acetonas Rodyti pranešimą
Turbūt dauguma, net šiame forume mano, kad užsikrėtusiųjų skaičius yra didesnis nei skelbima. Ką nori pasakyti?Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
Jei kas manęs paklaustų "ar aš tikiiu oficialia statistika dėl covid susirgimų", mano atsakkymas būtų "žinoma ne". Kaip galima tikėti oficialia statistika, kai daug kas susirgę neina testuotis ir dar daugiau covid perserga be jokių simptomų (pagrinde pasiskiepiję).
Jūs suprantat, kad jei klausimas būtų apie tai, tai atsakymas būtų 100 proc netiki?
Ta prasme jūs suprantat, kad kiekvienas žmogus žino, kad ne visi žmonės prieina iki testavimo punkto?
Dabar gi pagal jūsų logiką 43 proc žmonių nežino tokio elementaraus dalyko ir galvoja, kad magišku būdu kiekvienas žmogus yra testuojamas kiekvieną dieną ir taip pateikiama tikra statistika.
Cha, nice tryPaskutinis taisė Gator; 2022.01.03, 23:03.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Kodėl tada vyriausybė gasdina griežtais karantinais?
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Kvestionuoji vyriausybės sprendimus? Antivakseris!
Visi tikimės, kad to nebus, bet mes sėdim ant sofos ir strateguojam, o valdžia turi būti paruošusi sprendimus. Gal iš čia tie gasdinimai?
- 1 patinka
Comment
-
Parašė MikasRidikas Rodyti pranešimą
Gal keletą savo pasiūlymų, kokie valdžios veiksmai turėtų būti tuo atveju, kai uzsikretimu bus po 15k per dieną ir net ir su mažu hospitalizacijos procentu ligoninės bus užkimštos, vyks atranka, ką guldyt, o ko jau nebeverta?
Visi tikimės, kad to nebus, bet mes sėdim ant sofos ir strateguojam, o valdžia turi būti paruošusi sprendimus. Gal iš čia tie gasdinimai?
Tai ką būčiau daręs - būčiau negasdinęs, o sakęs - dar anksti tikrai teigti, tačiau turime pirminių duomenų, kad omicron yra daug lengvesnė atmaina. Tikėkimės daugiau karantinų neprireiks.
Comment
-
Danija tikisi po 2 mėnesių grįžtį į normalų gyvenimą ("old normal" - gator past.)
Denmark health chief says Omicron is bringing about the END of the pandemic and 'we will have our normal lives back in two months'
https://www.dailymail.co.uk/news/art...-pandemic.html
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąDanija tikisi po 2 mėnesių grįžtį į normalų gyvenimą ("old normal" - gator past.)
Denmark health chief says Omicron is bringing about the END of the pandemic and 'we will have our normal lives back in two months'
https://www.dailymail.co.uk/news/art...-pandemic.html
- 3 patinka
Comment
-
Konkrečiai klausimas buvo kodėl buvo gasdinama jau geru lygiu žinant (buvau daug anksčiau rašęs apie PAR sveikatos ministro teiginius apie super lengvą omicron formą ir galimą pandemijos pabaigą), kad omicron yra silpnesnė atmaina.
Tai ką būčiau daręs - būčiau negasdinęs, o sakęs - dar anksti tikrai teigti, tačiau turime pirminių duomenų, kad omicron yra daug lengvesnė atmaina. Tikėkimės daugiau karantinų neprireiks.
Comment
-
O mūsų sveikatos apsaugos ministras kalba apie dar vieną karantiną, nes "atvejų daugėja".
- 1 patinka
Comment
-
Parašė MikasRidikas Rodyti pranešimą
Tai Trumpas irgi žadėjo, kad tuoj tuoj ir pandemijai bus galas
Juolab negalima lyginti moralės pakėlimo (prieš kovą normalu sakyt, kad laimėsi, kai žinai, kad nebūtinai) su moralės žlugdymu.
- 1 patinka
Comment
-
Man įdomiau kaip veikia tavo smegenys, kad tu nesuvoki, kad aš ne prieš vakcinas, o prieš segregacijos pasus ir privalomus skiepus?
To nesuprasti yra vienas smegenų neveikimo lygis, bet to nesuprast po 10 kartų kartojimo, yra kažkas išvis už smegenų veikimo ribos.
Juolab, kad net ir į tavo konkrečius tris vakcinų klausimus prieš kelias savaites tau atsakiau TAIP.
čia tas pats kas sakytum - aš ne prieš vairuotojų įgūdžių patikrinimą, aš prieš segregacinį vairuotojo pažymėjimą.If a lion could speak, we could not understand him.
- 5 patinka
Comment
-
Man įdomiau kaip veikia tavo smegenys, kad tu nesuvoki, kad aš ne prieš vakcinas, o prieš segregacijos pasus ir privalomus skiepus?
OK, esi prieš GP. Pasiūlyk tada adekvačią alternatyvą pandemijos valdymui, kuri nereikštų karantino visiems.
Kvestionuoji vyriausybės sprendimus? Antivakseris!
Anksčiau kalbėjom tik apie tai, kad niekas neturi teisės eiti į gatves ir smurtu reikalauti keisti tuos sprendimus ar įstatymus, net jei tas sprendimas kažkam ir nepatinka.
Kiekvienas žmogus yra laisvas tiek, kiek jis nekenkia ir nekelia pavojaus kitiems.
O šiaip yra nurodyti konkretūs skaičiai, nuo kada apie karantino įvedimą būtų svarstoma. Ir ten atvejų skaičiai nefigūruoja, o tik reanimacijos lovų užimtumas. Jei tų skaičių nepasieksime, tai lokdauno ir nebus.
Manau, kad galime ir nepasiekti tokių skaičių, nes 240 reanimacijos lovų nebuvo užimta net ir siaučiant kur kas pavojingesnei DELTA, atmainai, kai, priminsiu, taip pat nebuvo praktiškai jokių ribojimų.
Be to, praeitais metais žiemą karantine sėdėjo visa Europa, dabar gi tik Nyderlandai, Ir tai - olandai karantiną labiau atsargumo sumetimais įvedė, nes sergamumas ten nėra kažkaip labai blogesnis nei Lietuvoje.Paskutinis taisė Vilnietizz; 2022.01.04, 08:56.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimą
OK, esi prieš GP. Pasiūlyk tada adekvačią alternatyvą pandemijos valdymui, kuri nereikštų karantino visiems.
Comment
-
Smegenys neegzistuoja, Smegenys yra valdžios išgalvoti siekiant kontroliuoti jūsų veiksmus. Smegenų turėjimas yra segregacija, kur mano teisės?
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
Nes kai skiedalai apie omicrono nepavojingumą pasibaigs pamatysim kad ligoninėse nėra vietų.
Dėl omikrono kol kas Europoje tik Nyderlandai įvedė karantiną, kai praeitais metais prie gerokai mažesnių skaičių karantine sėdėjo visa Europa.
Skiepai vis dėl to veikia.
Parašė Gator Rodyti pranešimąDanija tikisi po 2 mėnesių grįžtį į normalų gyvenimą ("old normal" - gator past.)
https://www.dailymail.co.uk/news/art...-pandemic.htmlPaskutinis taisė Vilnietizz; 2022.01.04, 09:27.
Comment
Comment