@shrnz, sanomiz: Ne jums ši tema, tikrai ne jums. Tad gal tiesiog pabandykit ją ignoruoti? Neturėtų būti sunku.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Menas?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nesuprantu, ir ko cia visi ant gero miesto Kauno varo??? Gal man reikia kauniecius suvieniti ir ant kokio Vilniaus uzvaziuoti? Tiesiog juokinga, kad Vilnius tai jau miestas, o Kaunas pagal vilniecius tai jau ne. Kas nors man paaiskinkite, kur tas didziulis skirtumas? Kai pagalvoji, Ta Lietuvele tokia mazyte ir vistiek visi turi tarpusavy pjautis!
Comment
-
Todėl kad Kauniečiai labai jautrus ir paranojiški toje Karikaturoje ne vien ant kauno "dedama"
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Tai apie kiekvieną iš miestu galima ką nors neigiamo pasakyti. O kadangi čia kalba vien apie Kauno blogybes eina tai tik "užjuodinamas" Kaunas. Bet taip pat sėkmingai galima apie, bet kuri miestą prikalbėti. Dėlto manau Kauniečiams reikėtu išmokti į tai truputi šalčiau žiurėti
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Dabar as uzduosiu klausima. Kodel Vilnieciai nesinervuoja del tokiu dalyku ??
Visiskai nekreipia i tai demesio, o Kaunas is karto puola ta zmogu, kuris dave kritikos. Kritika yra visada labai pageidautina.
P.S. Kaunas neisizeiskit. As asmeniskai pries Kauna nieko blogo neturiu."Never argue with an idiots. They will bring you down to their level and beat you with experience"
Comment
-
Manau labiausiai yra "varoma" ant tų, kurie rimčiausiai į tai reaguoja . Tikrai nematau reikalo isterikuoti dėl kažkokio nekalto piešinėlio, ypač kai jame yra pašiepiami visi Lietuvos miestai/rajonai (įskaitant ir Latviją).You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
-
Parašė DidmiestisNori pasakyti, kad Delfi svetaineje Kaunas varo ant Vilniaus?? Ar kaip cia tavo komentara suprasti?
O kur du pešasi - laimi trečias. Bet napagalvok, kad šiuo atveju trečias yra Klaipėda, Šiauliai ar pan.
Trečias yra daug "mažesnis" ir sėdi...Parašas :)
Comment
-
Parašė SveciasDelfyje Kaunas varo ant Vilniaus ir Vilnius varo ant Kauno
O kur du pešasi - laimi trečias. Bet napagalvok, kad šiuo atveju trečias yra Klaipėda, Šiauliai ar pan.
Trečias yra daug "mažesnis" ir
Comment
-
Kas ant ko "varo"? Nupieši piešinuką, kuriame iš visų miestų pasišaipoma, kai kuriems atrodo, kad šaipomasi - tik iš Kauno. Ši tema skirta pasijuokti iš esamų stereotipų, "mūšių delfyje" ir pan dalykų. Tie kurie to nesupranta, gali tiesiog šią temą ignoruoti. Tiek Aug1z, tiek liutass - irgi kauniečiai ir jie atrodo, suprato kad čia viskas tik juokai, bei neiškilo jiems kažkokių problemų. Prašom, pasijuokit iš lenkų/portugalų miesto, juk niekas to nedraudžia. Aišku, turi būti ribos, bet kolkas lyg jos ir nebuvo peržengtos. (bent jau man taip atrodo)
Prisiminiau vieną temą SSC pavadinimu "Birmingham shit?" - niekas dėl to nepergyveno, pasijuokė ir tiek.
Comment
-
Parašė QuackPaprasciausiai turbut del to kad Birmingham is tiesu yra shit
Comment
-
Mano nuomone tikrai užtenka. Ir reiktu rakinti šią temą
Comment
Comment