Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

viskas
    When a man lies, he murders some part of the world

Comment

Plačios erdvės vilkikų manevrams ir pačioje vizualizacijoje pavaizduota pilna jų... Aš manau, fūros niekaip nedera su šiuolaikine valstybe. Juk jų vairuotojai dažnai būna su žalingais įpročiais, mūvi treningus. Kam Teltonikos sandėliuose tiek daug angarų ir tų ilgų žirafų pririkiuota, ką jos ten jiems vežios? O gal išekspedijuos produkciją po pasaulį? Bet kaip tas nedera - tokie išmintingi mokslininkai semikonduktorių kūrėjai ir juos po rinką išvežiojantys anti-reprezentatyvios išvaizdos fūristai. Dabar jau uzbekų ir tadžikų nebeužtenka, jau kviečiasi iš Indijos net...

Comment

Comment

O galima kur nors įsidarbinti tolimųjų reisų vairuotoju, bet ne kad kažką man pakrautų ir reiktų nuvežti į tam tikrą tašką, bet tiesiog šiaip sau pasiduoti po Europos greitkelius ir taip kurti tą nenutrūkstančio fūrų judesio grožį plačiausiuose Europos greitkeliuose?

Comment

isidarbinti tai gali laisvai, bet turesi vezioti krovinius. Jei nori siaip vazineti, tai nusipirk panaudota fura, dabar ju pilna, ir tada gali vazineti pats sau kur nori

Comment

Galite pasakyti, kuris dviratis - Kriščės, o kuris - Aurimo Valujavičiaus?
              Attached Files

Comment

nepazystu nei vieno, bet, tegul bus pirmas pirmo ir antras antro

Comment

Taip ir yra, atspėjote. Jums neatrodo, kad šita "Bijotaičių" daina https://www.youtube.com/watch?v=R_aJEy6cvds nukopijuota nuo šitos graikų dainos https://www.youtube.com/watch?v=DadBXUJQnmY ?

Comment

atrodo

Comment

Parašė liutass Rodyti pranešimą
                      isidarbinti tai gali laisvai, bet turesi vezioti krovinius. Jei nori siaip vazineti, tai nusipirk panaudota fura, dabar ju pilna, ir tada gali vazineti pats sau kur nori
                      O į Orenburgą galima? O į Kazviną? O gal geriau į Mazari Šarifą? Kur lengviausia iš šitų 3?

Comment

i Kazvina gal?

Comment

Bet reikės nusipirkti kiekvienos šalies, kurią kirsi tranzitu, vinjetę. Kai prie mano namų atvykdavo tos linguojančios žirafos, tai visas priekinis langas pas dažną nusagstytas skirtingoms šalims skirtų įrenginių, į kurių sąskaitą įneši pinigų, o tuomet važiuojant jie automatiškai nurašomi kai tos šalies kelių naudotojo mokestis.

Comment

Nu tai susimokesi, senelis prafinansuos gal, juk purtinas ji sociai seria, manau

Comment

Žinote, su kuo man asocijuojasi praktiškai visos graikų kalba atliekamos dainos? Iš kart pasakau, kad tai sieju ne tik su tam tikra vietove, bet ir su joje nuolatos reziduojančiu asmeniu.

Comment

Dzesika Šai?

Comment

Su močiutės kaimu, kuriame vasarodavau, kol dar gyvenome ir draugavome ir tuo ūkininku Vaciu, kuris turėjo (tikiuosi tebeturi) kombainą DON1500A, traktorius MTZ, T-150K bei DT-75. Paklausęs praktiškai bet kurios ta kalba atliekamos dainos, iškart pagalvoju apie anapus raisto gyvenantį tą ūkininką, kuris metai iš metų gyvena ir prižiūri savo ūkį.

Comment

Aaa

Comment

O ką varžovams ar pralaimėjusiai komandai daro ši "Ulker Sports Arena"`oje skambanti sirena (klausyti tarp 1:25-1:30)?
                                      https://www.youtube.com/watch?v=Wz_h20l-iyo

Comment

Pažemina juos?

Comment

Garso paklausėte? Žmona nerėkė iš kito kambario, klausdama, kas čia per garsai mūsų nuostabiajame bute?
                                          Man pagal garsą, dar 6 klasėje norėjosi sakyti, kad ji užšaibina varžovus nuodingomis vandenilio sulfido dujomis. Panašiai kaip rudmarškiniai su Žemaitaičiu savo rudame debesyje paskandino La!svės partiją.

Comment

Working...
                                          X