Kad Kaune manau, dar naminiu Burgeriu tinklas dar neispletotas: gal nebent Flamenco ar Taluttyje. Dar G-lofte yra, bet man asmeniskai ten jie neskanus... Na ir McD centre-senamiestyje nera
Kad Kaune manau, dar naminiu Burgeriu tinklas dar neispletotas: gal nebent Flamenco ar Taluttyje. Dar G-lofte yra, bet man asmeniskai ten jie neskanus... Na ir McD centre-senamiestyje nera
Mes paliksime Kauno klubus užmaršty.
Jau greitai-prabangiausias ir įdomiausias klubas mieste. Užsienio dizainerių kurtas interjeras, šokiruojantys šou pasirodymai ir paslaptimi dvelkianti vieta! TABOO CLUB KAUNAS.
Pilies gatvė 12.
Mano šaltinių teigimu tiesiog Matijošaitis nuomos sutarčių nepratęsė. Tiesa įdomu kokiu principu toks G-Loft veiklą pradėjo, negi ne ilgalaikę sutartį pasirašė? Pats visų detalių nežinau, pasak vienų šaltinių kraustymasis ne už kalnų, pagal kitus, kad bent jau daliai gali būti metų išsikraustymo terminas duotas. Na greitu laiku turėtų daugiau ir viešesnės informacijos atsirasti. Matijošaičiu labai nusivilsiu jei ten tikrai Čiarlis su La Crepe atsidarys... O tai jau labai garsiai sklando iš lūpų į lūpas kaip patvirtintas gandas
Na va po 2.5 metų nuo tavo pranešimo išsipildė, tik ne la crepe ar charlie, bet michelle picerija, neva stilingiau kažkas
G loft mano mėgstamas buvo
Nors jie dar ir apgaudinėjo, neva "remontas, atsidarom balandį"...
G-Loft atsidarys prie Soboro. Pastebejau tendencija, kad Nepriklausomybes a. ir netoli jos kuriasi naujas naktinio gyvenimo Hub'as orientuotas i alternatyvia muzika, antipopsine kultura (XATA, Kultura, Lizdas, dabar dar bus G-Loft) .
Vienų vietų užsidarymas, kitų atsidarymas yra natūrali šio verslo būsena, bet kai kurių vietų nepareplikuosi. Šiandien uždarymo vakaras ryšių kiemelyje (kas nežino - pastatas nupirktas ir ten bus įrenginėjami biurai). Buvo gana išskirtinė vieta renginiams.
Comment