Parašė digital
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kinijos santvarka ir ekonomika
Collapse
X
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Dar pamiršai paminėti Vilniaus komunalinių atliekų išvežimo kainas prieš VS po reformos. Negi šį kartą apsieisi be šito genialaus argumento, kurį taip mėgsti naudoti visose nesusijusiose temose?
Man tai nuoširdžiai būtų įdomu sužinoti kuo tokie Kinijos valdžios veiksmai gali būti naudingi, pateisinami ir kaip kitaip naudingi ir pasauliui ir Kinijai. Ypatingai žiūrint iš Europiečio point of view.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė tajus2 Rodyti pranešimąMan tai nuoširdžiai būtų įdomu sužinoti kuo tokie Kinijos valdžios veiksmai gali būti naudingi, pateisinami ir kaip kitaip naudingi ir pasauliui ir Kinijai. Ypatingai žiūrint iš Europiečio point of view.
Mano požiūriu taip, tai irgi iš dalies eksperimentas, bet kurio aš negaliu niekaip pateisinti, ir naudos pasauliui daug neįžvelgiu (ypač iš europiečio POV).
- 1 patinka
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąJohno požiūriu tai eksperimentas, kurio bus įdomūs rezultatai po 15 metų (bet tegul pats pasisako).
Mano požiūriu taip, tai irgi iš dalies eksperimentas, bet kurio aš negaliu niekaip pateisinti, ir naudos pasauliui daug neįžvelgiu (ypač iš europiečio POV).Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąJohno požiūriu tai eksperimentas, kurio bus įdomūs rezultatai po 15 metų (bet tegul pats pasisako).
Mano požiūriu taip, tai irgi iš dalies eksperimentas, bet kurio aš negaliu niekaip pateisinti, ir naudos pasauliui daug neįžvelgiu (ypač iš europiečio POV).
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąKinija bando kardinaliai priešingo pobūdžio sistemą, kur rizikos grupės keliamos problemos tvarkomos griežtos rankos priemonėmis.
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąTik kai ta "rizikos grupė" yra visa tauta, tai tokios priemonės labai primena, pvz., sovietų taikytas lietuviams - trėmimus ir pan.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąLietuviai nebuvo terorizmo ir ekstremizmo rizikos grupė. Net represuojami nenaudojo tokių priemonių prieš okupantus. Bet šitą jau aptarėm anksčiau.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąLietuviai nebuvo terorizmo ir ekstremizmo rizikos grupė. Net represuojami nenaudojo tokių priemonių prieš okupantus. Bet šitą jau aptarėm anksčiau.Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
- 1 patinka
Comment
-
Lietuviai nebuvo terorizmo ir ekstremizmo rizikos grupė. Net represuojami nenaudojo tokių priemonių prieš okupantus. Bet šitą jau aptarėm anksčiau.
- 2 patinka
Comment
-
- 1 patinka
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąTik kai ta "rizikos grupė" yra visa tauta, tai tokios priemonės labai primena, pvz., sovietų taikytas lietuviams - trėmimus ir pan.
Comment
-
Taip sutapo, kad vakar išspausdino straipsnį apie "humaniškus" metodus ir stovyklas. Kas nesupranta manau nesunkiai galina panaudoti google translator.
Persekioja ne tik uigūrus, bet ir vietinius kazachus.
«Я просила снять с мамы цепи, но они отказались» Этнических казахов в Китае отправляют в те же «лагеря перевоспитания», что и уйгуров. Вот десять историй
„Prašiau nuimti grandines nuo savo mamos, bet jie atsisakė“ Etniniai kazachai Kinijoje siunčiami į tas pačias „perauklėjimo stovyklas“, kaip ir uigūrai. Štai dešimt istorijų https://meduza.io/feature/2022/05/31...-oni-otkazalis
p.s, sakantiems kad šiaip sau nepatalpina į tas stovyklas siūlyčiau paskaityti. Pradžiai suvokti, kad religija pilnai draudžiama.
Kelios istorijos kai pasodina jau pensininkus panašu vien dėl to, kad buvo išvykę į Kazachstaną ir pan. Iš viso nedalyvavo kokioje nors visuomeninėje veikloje.Paskutinis taisė Arunasx; 2022.06.01, 21:21.Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
- 1 patinka
Comment
-
Tokie atvejai labiausiai ir keisti - kinai suima kazachus iš Kazachstano, sugrįžusius arba atvažiavusius trumpam į Kiniją. Kazachstanas tikrai nepasižymi terorizmu. Arba kai suima senas moteris - visiškas WTF. Nesugalvoju jokio pateisinimo tokiam kinų elgesiui, bet aišku forumo vyr. sinologas nurašys kaip "sorry, vyksta eksperimentas, shit happens".
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimą
Kur gi ne, SSRS valdžios nuomone buvo net blogiau. Net dabar RF atkartojama apie Lietuvos "banditus". Tai NKVD-MGB ir vykdė "eksperimentą".
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąČia jau tavo liguistos interpretacijos. Aiškinti, kas kaip buvo SSRS 'valdžios nuomone' išvis nėra aktualu.
Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
- 1 patinka
Comment
-
Čia jau tavo liguistos interpretacijos. Aiškinti, kas kaip buvo SSRS 'valdžios nuomone' išvis nėra aktualu.
Neuždrausi lyginti KLR ir SSRS. Jie patys lyginosi.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąDar dadėk, kad Tibetas ir Lietuva labai panašūs ir sharina panašią istoriją
- 1 patinka
Comment
Comment