Vat žinok nžn is kokio jis filmo yra, bet šis mažas robotukas man patinka, (toks ramybe atsiduodantis ) Du kartus išgelbejo stalą nuo kumsčio smugio, kai pakeliau galvą ir spejau perskaityti jo sakoma frazę Tai kol darbų lyg kelių tai pasiliksiu šį desktop'a kol viskas atvės .
Vat žinok nžn is kokio jis filmo yra, bet šis mažas robotukas man patinka, (toks ramybe atsiduodantis ) Du kartus išgelbejo stalą nuo kumsčio smugio, kai pakeliau galvą ir spejau perskaityti jo sakoma frazę Tai kol darbų lyg kelių tai pasiliksiu šį desktop'a kol viskas atvės .
Žiūriu šis robotas tave ramina labai, nes net virš avataro nerealiai pozityvūs lozungai vyrauja O šiaip siūlau pažiūrėt šį filmą, nes roboto personažas nerealus ten
tik nelabai isivaizduoju, kad tai galetu buti kam nors idomu isskyrus mane pati. turedamas visus sveiko zmogaus keistus polinkius perziurejau visus papublikuotus ir labai zvengiau.
Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.
Comment