Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Va šiame video tarp 1:05 ir 1:11 minutės kai žaidėjas įmetė tritaškį, arenos pranešėjas kažkaip taip ar panašiai užbaubė metimą pataikiusio žaidėjo vardą ir pavardę:

https://www.youtube.com/watch?v=jBp4sA-8t90

Paskui dar panašiai baubė tarp 1:15-1:20 minutės.
    Paskui tarp 1:21 ir 1:29 minutės Leninas įsmeigė gerą tritaškį
    Na o nuo 1:36 minutės kviečiu stebėti, kaip suošė arena, kai Markoišvilis (tas pats, kur pražudė Kauno "Žalgirį") skrosdamas pro galinę liniją pelnė taškus iš po krepšio.

Po šių rungtynių, mintinai žinau, kad pralaimėjimą patyrusios Madrido "Real" komandos treneris Pablo Laso komentavo "...atsipalaiduoti negalima ir tą savo žaidėjams aš ne kartą esu sakęs".

Comment

Aišku

Comment

O toje arenoje, kur namų rungtynes žaisdavo Cantu "Bennet" (vėliau - Mapooro) komanda, toje arenoje, ką sirena padaro su pralaimėjusia komanda. Kokį veiksmą atlieka ją palūzindama? Tos sirenos garso galite pasiklausyti šiame video atsukę tiek 1:30 minute:
        https://www.youtube.com/watch?v=CGknihINxEs
        šiame pačiame ties 1:40
        https://www.youtube.com/watch?v=jBp4sA-8t90

p.s. laiką nurodau keliomis sekundėmis ankstesnį, kad nusistatęs video spėtumėte įtempti ausis ir išklausyti sireną nuo pat pradžių.

Comment

Išverda?

Comment

Labai netoli tiesos. Aš tai jau tada pagal to sirenos garso skambesį sakydavau, kad ji tarsi ištriedžia pralaimėjusią komandą lauk! Nu jei įsiklausėte, girdisi toks duslus "Tryyyyyyyyyyrkšt!".

Comment

Jo

Comment

O ką aš mintyse, taip, kad net pačiam pasidarė gėda, norėjau sakyti "Nusimušęs taikiklis"?

Čia atspėti be šansų, bet leidžiu bandyti neribotą skaičių kartų. Sėkmytės!

Comment

Nepataikei kur reikia?

Comment

Kur? WC? Nea, čia tiesiog dar vienas sustojusio laiko momentų - kai vairuoji autobusą su mechanine pavarų dėže ir pasieki patį didžiausią greitį autostradoje su pačia aukščiausia pavarą ir vos ne valandą riedi tokiu pačiu greičiu, kuomet tau nereikia atitraukti vienos rankos nuo vairo, kad perjungtum pavarą. T.y. tas momentas, kai greitis užmiesčio kelio ruože monotoniškas ir abi rankos ramiai ant vairo, o bėgių junginėjimo svirtis būna ramioje tokioje pačioje padėtyje n minučių. Visai kas kita įvažiavus į miestą, kur stabčiojant prie kiekvieno šviesoforo nuolatos traukai tą bėgių svirtį.

Comment

Aišku

Comment

Dar iš "sustojusio laiko" serijos: O kažkada eidamas šiuo šaligatviu jau namo prieš eismą, pro mane pirma juosta savo namų kryptimi praskuto tas klasiokas. Šįkart galėjo ir atpažinti, nes ėjau prieš eismą, kaip ir sakiau, bet nemanau, kad kiekvieną kartą iš tolo matydamas žmogų skenuoja jo veidą, tikėdamasis pamatyti ką nors iš pažįstamų. Nors pvz. aš iš tolo atpažįstu mašinos modelį ir tuomet įtempiu akis, kad pamatyti numerius. Bet nuo šio taško iki jo namų dar geras gabalas kelio, nemanau, kad jam turėjo kilti prielaida, kad keliauju namo po vizito pasisukiojus prie jo namų.

https://www.google.com/maps/@54.7250...oASAFQAw%3D%3D

Comment

Ir as nemanau

Comment

Jam buvo svarbiausia, kad aš nustočiau jį sekioti. Bet jei mane kas nors taip sekiotų, man nustojimo tai daryti klausimas būtų antroje vietoje. O pirmoje - toks daugumai neesminis dalykas, bet man jis yra visa ko variklis. Koks faktas man būtų įdomesnis už patį persekiojimo, kaip reiškinio, baisumą? Ypač jei tavo seklys gyvena kitame miesto gale.

