Na tada jau turetu buti su 17-55mm f2.8
Irase viskas gerai, bet kai lekiu siaip kur, tai nevisada 2kg. norisi nesiotis
D60 kaip kompaktinis veidrodinis - super aparaciukas.
Jei vyriškos basutės uždaros, tuomet iš bėdos trumpos kojinės tinka, bet prie atvirų basučių ar sandalų kojinių nešioti negalima. Kojinės su basutėmis atrodo ne tik nestilingai, bet ir juokingai.
Jei vyriškos basutės uždaros, tuomet iš bėdos trumpos kojinės tinka, bet prie atvirų basučių ar sandalų kojinių nešioti negalima. Kojinės su basutėmis atrodo ne tik nestilingai, bet ir juokingai.
Dar gerai, kad nevadovauja kokie apatiniai prie ko tinka ar netinka...
Aš tiesiog pritariu teiginiui: "Kojinės su basutėmis atrodo ne tik nestilingai, bet ir juokingai." Bet šiaip tai jo, koks skirtumas kaip atrodai, svarbu koks žmogus esi
Aš tiesiog pritariu teiginiui: "Kojinės su basutėmis atrodo ne tik nestilingai, bet ir juokingai." Bet šiaip tai jo, koks skirtumas kaip atrodai, svarbu koks žmogus esi
Mane labiausiai nervina, kad atsiranda visokie Mantai Petruskeviciai ir panasus bendraminciai, kurie ne tai, kad siaip madas pristatytu, bet per ziniasklaida pasityciojanciai aukleja visus, kaip reikia ar nereikia rengtis, o kas svarbiausi patys dazniausiai apsirenge kaip paskutiniai klounai...
Tai juk tą ir parodo kaip atrodai koks žmogus esi. Šiuo atveju ne apie stilių eina kalba, kad reitų kišti visokius Petruškevičius.
kas čia dabar per vėjai? mažiau visokias alfas skaitykit, prie kojinių prisikabino jeigu basam jose vėsoka, o batuose per karšta tai ir renkuosi tarpinį variantą išvis mane iš proto gali išvesti tas rūbų kultas Lietuvoje, tikri plūgai esam su visais "stilistais" priešaky. pažiūrėkit, kaip rengiasi žmonės vakaruose ir nesuka dėl aprangos galvų, ir ramiai gyvena.
Comment