cia kas like uzsilike ex telefonu
dabar naudoju pirma is desines 6111 nokia
O jei atiduotum juos į mano kolekciją, būtų gražus gestas, ir žinotum, kad jie atgulė amžinam poilsiui ir papuolė į geras rankas... Kažkur buvau įdėjęs ir saviškius... http://www.miestai.net/forumas/showp...3&postcount=83 Va, tu dar pagalvok
Aš ir domiuos HTC. Draugui Jo draugė parvežė iš USA, tai kiek mynkiau labai smagus dalykėlis. P3300 pas Jį, o Liūto matau dar naglesnis, su visa klaviatūra Ir GPS turi P3300 Kaip Tavasis Liūtai, su GPS? Kiek palikai jei ne paslaptis?
Pas mane TyTN I. Kaina buvo 2499 Lt.
GPS modulio neturi, bet man ir nereikia. Turi HSDPA, kas labai gerai narsant interneta, tikrinant e-mail.
Kaip PDA neblogas, bet kaip GSM telefonas tai labai nepatogus, nes neturi klaviaturos (tik touch screen). Taip pat labai letas darbas su Windows Mobile 6. Turi problemu sis aparatas. Gal TyTN II netures tu problemu (plius, turi GPS modulį).
Pirmas telefonas buvo plyta Ericsson a1018s
Jį naudojau iki 2004 metų pradžios. Būčiau naudojęs dar ilgiau, bet draugai jį man alum apipylė, ir ekranas burbulus rodyt pradėjo.
Tada ant smūgio nusipirkau
Rinkausi vieną vakarą "Bitės' ir omnio puslapiuose per telefonų palyginimą. Nusivyliau iškart - funkcijų check-listas atrodo gerai, o faktiškai nieko gero.
Dabartinis
Keisti jo nesiruošiu, bet norėtųsi pamaigyti
tik pastaruoju metu neatsiranda proga Vokietijoj ar Prancūzijoj pabuvoti
GPS modulio neturi, bet man ir nereikia. Turi HSDPA, kas labai gerai narsant interneta, tikrinant e-mail.
Kaip PDA neblogas, bet kaip GSM telefonas tai labai nepatogus, nes neturi klaviaturos (tik touch screen). Taip pat labai letas darbas su Windows Mobile 6. Turi problemu sis aparatas. Gal TyTN II netures tu problemu (plius, turi GPS modulį).
Procesorius pas TyTN 1 400 Mhz, toks pats ir pas antrą, tai dėl to nemanau, kad pagreitės. Nors pas antrąjį TyTN ram'o daugiau dvigubai... TyTN 1 man būtų pakankamai neblogas variantas, bet deja... nėra GPS. Tai didžiausias šito daikto minusas...
NOKIA 7370 - labai patogiai naudojasi, nors dauguma sako, kad labai nepatogiai atsidaro tas sukutis. Man iš pat pradžių nekilo jokių problemų, o laikui bėgant iš viso jo net nepastebiu. Vienintelis minusas - 10MB atmintis be galimybės dėl MICRO SD ;/
Ir dar vieną naudoju, tik labiau apsitrynęs nei nuotraukoj (auksinis) irgi labai patogus
O jei atiduotum juos į mano kolekciją, būtų gražus gestas, ir žinotum, kad jie atgulė amžinam poilsiui ir papuolė į geras rankas... Kažkur buvau įdėjęs ir saviškius... http://www.miestai.net/forumas/showp...3&postcount=83 Va, tu dar pagalvok
darau revizija lentynose. radau Nokia 6030... ji savu laiku didvyriskai paskendo brendyje.... o po to ji taip apsvaigo, kad visada be rysio buna jei nori, padovanosiu i tavo kolekcija bet tam turi rasyti greitai.... nes nereikalingus daiktus po revizijos greitai ismetu
dar vėliau susigundžiau cx65,kurį netyčiom sulaužiau,po to sekė cx75 kietas telefonas buvo,bet su "siemensišku" mastymu
Deja šitas gavo vandens ir pasibaigė,po to sekė 5210 jį pamečiau,nusipirkau 3310 jį iškeičiau i samsung x600 ,bet pradėjo jis man gest tuomet iškeičiau į samsung c100,c100 pamečiau nusipirkau nokia 6070 ir palikau mikriuke aš jį netyčiom dabar turiu nokia 3200 ir labai tuo nepatenkintas
Comment