Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[KAU] Kavinės ir klubai Kaune

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

/\ nebijok nebijok, tolerantiškai nusiteikę muzikai nors gal kažką ir užlankstė čia tas direktorius, na bet nekurkim išankstinių sąmokslo teorijų

Comment

Parašė Doncikas Rodyti pranešimą
      Vietoj "Rambyno" prieš kelis mėnesius atidarytas kokteilių baras "Absento"

http://www.meniu.lt/cat_item.php?strid=1079&id=307531
      Viskas butu su juo OK, bet jie ten turi tik Horn alaus ir uz 7 Lt Jeigu uz horna jei ima tokias kainas, tai ui nelabai
      Kairiarankių klubas - Left.lt

Comment

Atsimenu studijų metais mėgdavome su draugais nueiti į "Galerą" Kumelių(?) gatvėj
        Gal kas žinote kokia ten situacija dabar, nes ne už kalnų planuoju į Kauna porai dienų užlėkt, tai būtų smagu prisimint senus gerus laikus
        No one really knows
        Which way the wind blows

Comment

Parašė somis Rodyti pranešimą
          Ne nu bet žinodamas Donskio pažiūras negaliu šito nepasakyti: man baisiai pirmame liūto straipsnyje užkliuvo sakinio dalis:
          "klubo direktorius primygtinai prašo ateiti tik tuos, kurie iš tikrųjų myli alternatyvią muziką, ir yra nusiteikę tolerantiškai, ".
          Ar nebus ten klubas, kuriame toleranciją "skatins" vienas gerai žinomas homoseksualių pažiūrų VDU dėstytojas?
          Aišku, čia tik mano subjektyvi nuomonė, ir paremta tik nuojauta.
          Nemanau, kad cia tas atvejis. Cia juk ne forumo "Tolerancija Lietuvoje", kur kai kuriems atrodo, kad tolerancijos virsune - tolerancija=tolerancija gejams.
          As nieko blogo cia neizvelgiu, ko gero cia tik norima isvengti kokiu nors uzklydeliu ir pan..
          O Donskis taigi man atrodo turi seima?

Comment

Parašė adebisi Rodyti pranešimą
            Atsimenu studijų metais mėgdavome su draugais nueiti į "Galerą" Kumelių(?) gatvėj
            Gal kas žinote kokia ten situacija dabar, nes ne už kalnų planuoju į Kauna porai dienų užlėkt, tai būtų smagu prisimint senus gerus laikus
            Nebėr galeros, namo savininkai pardavė pastatą.Na o baro savininkai ir dalis kontingento persikėlė į barą 'Antri Namai' prie senamiesčio požeminės perėjos.
            „O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas

Comment

Ar Jam Pub'as dar veikia? Kai gryztu i teviske puse laiko praleidziu ten
              You can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...

Comment

Parašė zanaz Rodyti pranešimą
                Ar Jam Pub'as dar veikia? Kai gryztu i teviske puse laiko praleidziu ten
                Veikia, ten man patinka samsono tamsus alus

Comment

Samsono tamsus pilstomas? Ar iš butelių, kaip dažnai Lietuvoje įprasta su tamsiu alumi? Beje kurioje vietoje tas Jam Pub'as?
                  P.

Comment

Neblogas variantas PAPA JAZZ:

www.papajazz.lt
                    http://www.posh.lt/Ivykiai/papajazz/?photo=27
                    When a man lies, he murders some part of the world

Comment

/\
                      Skaniausios picos Kaune
                      Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

Comment

geriausia vieta pasedeti
                        www.tomflagman.com

Comment

Parašė FlagMan Rodyti pranešimą
                          geriausia vieta pasedeti
                          Bet pati vieta (Savanorių pr.) pati blogiausia

Comment

/\ kodėl?

Comment

Parašė daktaras Rodyti pranešimą
                              /\ kodėl?
                              Todėl, kad tokios kavinės-klubai turi koncentruotis Laisvės alėjoje-senamiestyje.

Comment

Apie Kauno kaviniu ir restoranu naujienas galite skaityti cia:
                                http://www.meniu.lt/cat_index.php?st...cf=1&gid=67936

Comment

Tikiuosi nereikia priminti, kad "Šerno iltyse" (Pas Paolo) galima išgerti pilstomo tamsaus Butweiser alaus (0,5 L - 6 Lt)

Comment

Parašė vap Rodyti pranešimą
                                    Beje kurioje vietoje tas Jam Pub'as?
                                    http://www.meniu.lt/cat_item.php?strid=1079&id=268140

http://www.wikimapia.org/#lat=54.897...18&l=0&m=h&v=2
                                    You can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...

Comment

Parašė HAMMER Rodyti pranešimą
                                      Na o aš Hut'u LABAI nusivyliau Na skonis dar dar, ne pats prasčiausias variantas, tačiau kainos/porcijos santykis tragiškas... Nepralenkiama man - Bella Italia Be skaičiaus ten ir Paol'e picų suryta ir toliau šią tradiciją tęsiu
                                      Gal kad aš jau atsivalgiau per studijų laikus Milane ir Belloje... Daug ten picų suvartota ir matyta kaip kainos nuo 6 lt. kilo iki dbartinių. Nu bet vėlgi dėl skonio čia jau nepadiskutuosime Tik va nesuprantu kam gali patikti picos Pizza Jazz studentyne, grynas lietuviškas batonas...
                                      You've got one life! Live it!

Comment

todel kad nuo puse tos picos prisivalgai, pigiau kainuoja.
                                        roshkis

Comment

Parašė vap Rodyti pranešimą
                                          Samsono tamsus pilstomas? Ar iš butelių, kaip dažnai Lietuvoje įprasta su tamsiu alumi? Beje kurioje vietoje tas Jam Pub'as?
                                          Pilstomas be abejones. Jam Pub yra Laisvel Alejoje, einant nuo fontano priesinga nei soboras kryptimi uz keliasdesimt mtru yra toks stiklinis pastatas su permatomu liftu.

Comment

Working...
                                          X