Parašė HAMMER
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
City Cafe
Collapse
X
-
Parašė tivoli Rodyti pranešimąNa jau, ne jau nerasi su kuo nulėkti į džiazus? O šiaip ir vienas varyk, nes gal rasi pažįstamų - kaip aš vakar, puse pažįstamų ir draugų sutikau, net nesusitaręs su jais Gal ir tau taip nutiks Žodžiu marš, ne jau, kaip mano mama geriau žiūrėsi duetus kažkokius per LNK ir nei gyvoj masovkej būsi?Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Jei kas norit palavinti prota ir ismokti greiciau skaiciuoti mintinai - lt.lefo.net
Kai ieisit spauskit "matmintinis" tada nuvaziuokit i pacia apacia ir spauskit "pradeti treniruotes".Ten pamatysit lentele su galimom uzduotim:naturaliu skaiciu sudetis, atimtis, daugyba, dalyba ir t.t.. Mano rekordas:naturaliuju skaiciu sudetyje surinkau 1688 taskus, dabar esu 35 vietoj savo amziaus grupej.Yra zmoniu kuriems ir 4000 tasku neriba.Skaiciuokit saziningai-nenaudokit kalkuliatoriu, nes veliau net ir didelius skaicius ismoksit skaiciuoti greiciau nei skaiciuotuvu.Enjoy
P.S.Pradzioje veiksmai bus labai paprasti, bet veliau prasides veiksmai su desimtim ir simtais tukstanciuPaskutinis taisė Reptilias; 2007.04.29, 20:03.Pasaulį reikia susprogdint, kad žmonės būtų laisvi, nes tada visos sienos išlėks į orą.
Comment
-
Labas, suprantu, kad nesu geras fotografas, bet man labai reikalinga jūsų pagalba. Alfa.lt jau kelintą mėnesį renka geriausią nuotrauką. Konkurso lygis - apgailėtinas. Ir dabar pirmauja snapshotas, kuriame vaizduojamas arabas su vaikino su atsikišusia genitalija statulėle Būčiau labai dėkingas jei savo balsą atiduotumėte mano nuotraukai, kurioje yra penkios gėlės. Ji yra puslapio apačioje. Autorius - Paulius Urbonas (aš). Labai labai ačiū.
http://alfa.lt/konkursoDalyviai/22
Dalyvauju, nes šimtinės reikia. Tenesupyksta moderatoriai už šią agitaciją.
Comment
-
Prisidėjau ir ašMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė Paulius Rodyti pranešimąVisiems sekančiam myte po bokalą (iš tos šimtinės).
Comment
-
Parašė Aug1z Rodyti pranešimąNu, dar vienas Ž fanas prabalsavo, negaila Bet kas per lygis konkurso
2 balai liko
Comment
-
Parašė Paulius Rodyti pranešimąkeista, vien "Žalgirio" fanai balsuoja
pragersiu, žinoma.
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimą
Geriau jau būtum pajuokavęs
Comment
-
Parašė Paulius Rodyti pranešimąEsu balta varna tarp bendraamžių - negeriu.
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąProtinga "varna". Išvis, keistai skamba iš trylikamečio (atrodo) "negeriu", kalbų apie tai negali būt.
Comment
-
O kas yra kietumas?Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąO kas yra kietumas?
Comment
Comment