Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Koronavirusas (COVID-19)

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė mantasm Rodyti pranešimą
    Soc tinklai irgi vieša erdvė.
    Aš neatsimenu, jūs šaltiniais nepasidalinate.

Parašė Gator Rodyti pranešimą
    Neneigti, kad tą negerovė darosi
    Dar kartą klausimas, kur matote neigimą?

Comment

Parašė Lettered Rodyti pranešimą

Tame ir esmė, kad kadangi vakcina eksperimentinė, nėra žinomi ilgalaikiai šalutiniai efektai, tai truputį juokingai dabar atrodo prisiminus tie visi politikų teiginiai, kad verta visus iš eilės skiepyti nepriklausomai nuo rizikų ar kad vakcina užkirs kelią viruso plitimui.
      Vakcina nėra eksperimentinė, o ilgalaikiai šalutiniai poveikiai vis dar atrandami net tokiems vaistams kaip citramolis, tai čia kažko laukti būtų visiška nesąmonė.

Parašė Sula Rodyti pranešimą
      D. Trumpas siūlė leisti dezinfekcinio skysčio injekcijas, reklamose sakoma, kad jos užmuša 99% mikrobų. Kažkodėl klanas užblokavo šią iniciatyvą.
      Alkoholis tikrai gali sunaikinti COVID, tik jo kiekis būtų reikalingas toks, kad žmogus jau seniai būtų miręs nuo apsinuodijimo alkoholiu.

Comment

Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimą

Aš neatsimenu, jūs šaltiniais nepasidalinate.
        Nekaupiu FB skrynų ir pokalbių įrašų.

Gal jūs ir gyvenote itin skaidriname burbule kur visi buvo labai racionalūs. Bet mano patirtis buvo kardinaliai kitokia.

Comment

Parašė senasnamas Rodyti pranešimą
          Gal gali kas paaiškinti, kodėl taip svaigstama dėl to kiniško koronaviruso ir visame pasaulyje "medžiojamas" kiekvienas susirgęs? Pvz., per ankstesnį SARS protrūkį 2003 m. mirė maždaug 800 žmonių. Ar tai daug?
          Labai linksma atsidaryti pirmą žinutę šitos temos, 2020 m. sausis

Comment

Working...
          X