Is vienos puses, didzioji miestu gyventoju dalis neturi tos rozetes, o juk automobiliukas isimtinai miestui. Is kitos puses, jau benzininis iQ kainuoja nuo ~13k euru, pridekim kokius ~3k uz minimalias baterijas 80km ridai ir belieka guztelt peciais. Nebent toyota sumanytu dalint pinigus.
Amerikonam visi elktriniai ir hibridiniai kišami. Nes ten jau mada patapo. Nes vaje kaksai aš amerikietis geras, gamtą saugau, važiuoju vandeniu ar elektra, bet nesusimąsto, kiek jų pramonė prigamina taršalų... Bet va reik pasirodyti O jie (bent jau daugelis) tą labai gerai moka...
Beje vakar vaikščiodamas aptikau štai tokį auto, net valstybinis numeris kabo. Va tokius reikia bausti. Nejaugi niekas nepranešė apie tokį auto? Ir dar Kauno prestižinėje vietoje stūkso
Na viską žodžiai pasako. Pats galvojau apie tai seniau, BRC siūlo tokią paslaugą, gali pasiimti beveik naują auto ir mėnesinis mokestis tik apie 100-200 Lt, tik tiek, kad po tų 3-5 metų turi jiems gražinti tą automobilį arba pratęsti tą nuoma, ar jau lizingu išsipirkinėti. Šiaip nebloga paslauga, nes moki panašiai kiek ir nuvertėja automobilis, bet užtat vėliau pačiam nereikia galvoti kur jį parduoti.
O 240 km. nėra taip jau mažai, mieste tai iki poros savaičių gali važinėti, jei negyveni 20 km nuo darbo.
Ar tik nesusvaigai kartais???:-))) siaip jau issinuomuoti masina vidutines kainos bus virs 100 litu dienai,o cia jis matai gauna uz 100 litu menesiui vazinetis. Niekas nebepirktu savu masinu,jei tokios salygos butu. Bet tai pats matyt perskaitei kazkur kazkokia reklama,puses sutarties salygu nesupratai , uz tai apie jas cia nieko ir nesneki. Duos jam matai verslininkas masina uz 100 litu visa menesi draskytis. Svaigulys tu esi 'kietas' :-)
Kodėl to automobilio pirkėjui tai turėtų rūpėti? Gal kažko nesuprantu? Bankas davė (tarkime) 200k LTL paskolą piliečiui X, už kuriuos jis nusipirko minėtąjį BNV. Pilietis X prarado darbą ir nebegali išsimokėti paskolos, dėl ko bankas nori "atimti" automobilį ir taip atgauti dalį pinigų, likutį prikabinant nemokiajam klientui. Šiuo atveju, jei automobilis bus parduotas, negi bankas galės tą BNV "atimti" iš naujo, legaliai jį įsigijusio pirkėjo?? Apšvieskit mane!
You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Kodėl to automobilio pirkėjui tai turėtų rūpėti? Gal kažko nesuprantu? Bankas davė (tarkime) 200k LTL paskolą piliečiui X, už kuriuos jis nusipirko minėtąjį BNV. Pilietis X prarado darbą ir nebegali išsimokėti paskolos, dėl ko bankas nori "atimti" automobilį ir taip atgauti dalį pinigų, likutį prikabinant nemokiajam klientui. Šiuo atveju, jei automobilis bus parduotas, negi bankas galės tą BNV "atimti" iš naujo, legaliai jį įsigijusio pirkėjo?? Apšvieskit mane!
Rašo tokią informaciją gal tam, kad pirkėjas galvotų, kad pigiai parduoda ne dėl to, kad automobilis buvo nuskendęs, sudaužytas ir pan.
bankai nedalina paskolu /i rankas/ tokiom sumom. turetum tai zinoti. i rankas gali gauti tik vartojamaja paskola ,kuri nevirsys 20 000 litu. O tu jau susigundei su tuo vogtu baltu perlu@-)))
Paskola automobiliui irgi yra vartojimo paskola, net jei ir duodama kiek kitokiais būdais nei davimas visos sumos į rankas kaip aš (dėl paprastumo) minėjau savo pavyzdyje.
You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment