Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Gitanas Nausėda, LR prezidentas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Negalima suskaldyti to, kas neskaldosi, ir sunku sujungti tai, kas ir taip suskilę.
    Pvz.: nesijaučiu, kad mane kažkas skaldytų su kažkuo. Aš pats renkuosi, jei reikia.
    O Prezidentas turėtų būti su visais vienodai teisingas, ko trūksta IMHO.

Comment

Parašė Sula Rodyti pranešimą
      Negalima suskaldyti to, kas neskaldosi, ir sunku sujungti tai, kas ir taip suskilę.
      Pvz.: nesijaučiu, kad mane kažkas skaldytų su kažkuo. Aš pats renkuosi, jei reikia.
      Jis elgiasi kaip 9-10 metų įsižeidęs berniukas ir keršija.
      Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
      Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

Comment

Parašė Arunasx Rodyti pranešimą
        Jis elgiasi kaip 9-10 metų įsižeidęs berniukas ir keršija.
        Įsižeidusios mergaitės buvo kurios norėjo dažniau į eurotūsus pavažinėt. Nors spėju dabar jei Padluckas bandys atimt atstovavimą iš Nausėdos, tai tie patys personažai gins prezidento teisę atstovaut EVT.

Comment

Parašė Sula Rodyti pranešimą
          „Vienodai teisingas“ buvo Adamkus, prie kurio turėjom suvešėjusius januškinius valstybininkus. Velnias žino kiek iš to naudos buvo.

Comment

Working...
          X