Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

bet jeigu paprasytu, tai kodel nesustoti? Jei neprasystum, tai nestociau pries tavo valia
    When a man lies, he murders some part of the world

Comment

Tai va, kai artėdavome pie to viaduko, praeinančio virš žiedo, aš visuomet prisimindavau tą jauną vairuotoją. Sakau, kartais būdavo keleivių išlipančių stotelėje prieš pat žiedą, - tuomet tekdavo gėdingai grūstis per jį, o ne išdidžiai pralėkti viršum jo. Grūdantis pro žiedą (viename lygmenyje su miesto troleibusais) tarpmiestinis autobusas tarsi užsiteršia savo padangas tos Aula-Magna padangų pėdsakais.

Comment

tai nevazinek tais griobanais autobusais

Comment

O jūs vežtumėte taip, kad jūsų keliai nesusikirstų su ta Aula-Magna?

Norite, papasakosiu tokią gėdingą istoriją iš darželio, kad realiai ją turėčiau siųsti AŽ su grifu "Visiškai slaptai"? Žodžiu, darželyje mes žaisdavome visokius žaidimus - tiek grupėje, tiek lauke. Na viskas prasidėdavo nuo to, kad žaidimo iniciatorius laikydavo iškėlęs nykštį ir klausia kas žaidžia (žaidimo pavadinimas). Tai aš klausiu:

- Kas žaidžia eleygudbai?

Dabar jūs man atsakykite, iš kur paėmiau šitą kratinį?

Comment

is kokios nors dainos?

Comment

Taikliai, va šitos: https://www.youtube.com/watch?v=FgUjh8UTa4s

Comment

meta reklamas, tai iskarto uzdariau

Comment

Bet čia tik autistiška asmenybė (koks aš ir esu) taip gali prisigalvoti nesąmonių įvairiausių.

O žinote, kas man, dar priešmokykliniame amžiuje, įkaitino koją?

Comment

kas?

Comment

"Ikarus" autobusas. Sėdėjau toje pusėje arčiau lango, ir ten matyt prisiliečiau prie kažkokios šildymo sistemos, einančios palei kraštą ar pan. Taip nudegino... Viskas įvyko kažkur netoli šios sankryžos: https://www.google.com/maps/@54.7025...oASAFQAw%3D%3D
                      Kas galėjo pagalvoti, kad po keliolikos metų mes su mama gyvensime visai arti jos ir ta degalinė, tas miškelis taps mano mėgstama susitikimų, telefoninių pokalbių ir meilės gamtos tvarkymui vieta...

Comment

radiatorius autobuse?

Comment

Matyt. Ten, kur atsisakote žiūrėti video - tai juk dainos pavadinimas matosi iškart po video, nebūtina jo paties klausyti. O ir reklama dažniausiai trunka iki 10 sek. Tame pačiame video kartais gali ją mesti, o kartais ne. Bet raliai pagalvojus,visas mano gyvenimas pagal tą Butkutės dainą, kur sakoma "Aš tave myliu galbūt labiau, galbūt labiau nei tu mane myli, aukoju viską tau ir dėl tavęs bijau galbūt labiau".

Comment

jei meta, iskarto uzdarau. Kompe turiu adblockeri, telefone ne

Comment

O žinote, koks Ikarus autobuso garsas pagal mane? Kaip jį užrašytumėte žodžiais? Aš mažai prisimenu savo keliones jais, bet turbūt būtų kažkaip dzirvogen, dzirvogen. Nu tikras autistas aš. Man tai šiokia tokia egzotika būdavo darželio laikais ar net dar seniau gatvaėje pamatyti automobilį, kurio valstybinio registracijos numerio raidės - ZUP. Kažkaip bjauriai skamba... Jums ne?

Comment

kas yra autistas? Tipo out?

Comment

Įvairiapusis raidos vystymosi sutrikimas, gydytoja 2-ame dienos stacionare manyje įžvelgė daugiau lengvesnės jo formos - Aspergerio sindromą.
                                  Čia dar labiau pradinėse klasėse gal daugiau, kai dėl kokių buitinių dalykų susikivirčydavome su mama, aš supykęs iš savo telefono ištrindavau jos numerį, ir visas žinutes (jei tokių būdavo). dažniausiai ginčiai kildavo, kai aš staiga prabildavau kažką kalbėti, nepagalvojęs, kad ji įsitempusi ausis klauso žinių ar dar kokią įdomią laidą per TV. Vėliau jau pradėjau atsargiau kalbinti, prieš tai įsitikindavau, ar ji pasiruošusi mane girdėti.

Comment

o, tai tu kaip Sakaliene. Bet ji tai dirba, o tu ko ne?

Comment

Tai ji pradžioj buvo vaikų atiminėjimo reikalų ministrė, paskui ją paviliojo krašto apsauga. O aš domiuosi tiek daug skirtingų sričių - nuo troleibusų iki saugiųjų dokumentų technologinės apsaugos priemonių.
                                      O kaip šifruojate šiuos numerius:

ZUP
                                      GAC
                                      NGM

Comment

Z*@upa
                                        GACta
                                        Nacionaline geju ministerija

Comment

O kaip galvojate, ką aš galvoju, jei kada susirgsiu onkologine liga, kurio dalyko vėžys labiausiai tikėtinas man?

Comment

Working...
                                          X