bet jeigu paprasytu, tai kodel nesustoti? Jei neprasystum, tai nestociau pries tavo valia
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip nesąmonės ir kliedesiai
Collapse
X
-
Tai va, kai artėdavome pie to viaduko, praeinančio virš žiedo, aš visuomet prisimindavau tą jauną vairuotoją. Sakau, kartais būdavo keleivių išlipančių stotelėje prieš pat žiedą, - tuomet tekdavo gėdingai grūstis per jį, o ne išdidžiai pralėkti viršum jo. Grūdantis pro žiedą (viename lygmenyje su miesto troleibusais) tarpmiestinis autobusas tarsi užsiteršia savo padangas tos Aula-Magna padangų pėdsakais.
Comment
-
O jūs vežtumėte taip, kad jūsų keliai nesusikirstų su ta Aula-Magna?
Norite, papasakosiu tokią gėdingą istoriją iš darželio, kad realiai ją turėčiau siųsti AŽ su grifu "Visiškai slaptai"? Žodžiu, darželyje mes žaisdavome visokius žaidimus - tiek grupėje, tiek lauke. Na viskas prasidėdavo nuo to, kad žaidimo iniciatorius laikydavo iškėlęs nykštį ir klausia kas žaidžia (žaidimo pavadinimas). Tai aš klausiu:
- Kas žaidžia eleygudbai?
Dabar jūs man atsakykite, iš kur paėmiau šitą kratinį?
Comment
-
"Ikarus" autobusas. Sėdėjau toje pusėje arčiau lango, ir ten matyt prisiliečiau prie kažkokios šildymo sistemos, einančios palei kraštą ar pan. Taip nudegino... Viskas įvyko kažkur netoli šios sankryžos: https://www.google.com/maps/@54.7025...oASAFQAw%3D%3D
Kas galėjo pagalvoti, kad po keliolikos metų mes su mama gyvensime visai arti jos ir ta degalinė, tas miškelis taps mano mėgstama susitikimų, telefoninių pokalbių ir meilės gamtos tvarkymui vieta...
Comment
-
Matyt. Ten, kur atsisakote žiūrėti video - tai juk dainos pavadinimas matosi iškart po video, nebūtina jo paties klausyti. O ir reklama dažniausiai trunka iki 10 sek. Tame pačiame video kartais gali ją mesti, o kartais ne. Bet raliai pagalvojus,visas mano gyvenimas pagal tą Butkutės dainą, kur sakoma "Aš tave myliu galbūt labiau, galbūt labiau nei tu mane myli, aukoju viską tau ir dėl tavęs bijau galbūt labiau".
Comment
-
O žinote, koks Ikarus autobuso garsas pagal mane? Kaip jį užrašytumėte žodžiais? Aš mažai prisimenu savo keliones jais, bet turbūt būtų kažkaip dzirvogen, dzirvogen. Nu tikras autistas aš. Man tai šiokia tokia egzotika būdavo darželio laikais ar net dar seniau gatvaėje pamatyti automobilį, kurio valstybinio registracijos numerio raidės - ZUP. Kažkaip bjauriai skamba... Jums ne?
Comment
-
Įvairiapusis raidos vystymosi sutrikimas, gydytoja 2-ame dienos stacionare manyje įžvelgė daugiau lengvesnės jo formos - Aspergerio sindromą.
Čia dar labiau pradinėse klasėse gal daugiau, kai dėl kokių buitinių dalykų susikivirčydavome su mama, aš supykęs iš savo telefono ištrindavau jos numerį, ir visas žinutes (jei tokių būdavo). dažniausiai ginčiai kildavo, kai aš staiga prabildavau kažką kalbėti, nepagalvojęs, kad ji įsitempusi ausis klauso žinių ar dar kokią įdomią laidą per TV. Vėliau jau pradėjau atsargiau kalbinti, prieš tai įsitikindavau, ar ji pasiruošusi mane girdėti.
Comment
Comment