Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė liutass Rodyti pranešimą
    1. Kedas?
    2. Vaikai, baikite trepset?
    3. Paleckiui?
    4. promiles?
    5. rusija?
    6. 6?
    7.kebabas?
    8. marcelijus?
    9. tiura liura?
    10. tyrele?
    Taigi va, kai užklausiau, kokiais 2 panašiai skambančiais žodžiais vadinu Kauno "Žalgirio" arenos sirenos garsą, jūs parašėte, kad "tiura liura"?

Comment

tai pagal ta daina

Comment

man atrodo sitos dainos fragmentas bus

Dexys Midnight Runners, Kevin Rowland - Come On Eileen ...

Comment

O tai kaip, ar gerai, kad autobusai iš Vln į Palangą pradrioksi pro tą Gariūnų sankryžą? Man gaila tų turgaus prekeivių, kad jie mato kai kažkas sėdėdamas tarpmiestiniame autobuse patogiai atsipūtęs keliauja prie jūros, o mes čia su gariūninėm terbom vargstam, keliamės anksti į darbą, tuomet sunkiai tempiamės atgal į namus per dieną neparduotus skudurus, o kitą dieną vėl iš naujo...

Comment

gal nuo 2:58 kazkur

Comment

tai kad puse tu prekeiviu is tos krypties kasdien i vilniu atvaziuoja

Comment

Dauguma, kiek suprantu, gyvena Lazdynų mikrorajone, Vilniuje. Beje, Kasčiūnas irgi iki šiol gyvena Lazdynuose.

Comment

is kur zinai, kur jie gyvena?

Comment

Taigi ten netoli nuo Gariūnų, patogu atvažiuoti...
                    Atsimenu, kaip būdamas pirmoku jau bandydavau intelektualiai diskutuoti su mama. Kartą jos paklausiau, kokios profesijos žmonės uždirba daugiausiai. JI atsako, gal verslininkai. Tuomet aš jai paprieštarauju, sakau neee, daugiausia uždirba ..........! Kas, pagal mano tuometinį vaikišką supratimą, turėdavo užkalti daugiausiai?

Comment

sungaudziai?

Comment

Parduotuvės kasininkės. Kai su mama eidavome apsipirkti, matydavau, kiek pas jas stalčiuose pilna grynųjų banknotų. Tai vat tuomet galvodavau, kad viskas, ką suneša pirkėjai ir lieka joms

Comment

o nelieka?

Comment

Tai turbūt ne. Pats esu bendravęs su Vilniaus autobusų stoties bilietų kasininkėmis, tai jos darbo pabaigoje susiskaičiuoja visus pinigus ir nueina atiduoti į inkasaciją. O pačios algą gauna pavedimu, o ne taip va tais banknotais, kuriuos duoda pirkėjai. Viskas gi apskaitoma, įforminama...

Comment

geriausia imti grynais

Comment

O ką galvojate apie neapmokamą gydymą? Prisimenu prieš akis stovintį vaizdą iš kokio žinių reportažo, kur kapsi lašelinė. O fone matau Aleksio akis, kuris jis man sako "Atsisakyk gydymo ir nudvėsk", po to, kai parašiau, kad nepatinka, kai poliklinikose apšvietimas vykdomas Kinijoje gamintomis lempomis.

Comment

tai pas mus visas gydymas nemokamas

Comment

O dar atsimenu reportažą, kurį mačiau gal būdamas kaime, kad kažkur buvo rasta suklastotų kiniškų žaislų ir rodė, kaip ant jų važinėjo sunkiasvorė mašina. Panašiai kaip ir 2014 m. po abipusių sankcijų, Rusijoje buvo sunaikinti europietiški maisto produktai. Vietoje to, kad atiduotų varguoliams, geriau pasirinko juos sunaikinti, kaip neteisėtai patekusius į rinką. Tai irgi atsimenu, kai ant sūrių važinėjo vikšrinis traktorius, panašus į tą, su kuriuo dirbo Vacys. Tada dar Lukašenka sakė, kad "Rusija neturi nei proto, nei pinigų".

Comment

jiems tik naikinti, o suurti patys nieko negali

Comment

Bet jūs jei išbrauktas iš UŽT, tai likote be PSD, tai jums bus mokama jau. Nemokamai teiks tik skubią būtinąją pagalbą, o jei šiaip ateisite, kad pamatuotų spaudimą, tai negausite gydymo arba gausite sąskaitą. Kiek mėnesių jau nedraustas esate?

Comment

jau apie du metai tai tikrai. O ko ten eiti ta spaudima matuotis?

Comment

Working...
                                          X