Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

https://paste.centos.org/view/download/9a9cb6b7

Comment

ten rungtynes gal su kokiais serbais? Ta ranka iskeles jis rodo zenkla kitam teisejui, kad jau laikas baigti. Kitas teisejas stovi arciau sirenos paleidejo, tai kad jam perduotu sia zinia. Rungtynes baigiasi tada, kai nusprendzia teisejas
      When a man lies, he murders some part of the world

Comment

Čia gi tas Eurobasket2011Lithuania ketvirtfinalis su makedonais. Iškelta į viršų ranka reiškia, kad vyksta tritaškis metimas. Kol kamuolys skrenda krepšio link, teisėjas iškelia ranką - jei metimas bus taiklus - analogiškai pakels į viršų ir kitą ranką. Pirmoje foto Jasikevičius po netaiklaus Ilievskio metimo švysteli jį per visą aikštę, 2 - oje - kamuoliui beskrendant, raudonai užsižiebia lentos apvadai, o sirena graudžiai (pa)lūzina lietuvius, na o 3 - MKD bėga švęsti prie savo sirgalių. Tam tikslui, kairėje matomi oranžinliemeniai apsauginiai jau eina link makedonų sirgalių, kad atskirti juos nuo žaidėjų.

Comment

Lietuviai vis blogiau žaidžia

Comment

O kokį žodį aš dar būdamas kokių 5 metų, klaidingai perskaičiau kaip "Ledakoils"? Čia viename iš tų naujų Solaris Trollino 15AC troleibuse toje švieslentėje palubėje, kur rodomi įvairūs duomenys.

Comment

Ledai Pols?

Comment

Ledakoils - laikas.

Pamenu, kaip kažkurių metų šaltą žiemos rytą atsikėlęs, peržiūrėjau Eurolygos rungtynių santrauką - Madrido "Real" prieš Miuncheno "Bayern", tai šeimininkai nupypsino svečius rezultatu 111:87. Tai po kiek laiko buvo straipsnis, kad Bayern trneris Svetislav Pešič "nepagarbiai elgėsi su teisėjais". Nežinau kuo tas pasireiškė, bet mintys buvau susikūręs, kaip jis tą nepagarbą jiems rodė. Kaip, kokius veiksmus atlikdamas?

Comment

Nusimoves kelnes rode ka turi?

Comment

Aš pagalvojau, kad jis, kai teisėjas nusisukęs nugara į jį, jis pakeldavo koją ir prikišdavo savo batą teisėjui prie pat nugaros (imituodamas spyrį). Bet ta madridietiška sirena, aš pagal ją dar norėjau kurti miniatiūrą pagal tuomet man galvoje po tų rungtynių sklandžiusį leitmotyvą iš pralaimėjimą patyrusių svečių nuo Miuncheno, pusės: "Šaltis sugėlė neviltimi" (pralaimėjimu). Nes kai atsibudau kitą rytą po tų rungtynių, buvo labai žvarbus žiemiškas rytas. Bent jau Vilniuje. Kaip ten pas vokiečius, jiems grįžus iš saulėtos Ispanijos po pralaimėjimo 24 taškų skirtumu, nežinau.

Comment

Puse komandos išsilakstė, manau, negrįžtamai

Comment

Kas pinigų įsisavinimui?
                        O kur ant tos Aulos-Magnos vairuojamo troleibuso gali būti paslėptas zenitinių raketų kompleksas, kuriais ji skirtingų lygių sankryžose numušinėja virš jos vairuojamo troleibuso judančius žmones, kurie anksčiau yra rašę ant jos skundą?

Comment

AulaPss aš ule šaudo lazeriais is akiu

Comment

O kaip manote, kur Ignalinos atominėje yra išstatytos tos raketos, kuriomis bus smogiama atgal į tašką, iš kurio paleista raketa į mūsų pusę? Ten Kasčiūnas gi kažką yra pasakojęs, kad kažkur yra sumontuotos tos apsaugos nuo apšaudymo. Vaikštau per Google žemėlapius, apžiūrinėju ir niekaip nesuprantu - kur? Gal tuose kaminuose įstatytos? https://www.google.com/maps/@55.6016...oASAFQAw%3D%3D

Comment

taip, tuose kaminuose

Comment

Žinote, kokia priežastis buvo pateisinama 2024 m. prezidento rinkimuose nebalsuoti už Dainių Žalimą?

Comment

del vardo?

Comment

Nes pavardė Žalimas man primena kitą panašiai skambančią pavardę - Žilius. Buvo gi kažkoks Kedžio draugas Albertas Žilius, kuris garsus tuo, kad teisme apsisisiojo.
                                    https://www.alfa.lt/straipsnis/10372...ainuos-200-lt/

Comment

ne apsisisiojo, o apmyzo

Comment

A, nu gal. O yra koks nors skirtumas tarp Bosca ir Bosch? Ar tai tas pats?

Comment

bosch tai irankiai kazkokie, o bosca gal pilstukas kazkoks?

Comment

Working...
                                          X