Parašė Rugby
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Mūsų nuotraukos
Collapse
X
-
-
Parašė Nedas Rodyti pranešimąGraži mergytė, čia su draugu ?KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė Aidzius Rodyti pranešimądraugas irgi galetu foto idet nes irgi sedi cia prisidenges nicku - JOKER. o gal jau ir buvo foto
Comment
-
Parašė Boružėlė Rodyti pranešimątaigi matosi tas draugas. o tu įsidėsi pats ar man tave iškapstyt iš kur nors?
zodziu, jei ides,tai jus ja netikekit, ten visai ne as, tai buvo seniai ir neteisybe be to buvau irtas ir...na zodzius ...KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė Aidzius Rodyti pranešimądraugas irgi galetu foto idet nes irgi sedi cia prisidenges nicku - JOKER. o gal jau ir buvo foto
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąSu kirpykla susipykęs?
Comment
-
Parašė Hunte-r Rodyti pranešimąPanele Liucija, pastebėju, labai mėgstate kitus komentuoti, o tamsta savo dar nė karto nebuvote įsidėjusi nuotraukos... Kame reikalas? Ot neklaužada...
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąPonaiti Rimantai, nemėgstu savo nuotraukų viešinti virtualioje erdvėje. Norėsite - galėsime kadanors susitikt .
Comment
-
Parašė Hunte-r Rodyti pranešimąPoniute, juk siūliau... Nesutikote Kadanors per daug abstrakti sąvoka... Aš žmogus konkretus ir praktiškas...
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąPonaiti Rimantai, nemėgstu savo nuotraukų viešinti virtualioje erdvėje. Norėsite - galėsime kadanors susitikt .
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąSu kirpykla susipykęs?
Comment
Comment