Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Krepšinis (2005-2010 m. archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąvarosi Žalgiris - pučia, varosi rytas - pučia... žiauru...del to ir niekad pilnai nesu paziurejas varzybu kurios vyksta toje arenoje
na dabar kai zaidzia Zalgiris - Rytas dar kaskaip stengiuosi nekreipti demesio i tas pipynes
bet siaip tai man ten atmosfera baisi ir vien del tu pipyniu
Comment
-
Šiaulių pūtikai po antro kėlinuko sutiko papozuoti prieš kamerą:
Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
O, kad tokie trubadūrai būtų, būtų kitas reikalas !W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
Comment
-
O man galit kas is vilnieciu pasakyti kodel jus ta plakata buvot pasikabine "portugalai" cia as neizeist bet kad patys pasikabine virsuj si plakata tai nlb supratau. Suprantu kai kiti jus vadina portugalais bet kad patys save vadinat tai jau jo misios tada. (rytoj idesiu plakato nuotrauka jei iseis is mobiliako istraukt)
Comment
-
Parašė NIR_Rimc Rodyti pranešimąO man galit kas is vilnieciu pasakyti kodel jus ta plakata buvot pasikabine "portugalai" cia as neizeist bet kad patys pasikabine virsuj si plakata tai nlb supratau. Suprantu kai kiti jus vadina portugalais bet kad patys save vadinat tai jau jo misios tada. (rytoj idesiu plakato nuotrauka jei iseis is mobiliako istraukt)Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Na stai kelios nuotraukosAtsiprasau uz bloga kokybe (is mobiliako su max priartinimu)
P.S. dabar supratau ka ten ant to plakato parase buvo : "PORTUGALAI. Nobody like us. We dont care." Nu vien zo reikejo deti tik apatine eilute bet, kad idejo PORTUGALAI tai dbr bus draugeli del ko pašieptiPaskutinis taisė 99; 2008.02.07, 09:34.
Comment
Comment