Comment

Nežinau

Comment

Mane labiausia domintų, KOKIOMIS GATVĖMIS driekiasi mano stalkerio maršrutas, kuriuo jis iš savo namų atkeliauja iki mano namų. Ypač, jei tai daro nuosavu automobiliu arba pėsčiomis. T.y. kaip žemėlapyje vingiuotų jo kelionės trasa, jei reiktų pabraižyti ją žemėlapyje. Pvz. kai prie mano namų tada buvo atvykusi fūra su Kirgizijos numeriais, aš keletą savaičių bandžiau svarstyti, koks buvo jo kelionės maršrutas į Lietuvą, per Maskovijos teritoriją. Ten su Kazachstanu yra bent 5 skirtingi galimi sienos kirtimo punktai, ir man labai įdomu tai sužinoti, kuriuo keliu jis atvyko. Jei neturi autizmo spektro sutrikimo, kaip aš, savaime aišku, tau tai bus antraeilis dalykas arba visiškai neįdomu, bet mane būtent ir domina, kai tarp taško A ir taško B yra nežmoniškai ilgas atstumas, man visuomet iškyla klausimas - KAIP, KOKIU MARŠRUTU jis atsigavo iki taško B, t.y. kokias gyvenvietes kirto tranzitu, vykdamas tokį atstumą.

Comment

As gatvių nežinau. Kas yra stalkeris?

Comment

Persekiotojas, nu.

Comment

Parašė liutass Rodyti pranešimą
                                      As gatvių nežinau. Kas yra stalkeris?
                                      Pala, o kokių gatvių sakėte, nežinote? Tai ir nežinokite toliau, o vat man įdomu, ar jam svarbu tik kad nustočiau rodytis, ar yra susimąstęs apie tai, kokiomis gatvėmis driekiasi mano maršrutas, kuomet ateidavau specialiai pasėdėti ant kelmelio jam po balkonu. Jei ne tos gatvės, banguojančios per miestą ir žingsnis po žingsnio atvedančios mane iki jo namų, manęs ten nebūtų sėdinčio. Juk mano akimis, būtent čia turi būti svarbiausias dalykas. Ne "ką žmogus daro (sėdi po langais)", bet "kaip, kokiu keliu jis atsidūrė" toje ar kitoje vietoje, kaip vingiuoja jo keliavimo trasa iki taško X.

Comment

Nežinau

Comment

Žinokite, gal sunkiai patikėsite, bet vienoje iš šiais metais atgimusių mano tarpmiestinių kelionių, kartą pirkau bilietą autobuse maršruto, kur važiuoja 2 vairuotojai (kaip žinote, yra toks dalykas, kaip darbo-poilsio režimas, kur vienas vairuotojas negali važiuoti ilgiau kaip 4,5 valandos be pertraukų, tad tame maršrute dėl jo ilgio, siunčiami 2 vairuotojai). Kai įlipau, už vairo sėdintysis buvo man pažįstamas, o štai tas jo porininkas, kur pardavė man bilietą... nepatikėsite kas! Visai ne iš vairuotojų luomo. Žymus žmogus, staigiai išgarsėjęs vieną dieną dėl savo nuopelno Lietuvai. Kas jis?
                                          Gal ten tikrai koks jo antrininkas, bet man tikrai pasirodė 1:1 kaip ta įžymybė. Kai pirkdamas bilietą mokėjau jam pinigus, dar atkreipiau dėmesį, kad pasirišęs Lietuvos trispalvės kaklaraištį buvo.

Comment

Working...
                                          X