Parašė liutass
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Apple produkcija
Collapse
X
-
Parašė pauliaK Rodyti pranešimąEžiukas kažkaip radikaliai pakeitė savo nuomonę apie iTelefoną .
O ko jūs tikėjotės? Telefono ir planų kainas aš jau buvau numatęs vos tik jie buvo paskelbi (nebuvo labai sunku svaro kursą suradus padauginti ir suapvalinti gautus rezultatus ). Viskas čia kaip ir visur, Apple nustato tas kainas, o operatoriai tik pritaiko pas save su minimaliomis korekcijomis, o ir pats telefonas liko toks koks buvo. Man atrodo tikėjosi čia daugelis stebuklo kažkokio, bet jis neįvyko.
Tie visi kur sakot, kad telefonas kainuoja 4500Lt ar kad minutė litas tai irgi šiek tiek perdedat, visiems telefonams tada galima taip kainas išpūst trigubai ir pan., bet tai tikrai nereiškia, kad tiek pats aparatas kainuoja, juk patys tai puikiai suprantat.
.....
O dėl atseit išpustos kainos, tai tikrai ne VISIEMS telefonams galima išpūsti tą kainą. Nueini į, bet kokia elektronikos parduotuvę pasiemi sumoki ir gali į jį kišti ką nori , tau nėra aiškinama, čia kitokia politika, todėl realiai kainos sakomo dalymis ir niekada nesudedamas oficialiai skaičiu į vieną Kuri pabrėžiu tu PRIVALAI mokėti norint gauti produktąPaskutinis taisė Ežiukas; 2008.09.26, 09:39.
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė FlagMan Rodyti pranešimą...as asmeniskai labai itartinai ziureciau jei kazkas is mano draugu art artimuju stovetu nakti ir paskutines saibas praleistu telefonui...
Comment
-
Apple Extends Non-Disclosure to App Store Rejection Letters
Sita kontora man ima vis labiau patikt
Apple has gotten a significant amount of critical press surrounding its rejection policies in the App Store. A few high profile rejections have been widely reported and inspired at least one amusing comic.
Apparently, Apple has now started labeling their rejection letters with Non-Disclosure (NDA) warnings:
THE INFORMATION CONTAINED IN THIS MESSAGE IS UNDER NON-DISCLOSURE
Jei tai ne arogancija, tada as nebezinau kas yra arogancija...
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąPirmas pirkėjas
Atvaizdas
Paskutinis taisė John; 2008.09.26, 12:08.
Comment
-
Man tai buvo labia juokinga skaityt ir žiūrėt fotos is viso to naktinio cirko.. Kai pamačiau, kas perka tuos telefonus, supratau, kad aš jo visai nenoriu, nenoriu dalyvaut šitam absurdo teatre.Jūsų,
Analitikas PlėtRa™
Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.
Comment
-
Parašė Paulius Rodyti pranešimąDžiugas iš nežinau.lt šiandien taikliai parašė, kodėl iPhone yra vertas jo pinigų, nors jis nėra žinomas kaip didis Apple fanatas.
Comment
-
Parašė AnD Rodyti pranešimąJei nebūtų taip parašęs, nebūtų gavęs iPhono iš Omnitel patestuoti
Comment
-
Masinė isterija. Sedėti ir laukti per naktį, kol telefoną nusipirksi - na reikėtų psichiką pasitikrinti. Suprantu, gal tai nerealus ir puikus telefonas, bet priėmimas su baltu limuzinu kaip kokiam Madonnos priėmime virš visko, juk tai visgi tik telefonas. Ši istorija ne ką savo absurdišumu ir aziotažu atsilieka nuo Mios ir Zvonkės "skandalo"Paskutinis taisė tivoli; 2008.09.26, 13:24.
Comment
-
Parašė tivoli Rodyti pranešimąMasinė isterija. Sedėti ir laukti per naktį, kol telefoną nusipirksi - na reikėtų psichiką pasitikrinti. Suprantu, gal tai nerealus ir puikus telefonas, bet priėmimas su baltu limuzinu kaip kokiam Madonnos priėmime virš visko, juk tai visgi tik telefonas. Ši istorija ne ką savo absurdišumu ir aziotažu atsilieka nuo Mios ir Zvonkės "skandalo"
Comment
Comment