Orientacinės Kaune Sužinojom paskutinės dienos bėgyje :/ Staigiai sukontaktavau su druageliu ir štai vakare antras pasiekimas iš eilės Pastarąjį kartą laimėjom, šįkart 3eti Na o man jau 3 trofėjus iš eilės O kas smagiausia - viskas pasiekta nepažeidus KET Po lenktynių su 3 ekipažai susirinkę Milane buvom. Tai oi chebrai kiek nuostabų buvo sužinojus, kad varėm pagal KET Ko tik neprisiklausėm iš kitų ekipažų apie jų važiavimą
Girdėjau, kad kartais vyksta. Vienas kolega prieš du metus dalyvavo, bet nieko nelaimėjo, nes visur ant raudonų pataikė. O važiuodavo tikrai ne pagal KET Pas jį greitis 80-100 mieste būdavo
nelabai suprantu kam dėti po kelias savo nuotraukas kas mėnesį... su vaiku, su bobute, su šuniuku, ant sofos, prie stalo, lauke... gal čia dėmesio kokia stoka?
nelabai suprantu kam dėti po kelias savo nuotraukas kas mėnesį... su vaiku, su bobute, su šuniuku, ant sofos, prie stalo, lauke... gal čia dėmesio kokia stoka?
reikia reikia pirmoj foto kuri cia ta Ievute? avatare kitas veidukas
KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
reikia reikia pirmoj foto kuri cia ta Ievute? avatare kitas veidukas
Ta Ievutė yra kiek didesnė Atvarte yra mažylio ir tikrai ne mano vaiko... Jauna aš dar vaikams
Ir išviso ar Arūnai Tau gaila? Vietos trūksta? Džiaukis, kad panų yra forume, o tai visai "sumedėtum"
xXx. Purvina fantazija. Kai nerūpi niekas, ką sako kiti. Kai paskęsti tyloje, cigaretės dūmuose ar glamonių kvaituly.
Ta Ievutė yra kiek didesnė Atvarte yra mažylio ir tikrai ne mano vaiko... Jauna aš dar vaikams
Ir išviso ar Arūnai Tau gaila? Vietos trūksta? Džiaukis, kad panų yra forume, o tai visai "sumedėtum"
nu nepasakyciau ,kad jauna. geriau anksciau negu niekada
KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Kalbėjau bendrai apie forumą. Na, gal ir yra tokių kurie čia žmonos ieško .
iš esmės, man nėra skirtumo su kuo interneto pievose pilstyti vandenį iš tuščio į kiaurą, nors, vienok, gyvenime man labiau patinka bendrauti su vaikinais. merginos yra sukurtos kitoms reikmėms
iš esmės, man nėra skirtumo su kuo interneto pievose pilstyti vandenį iš tuščio į kiaurą, nors, vienok, gyvenime man labiau patinka bendrauti su vaikinais. merginos yra sukurtos kitoms reikmėms
na na.. homoseksualams tolerantiškas, merginoms - nelabai?
Esme ta, kad, ne su dazna pana, nueisi alaus isgert, ar apie masinas, krepsini pasneket
Mergina ir neturi lygiuotis į draugą prie alaus, o ir temos bendrauti ne tik apie mašinas ir krepšinį yra
O arun' pasisakymą galėčiau ir veidrodiniu principu atvaizduoti:
tarkim gyvenime man labiau patinka bendrauti su merginom. vaikinai yra sukurti kitoms reikmėms. Kokiom? Pats interpretuok, galbūt reprodukcijai, krepšiams nešioti ar dar kam nors
Mergina ir neturi lygiuotis į draugą prie alaus, o ir temos bendrauti ne tik apie mašinas ir krepšinį yra
O arun' pasisakymą galėčiau ir veidrodiniu principu atvaizduoti:
tarkim gyvenime man labiau patinka bendrauti su merginom. vaikinai yra sukurti kitoms reikmėms. Kokiom? Pats interpretuok, galbūt reprodukcijai, krepšiams nešioti ar dar kam nors
Comment