Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip nesąmonės ir kliedesiai
Collapse
X
-
Čia gi tas Eurobasket2011Lithuania ketvirtfinalis su makedonais. Iškelta į viršų ranka reiškia, kad vyksta tritaškis metimas. Kol kamuolys skrenda krepšio link, teisėjas iškelia ranką - jei metimas bus taiklus - analogiškai pakels į viršų ir kitą ranką. Pirmoje foto Jasikevičius po netaiklaus Ilievskio metimo švysteli jį per visą aikštę, 2 - oje - kamuoliui beskrendant, raudonai užsižiebia lentos apvadai, o sirena graudžiai (pa)lūzina lietuvius, na o 3 - MKD bėga švęsti prie savo sirgalių. Tam tikslui, kairėje matomi oranžinliemeniai apsauginiai jau eina link makedonų sirgalių, kad atskirti juos nuo žaidėjų.
Comment
-
Ledakoils - laikas.
Pamenu, kaip kažkurių metų šaltą žiemos rytą atsikėlęs, peržiūrėjau Eurolygos rungtynių santrauką - Madrido "Real" prieš Miuncheno "Bayern", tai šeimininkai nupypsino svečius rezultatu 111:87. Tai po kiek laiko buvo straipsnis, kad Bayern trneris Svetislav Pešič "nepagarbiai elgėsi su teisėjais". Nežinau kuo tas pasireiškė, bet mintys buvau susikūręs, kaip jis tą nepagarbą jiems rodė. Kaip, kokius veiksmus atlikdamas?
Comment
-
Aš pagalvojau, kad jis, kai teisėjas nusisukęs nugara į jį, jis pakeldavo koją ir prikišdavo savo batą teisėjui prie pat nugaros (imituodamas spyrį). Bet ta madridietiška sirena, aš pagal ją dar norėjau kurti miniatiūrą pagal tuomet man galvoje po tų rungtynių sklandžiusį leitmotyvą iš pralaimėjimą patyrusių svečių nuo Miuncheno, pusės: "Šaltis sugėlė neviltimi" (pralaimėjimu). Nes kai atsibudau kitą rytą po tų rungtynių, buvo labai žvarbus žiemiškas rytas. Bent jau Vilniuje. Kaip ten pas vokiečius, jiems grįžus iš saulėtos Ispanijos po pralaimėjimo 24 taškų skirtumu, nežinau.
Comment
-
O kaip manote, kur Ignalinos atominėje yra išstatytos tos raketos, kuriomis bus smogiama atgal į tašką, iš kurio paleista raketa į mūsų pusę? Ten Kasčiūnas gi kažką yra pasakojęs, kad kažkur yra sumontuotos tos apsaugos nuo apšaudymo. Vaikštau per Google žemėlapius, apžiūrinėju ir niekaip nesuprantu - kur? Gal tuose kaminuose įstatytos? https://www.google.com/maps/@55.6016...oASAFQAw%3D%3D
Comment
-
Nes pavardė Žalimas man primena kitą panašiai skambančią pavardę - Žilius. Buvo gi kažkoks Kedžio draugas Albertas Žilius, kuris garsus tuo, kad teisme apsisisiojo.
https://www.alfa.lt/straipsnis/10372...ainuos-200-lt/
Comment
Comment