Norėjau paklausti: Čia diskusijos ne tik apie Lietuvos, bet ir apie užsienio šalių televiziją?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Televizija
Collapse
X
-
Parašė D.P Rodyti pranešimąAš truputi piktas dėl TV3 politikos. Pastaruoju metu, iš šeštadienio į sekmadienį, beveik antra val. nakties rodė tikrai gerus filmus, pvz, The Help arba Mano vardas Khanas. Nesuprantu logikos rodyti šiuos filmus tokiu metu, kai matyti dauguma žmonių jau miega. Vietoje to - multikai.
Greičiausiai nesitikima, kad ši produkcija pritrauks didžiąją dalį pilkosios masės, todėl ir grūdama naktin. Mano nuomone, tai yra žiūrovų nuvertinimas ir prisideda prie Lietuvos bukinimo.
Comment
-
Mane tai labiausiai nervina visokie X Faktoriai ir panašaus plauko transliacijos. Niekada jų 'nespėja' pabaigti programoje nurodytu laiku, visada ~15 min. vėluoja. Tad automatiškai visi, kurie įsijungia žiūrėt filmą kokią 21 val., dar 15 min. pažiūri ir X Faktorių (ar kitą šou), mat šis nuolatos vėluoja. Niekas kitas nepastebėjot to? Tą patį, beje, ne tik TV3, bet ir LNK mėgsta labai.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąKas tas "5 kanalas"??
Nuo to laiko daug kas pasikeitė, nes Tango TV dabar vadinasi TV6, seniai jau nėra MTV Lietuva kanalo, o atsirado Info TV, TV8, Sport Baltics, Sport1. Taip pat visai Lietuvai dabar transliuoja ir Balticum TV.Paskutinis taisė oranger; 2013.10.29, 11:06.
Comment
-
Parašė MikasRidikas Rodyti pranešimąGreičiausiai nesitikima, kad ši produkcija pritrauks didžiąją dalį pilkosios masės, todėl ir grūdama naktin. Mano nuomone, tai yra žiūrovų nuvertinimas ir prisideda prie Lietuvos bukinimo.
O kalbant apie programas, net keista, kad per penkerius metus taip padaugėjo informacinių laidų. Kokiais 2008 metais tebuvo Panorama 20:30 ir dvejos žinios skirtingų kanalų tuo pačiu metu - 18:45. Tik vėliau įvedė vakaro žinias 21:45 per TV3 ir 22:00 per LNK. Seniau iki vakaro naujienų nesužinosi, o dabar viskas kardinaliai pasikeitę.100 minčių – miestai, transportas ir idėjos
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąPats keisčiausias dalykas yra tai, kad Lietuvoje iki šiol nėra krepšinio TV kanalo.
JAu duok dieve, kad viso sporto kanalas issilikytu, ka jau kalbeti apie vien krepsiniui skirta.
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąGal galit pasakyt, kodėl per televizorių reklamos metu rodomas užrašas "nežiūriu TV" (alia reklama čia skaitosi)?
Comment
-
Reikėtų patarimo. Šiuo metu naudojuosi INIT ktv paslaugomis. Be lietuviškų užsisakęs TV 1000 filmų ir vokiškų kanalų paketus. Baigiasi INIT sutartis, žiūriu, gal galiu pakeisti paslaugos tiekėją.
Kaip variantas būtų Viasat. Su Auksiniu paketu galima užsisakyti TV1000 Premium paketą ir trijų palydovų programas (650 kanalų - mane labiausiai domina vokiški). Bet deja, imtuvą tokiu atveju gali rinktis tik Viasat HD imtuvą, bet ne Viasat Superbox (su juo galima įrašyti, stabdyti, atsukti atgal). Gal kas susidūrę su šiais imtuvais?
Dar kas gąsdina, tai blogi klientų atsiliepimai dėl apmokėjimų terorizavimo ir blogos transliacijos kokybės lietaus ar sniego metu.
Rinkčiausi šį variantą, tik labai blogai, kad negalima rinktis Viasat Superbox imtuvo:
Comment
-
Na as siulyciau geriau jau naudoti va tokias televizijas http://torrent-tv.ru/cabinet.php (del palydovines - nebeapsimoka pats turiu palydovine su "sarinimu" tai jau senai beziurejau). Tiesa jei nori matyti daugiau kanalu reiktu prisiregistruoti.
Comment
-
Pats esu VIASAT klientas daugelį metų, ir turiu teisę nerekomenduoti.
Dėl kelių priežasčių - kanalų paketas skirtas Lietuvai yra skurdus.
Antra - sutarčių politika nepalanki nuolatiniams klientams. Pasirašydamas dar ir tampi "nuolaidos" menkavertei įrangai naudotojas už fantastinę kainą.
Tokia televizija nebent užkampiams, kur nėra gero interneto ryšio (neseniai tokio neturėjau).
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąPats esu VIASAT klientas daugelį metų, ir turiu teisę nerekomenduoti.
Dėl kelių priežasčių - kanalų paketas skirtas Lietuvai yra skurdus.
Antra - sutarčių politika nepalanki nuolatiniams klientams. Pasirašydamas dar ir tampi "nuolaidos" menkavertei įrangai naudotojas už fantastinę kainą.
Tokia televizija nebent užkampiams, kur nėra gero interneto ryšio (neseniai tokio neturėjau).Paskutinis taisė dsanto; 2016.07.05, 09:49.
Comment
-
Parašė dsanto Rodyti pranešimąN man tų LT kanalų pakaks, nes geriausiu atveju pažiūriu Panoramą. Dėjau ignorą ant LT televizijų, nes žemesnio lygio reikia dar paieškoti. Mane domina papildomų palydovų kanalai. Vakar man paskambino iš Viasat, tai norint matyti papildomus palydovus, galima naudotis tik neįrašančiais imtuvais, nes jų įrašantys nedraugauja su tais palydovais. Norint matyti tv per du televizorius tektų mokėti apie 26 € per mėn. Sutartis 36 mėn.
Nemokamus kanalus ir taip galima žiūrėti nemokamai su pigiu imtuvu. Kam tuomet tas brangus VIASAT?
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąTai ir nekalbu apie LT produkciją, kitų VIASAT kanalų mažai.
Nemokamus kanalus ir taip galima žiūrėti nemokamai su pigiu imtuvu. Kam tuomet tas brangus VIASAT?
Comment
Comment