Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

SSC ir SSP aktualijos

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

http://skyscrapercity.com/showthread.php?p=4491463

Comment

Tie lenkai mane jau veikia
      Vilnius? Kaunas?? Klaipėda!!!

Comment

Parašė ArTuRAs
        Tie lenkai mane jau veikia
        Idomu paziureti kaip jie balsuos sioje temoje:
        http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=225567

Comment

Na jau vienas netiketumas

Comment

Kaip ta Katovice isviso atrodo?

Comment

Deja, atsirado bukas piratas iš Lietuvos, SSC pasivadinęs zippo21 ir mėgstantis priežodį "esme visuose musyse"
              http://www.skyscrapercity.com/showth...58#post4500258

Jo avataras: . Manau, labiau tiktų šis:

zippo21 dosje:
              Birthday: March 16, 1983
              MSN: mantvens@msn.com
              City: Vilnius/Lithuania
              Country: Lithuania
              Biography: Student at the moment
              Interests: Spend time with my friends, internet.

Gal kas nors jį atpažinsite?

Jei žmogelis "musyse" neturi vidinių stabdžių ir elementoriškos pagarbos (bent įdėtų autorių ir nuorodą), jį reikia mesti iš padorių žmonių kompanijos

Mantai, ar yra galimybė išsiaiškinti to zippo21 IP adresą ir palaikyti porai savaičių karantine ir šiame forume?

Comment

Hm... Gal tiesiog žmogus neperskaitė "Urban Photo Thread" taisyklių, ir nežinojo, kad reikia būtinai įdėti savo darytą nuotrauką? Kiek esu matęs jo postus, nesąmonių jis nedarydavo...
                Šiaip tikrai abejoju, kad jis bandė pasisavinti tavo nuotrauką, nors gal ir klystu...

Comment

Romai, tu biski per arsiai cia sureagavai

Comment

Parašė Vaidas
                    Hm... Gal tiesiog žmogus neperskaitė "Urban Photo Thread" taisyklių, ir nežinojo, kad reikia būtinai įdėti savo darytą nuotrauką? Kiek esu matęs jo postus, nesąmonių jis nedarydavo...
                    Šiaip tikrai abejoju, kad jis bandė pasisavinti tavo nuotrauką, nors gal ir klystu...
                    Tik (...) nesupranta, kad dedant svetimą nuotrauką reikia nurodyti autorių ir šaltinį. Priešingu atveju tai - kito daikto pasisavinimas, arba lietuviškai - vagystė.

Comment

Jis buvo ir mano pusbrolio darytu nuotrauku pridejes be autorystes, bet as galvojau, gal dirba kartu..
                      Siaip gal is tikruju nezinojo - yra ten tikrai blogesniu ir bukesniu

Comment

Jau trūksta žodžių lenkams apibūdinti, negi pas juos visa tauta tokia, visur jų pilna, ir visur jie kiša savo iškreptą istoriją, kaip visi lietuvius mušė, bet atėjo lenkai ir visus išvadavo, padovanojo AUTONOMIJĄ lenkijos karalystėje ir visi laimingai gyveno, kol lietuviai Vilniaus krašte pradėjo engti ir diskriminuoti lenkus ir t.t.

http://www.skyscrapercity.com/showth...40#post4545040

Comment

Parašė pablonis
                          Jau trūksta žodžių lenkams apibūdinti, negi pas juos visa tauta tokia, visur jų pilna, ir visur jie kiša savo iškreptą istoriją kaip visi lietuvius mušė, bet atėjo lenkai ir visus išvadavo, padovanojo AUTONOMIJĄ lenkijos karalystėje ir visi laimingai gyveno, kol lietuviai Vilniaus krašte pradėjo engti ir diskriminuoti lenkus ir t.t.

http://www.skyscrapercity.com/showth...40#post4545040
                          Gal ne tą nuorodą davei, nes šitą į ispanų forumą nukreipia
                          Mano galerija Flickr'yje

Comment

šiaip tai tą, sukuriau temą, norėjau ispanams pristatyt Vilnių, o ten lenkas pasitaikė

Comment

Parašė pablonis
                              šiaip tai tą, sukuriau temą, norėjau ispanams pristatyt Vilnių, o ten lenkas pasitaikė
                              A, na deja su ispanų kalba prastai, tai neina ką ir suprast
                              Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė pablonis
                                O ką ispanai mano apie Vilnių? Nors ir nesuprantu, tačiau ką lenkas ten prirašinėjo manau ir taip žinau

Comment

Que pedazo de fotos! Tiene pinta de ser una ciudad muy bonita!!!!!!
                                  Va čia tai kokybiškos (geros, šaunios, gražios) fotkės! atrodo kad jūsų sostinė yra labai graži !!!!!!

muchísimas gracias pablonis, ¡es la única capital bįltica que no conozco!
                                  labai labai ačiu pablonis, tai vienintelė baltijos sostinė kurios nepažystu!

šiaip peržiūrėjo apie 100 žmonių jau, tik tingi savo nuomone išreikšt matyt

na kas kvailiausia tai kad jis lietuva vadina autonomija, aš jam bandau paaiškint, kad lietuva ir lenkija buvo lygevertės partnerės, poto jis išvis kažką nusipezėjo, kad tarpukaryje lietuviai pirmi juos užpuolė, apšaudydami kareivius Seinuose, aš bandau pasakyt kad Seinai priklausė lietuvai nuo pat 1918, nu vienu žodžiu - eilinis Jacek'as tik šitas ne toks dergradaves dar

Comment

Tai teisingai, tokiems lenkams reikia malkų duoti ir kuo daugiau
                                    Mano galerija Flickr'yje

Comment

Mantaz slavas?
                                      http://www.skyscrapercity.com/showpo...6&postcount=20

Comment

Kaip cia suprast?

Comment

Hehe, dėkui, kad parodei
                                          Mano galerija Flickr'yje

Comment

Working...
                                          X