O kiek ir kaip dažnai geri?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Sveikata, medicina, mityba
Collapse
X
-
Pora puodelių žalios arbatos be cukraus, vieną kavos ir daug daug negazuoto, natūralaus vandens
Žalios arbatos gerti reiktu su saiku, ir be to, labai svarbi ir jos kokybė.
Žalios arbatos galima žala: įspėjimas*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąO kiek ir kaip dažnai geri?
Comment
-
Parašė Irma Rodyti pranešimąPora puodelių žalios arbatos be cukraus, vieną kavos ir daug daug negazuoto, natūralaus vandens
Žalios arbatos gerti reiktu su saiku, ir be to, labai svarbi ir jos kokybė.
Žalios arbatos galima žala: įspėjimasPaskutinis taisė enigma; 2012.01.11, 22:50.______________
The Division Bell
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąLabai mėgstu arbatą, tiek juodą, tiek žalią, tiek ir visas kitokias. Šiaip į dieną išgeriu po 3-4 puodelius juodos arbatos, o kartais ir daugiau..
Comment
-
Parašė TH1 Rodyti pranešimąKazkur skaiciau, kad per daug arbatos ypac juodos gali baigtis inkstu akmenimisPaskutinis taisė Čikupakas; 2012.01.11, 23:20.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąVidutiniškai vienas puodelis per dieną, kaip Irma parašė, arbatom piknaudžiauti nereikia.
Pastebėjau, kad net ~2L vandens vienas maišelis suteikia pakankamai gerai jaučiamą arbatos skonį ir spalvą. O stiprios arbatos apskritai nemėgstu.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąAš būtent dėl to ir domiuosi, kaip su dideliu arbatos kiekiu, bet tik iš vieno arbatos maišelio? Juk yra skirtumas, ar gersi 5 puodelius iš 5 arbatos miašelių (tokiu atveju, jau gali imti rodytis pašaliniai efektai vien dėl kafeino), ar 5 puodelius iš vieno maišelio, t.y. realiai negausi smarkiai daugiau kafeino ir kitų medžiagų, nei iš vieno puodelio, o tik atskiesi visa tai didesniu kiekiu vandens.
Pastebėjau, kad net ~2L vandens vienas maišelis suteikia pakankamai gerai jaučiamą arbatos skonį ir spalvą. O stiprios arbatos apskritai nemėgstu.
Iš pigesnių "chinese gunpowder" nebloga, jokių šakelių ir skonį ilgai išlaiko. Dėl medžiagų apykaitos greičio tai kažin ar čia ne pačio kofeino poveikis. Bet aš čia tik spėju ir būtų įdomu išgirst forumo medikų nuomonę.Paskutinis taisė index; 2012.01.11, 23:28.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Visokie šaltiniai gana išsamiai rašo, kaip tai veikia. Geriant reguliariai tam tikrą kiekį, galima tikėtis nežymaus apykaitos pagreitėjimo tiek dėl kafeino, tiek dėl kitų medžiagų poveikio.
Man tiesiog įdomu, ar verta, tarkim, paprastą mineralinį vandenį kasdieniniam vartojimui keisti nestipria žaliąja arbata t.y. iki 2L iš vieno arbatos maišelio.
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąLabai mėgstu arbatą, tiek juodą, tiek žalią, tiek ir visas kitokias. Šiaip į dieną išgeriu po 3-4 puodelius juodos arbatos, o kartais ir daugiau.______________
The Division Bell
Comment
-
Parašė enigma Rodyti pranešimąKokią arbatą geri - plikomą ar maišeliuose? Aš deriu juodą "Королевское Сафари" užsipili kokio noriu stiprumo.. Geriau už kavą...
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąDažniausiai maišeliuose, bet neseniai pradėjau vis dažniau gerti plikomą - pigiau. "Dilmah" dažniausiai, kartais "lipton" arba "tetley". O kad sveikiau už kavą, tai faktas.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąDažniausiai maišeliuose, bet neseniai pradėjau vis dažniau gerti plikomą - pigiau. "Dilmah" dažniausiai, kartais "lipton" arba "tetley". O kad sveikiau už kavą, tai faktas.______________
The Division Bell
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimąO kodėl manote, kad už kavą sveikiau ir kuo kava taip jau nesveika? Vienintelis dalykas, ką galiu įžiūrėti tai kofeinas (jo yra ir arbatoje), kuris kai kuriems jam jautriems žmonėms, smarkiai paveikia širdies darbą. O šiaip jau kavoje, kaip ir juodame šokolade taip pat daug antioksidantų ir kitų naudingų medžiagų.
p.s. į mane galima kreiptis ir antruoju asmeniu.
Parašė enigma Rodyti pranešimąPamėgink rusiškos, plikomos, gardu ir sveika
Comment
-
Parašė ratTuriu įtarimą, kad žalią arbatą geriant nekrenta svoris. Ir jei geria žmonės arbatas užsikasdami pyragais, ar jei geria limonadą, ar saldainius kemša, tai irgi tada nekrenta svoris.
Svorio metimui tai pu-erh neva tinka, bet man jinai kažkokio žuvies kvapo http://www.sveikatosstilius.lt/lt/arbata/pu-erh
Aš stengiuosi stambių lapų arbatas rinktis, o ne maišelius. Tada kokio įmantraus puodelio reiktų, kad nemirktų arbatžolės per ilgai ir kad nereiktų krapštyt su šaukšteliu kaip kokiam lohui, ir kad brudo neliktų puoduke http://www.teavana.com/tea-products/...rfect-teamaker
O šiaip manau Londone neturėtų būti problemų su arbatom.______________
The Division Bell
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąTuom, kad yra kancerogeninių medžiagų(sukeliančių vėžį), taip pat sukelia gastritą. Na ir žinoma kofeinas, kurio dažniausiai būna žymiai daugiau, nei, kad arbatoje.
Bandžiau kažkada - didelio skirtumo nepajaučiau.______________
The Division Bell
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąTuom, kad yra kancerogeninių medžiagų(sukeliančių vėžį), taip pat sukelia gastritą. Na ir žinoma kofeinas, kurio dažniausiai būna žymiai daugiau, nei, kad arbatoje.
Daugyskaita kreipiausi dėl to, kad ne pirmas ir šioje temoje kalbi apie kavos "nesveikumą".Post in English - fight censorship!
Comment
Comment