Parašė liutass
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip nesąmonės ir kliedesiai
Collapse
X
-
O tai kaip, ar gerai, kad autobusai iš Vln į Palangą pradrioksi pro tą Gariūnų sankryžą? Man gaila tų turgaus prekeivių, kad jie mato kai kažkas sėdėdamas tarpmiestiniame autobuse patogiai atsipūtęs keliauja prie jūros, o mes čia su gariūninėm terbom vargstam, keliamės anksti į darbą, tuomet sunkiai tempiamės atgal į namus per dieną neparduotus skudurus, o kitą dieną vėl iš naujo...
Comment
-
Taigi ten netoli nuo Gariūnų, patogu atvažiuoti...
Atsimenu, kaip būdamas pirmoku jau bandydavau intelektualiai diskutuoti su mama. Kartą jos paklausiau, kokios profesijos žmonės uždirba daugiausiai. JI atsako, gal verslininkai. Tuomet aš jai paprieštarauju, sakau neee, daugiausia uždirba ..........! Kas, pagal mano tuometinį vaikišką supratimą, turėdavo užkalti daugiausiai?
Comment
-
O ką galvojate apie neapmokamą gydymą? Prisimenu prieš akis stovintį vaizdą iš kokio žinių reportažo, kur kapsi lašelinė. O fone matau Aleksio akis, kuris jis man sako "Atsisakyk gydymo ir nudvėsk", po to, kai parašiau, kad nepatinka, kai poliklinikose apšvietimas vykdomas Kinijoje gamintomis lempomis.
Comment
-
O dar atsimenu reportažą, kurį mačiau gal būdamas kaime, kad kažkur buvo rasta suklastotų kiniškų žaislų ir rodė, kaip ant jų važinėjo sunkiasvorė mašina. Panašiai kaip ir 2014 m. po abipusių sankcijų, Rusijoje buvo sunaikinti europietiški maisto produktai. Vietoje to, kad atiduotų varguoliams, geriau pasirinko juos sunaikinti, kaip neteisėtai patekusius į rinką. Tai irgi atsimenu, kai ant sūrių važinėjo vikšrinis traktorius, panašus į tą, su kuriuo dirbo Vacys. Tada dar Lukašenka sakė, kad "Rusija neturi nei proto, nei pinigų".
Comment
Comment