Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Eurovizija
Collapse
X
-
Nu ką užmačiau, kaip namiškiai žiūri kažkokią idiotišką laidą per "NTV mir" su šituo veikėju. Tai žodžiu šito veikėjo viena iš minčių buvo daugmaž tokia "Eurovizijoj balsuoja už Rusija, nes jinai stojasi ant kojų tampa galinga ir Europiečiams neva dėl to kaifas už ją 'balelint'". Perjungau kanalą po tokių marazmų... nebus tokių idiotizmų šituose namuose - nebus
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąNu ką užmačiau, kaip namiškiai žiūri kažkokią idiotišką laidą per "NTV mir" su šituo veikėju. Tai žodžiu šito veikėjo viena iš minčių buvo daugmaž tokia "Eurovizijoj balsuoja už Rusija, nes jinai stojasi ant kojų tampa galinga ir Europiečiams neva dėl to kaifas už ją 'balelint'". Perjungau kanalą po tokių marazmo... nebus tokių idiotizmų šituose namuose - nebus
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąSUOMIS!
Švedas tai neįdomu, nors ir danė ten jau tokia pagėrus atrodė, musiet kartu gėrė .
Comment
-
Parašė El_Greco Rodyti pranešimąNuo jusu gal butu ir neblogai...idomu kur tai mus nuvestu...
Comment
-
Parašė Paulius Rodyti pranešimąSuomis gal pasirodė labai gražus innuendo. O švedas tai matės, kad tikriausiai yra prilaikomas, jog nenugriūtų, nes vos vos išvebleno besipinančiu liežuviu, kam Švedija atiduoda balus ir tikriausiai nuėjo vemt.Paskutinis taisė Tomizmas; 2017.06.25, 12:20.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
O už mus atstovaus Sasha Son Dima Shavrov.. jau vien už Dima ir Sasha turėtume daug balų pririnkt iš slaviškų kraštų.. O ir daina nieko, nekalbant jau apie vokalinius akrobatinius sugebėjimus. Blogiau už Aivarą ar O. Vyšniauską jau vis tiek nebebus niekada..Jūsų,
Analitikas PlėtRa™
Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.
Comment
-
Šiaip nors žinojau, kad nelaimės Linas, bet buvau už jį. Mano mylimiausia daina... M....
Puiku viskas pas jį buvo... Gal kiek scenografijos trūktų tik.
Ščiogolevaitė gaila, bet nuvylė mane, kažkokia perdėta daina, daryta perdaryta, perspausta. Ir jos suknelė- paklodė. Niet, negerai.
69 nesupratau ką jos ten veikė. Įsivaizduoju kaip baisiai skambėtu angliška versija.
Mylano su Krysko...
Liudas ar Dalius su ta panele, nesupratau kaip pateko ten...
Na va, dar Saulės Kliošas kažkas įdomesnio nors ir nuvalioti jau tie balionai, bet Justės balsas kažkaip sudomino ausį.
Ir Aurelija man patiktų, kur nors kitur, bet ne Eurovizijoje.
Na, o daugiau ko nepaminėjau vadinasi buvo neįdomu. MAN.
Laimėtojas kaip? PUIKU. Vis geriau už tą Milių.xXx. Purvina fantazija. Kai nerūpi niekas, ką sako kiti. Kai paskęsti tyloje, cigaretės dūmuose ar glamonių kvaituly.
Comment
Comment