Parašė Tomas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Sankcijų ir naftos kainų kitimo įtaka Rusijos ir kt. šalių ekonomikai (iki 2022.02)
Collapse
X
-
Parašė suoliuojantis Rodyti pranešimąNegaliu susilaikyti Jumoristinės ekonominės rusiškos žinios: visada smunkantis dolerio kursas, naujos Rusijos įvestios sankcijos Europia, olimpinės žaidynės 2024 Anadyrėje
Youtube video
Parašė Tomas Rodyti pranešimąKodėl turėtų? Rusijos dešros gamybos pajėgumai nė kiek nesumažėjo
Šiandien girdėjau Nausėda pasakojo, kad prie tokios palūkanų normos bankai iš juridinio asmens turėtų norėti 30-50 proc. palūkanų. Nenuostabu, kad bankai šiuo metu rusijoje apskritai neskolina už jokias palūkanas ir matyt artimiausiu metu to daryti nepradės. Taip kad apie kažkokius pajėgumų didinimus ir vietinės pramonės plėtrą artimiausiu metu girdėti greičiausiai neteks.
Bus įdomu kas darysi kitų metų pradžioj, kai turėtų prasidėti mažmeninės prekybos kolapsas, bei ateis laikas refinansuotis didžiosioms kompanijoms pasiskolinusioms doleriais užsienyje. Dar įdomu kiek realiai kainuoja rublio kurso palaikymas ties 60, nes jau nebe tik centrinis bankas intervencijas daro.
Taip sakant, viskas dar prieš akis.
Beje, JAV apibusis dialogas su Kuba tai kaip dar vienas smūkis lazda putleriui jau ir į taip mėlyną akį.
Comment
-
Parašė pauliaK Rodyti pranešimąČia parodija ar rimtai?
Comment
-
Paaiškinkit man vieną dalyką, Tomas čia ironizuoja ar vatnikauja ? Skaitau ir mastau iš kurios čia pusės žiūrėt į tokius komentarus, ar kaip į humora ar kaip į psichinę negalią ?- Kas gi vyksta toje Ukrainoje?
- Rusija su Amerika kariauja.
- Ir ką, kaip ten reikalai?
- Na, Rusija prarado tūkstančius kareivių, šimtus tankų.
- O amerikiečiai?
- Nepatikėsi, jie apskritai kare nepasirodė.
Comment
-
Dėl komfortiškos Putino konferencijos Rusijos valdžia šiandien ryte galėjo jau išleisti 600 mln. $ iš rezervų. Kažin kaip netiesiogiai tai galima nustatyti ir ar tai įmanoma...
Comment
-
Parašė DSaulius Rodyti pranešimąPaaiškinkit man vieną dalyką, Tomas čia ironizuoja ar vatnikauja ? Skaitau ir mastau iš kurios čia pusės žiūrėt į tokius komentarus, ar kaip į humora ar kaip į psichinę negalią ?
Comment
-
Parašė DSaulius Rodyti pranešimąPaaiškinkit man vieną dalyką, Tomas čia ironizuoja ar vatnikauja ? Skaitau ir mastau iš kurios čia pusės žiūrėt į tokius komentarus, ar kaip į humora ar kaip į psichinę negalią ?It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė luknas Rodyti pranešimąDėl komfortiškos Putino konferencijos Rusijos valdžia šiandien ryte galėjo jau išleisti 600 mln. $ iš rezervų. Kažin kaip netiesiogiai tai galima nustatyti ir ar tai įmanoma...
O ministerija berods ~7 mlrd. USD turi, greičiausiai centriniam bankui pradėjus vėl pardavinėti dolerius bus aišku, kad jų ministerija jau nebeturi.
Comment
-
Parašė pauliaK Rodyti pranešimąrusijos centrinis bankas deklaruoja, kad vakar nei dolerio į rinką neišleido iš rezervo, suprask finansų ministerija leido pailsėti, savo valiutos atsargas pardavinėdama. Kaip sužinoti kokio dydžo intervencijas pastaroji darė aš nežinau ir kažin ar yra būdas tai padaryti dabar. Sprendžiant iš rublio kurso - nemažas.
O ministerija berods ~7 mlrd. USD turi, greičiausiai centriniam bankui pradėjus vėl pardavinėti dolerius bus aišku, kad jų ministerija jau nebeturi.Paskutinis taisė Lettered; 2014.12.18, 10:54.
Comment
-
Parašė pauliaK Rodyti pranešimąrusijos centrinis bankas deklaruoja, kad vakar nei dolerio į rinką neišleido iš rezervo, suprask finansų ministerija leido pailsėti, savo valiutos atsargas pardavinėdama. Kaip sužinoti kokio dydžo intervencijas pastaroji darė aš nežinau ir kažin ar yra būdas tai padaryti dabar. Sprendžiant iš rublio kurso - nemažas.
O ministerija berods ~7 mlrd. USD turi, greičiausiai centriniam bankui pradėjus vėl pardavinėti dolerius bus aišku, kad jų ministerija jau nebeturi.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Paaiškėjo kas surengė spekuliacinę ataką prieš rublį. Tai galėjo padaryti tik tie, kurie valdo pasaulinę pinigų spausdinimo mašiną, kitaip tariant - JAV Fed'as. Atsispausdino rublių ir voila!
Такое давление на рубль может организовать только тот, кто «подключен» к ФРС, к международной «печатной машинке» и имеет неограниченные ничем финансовые ресурсы и возможности.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąSkirtingai nuo Tamstos man nieko įrodinėt nereikia. "Senas" BMW kainininkas vis dar kabo www.bmw.ru .
Dėl sudėtingos ekonominės situacijos Rusijoje BMW koncernas šiai šaliai skirtus automobilius perskirstys kitoms rinkoms.
Skaitykite daugiau: http://www.15min.lt/naujiena/gazas/a...#ixzz3MFUPyVNo
Comment
-
Parašė DSaulius Rodyti pranešimąPaaiškinkit man vieną dalyką, Tomas čia ironizuoja ar vatnikauja ? Skaitau ir mastau iš kurios čia pusės žiūrėt į tokius komentarus, ar kaip į humora ar kaip į psichinę negalią ?
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąŠiandien žlunga doleris ir Amerika. Nebe daug jiems liko.
Comment
Comment