Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Pasikalbejome proes atkabinima. Dainos pasiklausiau, bet
    When a man lies, he murders some part of the world

    Comment


      Pasikalbėjote kaip sodyboje apie bylą tas Kunigėlis su Mantu?
      Kokie jų argumentai, kad nusprendė naikinti moderatoriaus licenciją? Vatnikas, alkoholiopcainas?

      Comment


        taip, priezastys kaip ir tokios
        When a man lies, he murders some part of the world

        Comment


          Norėtumėte savo kailiu virtualiai su mano pagalba pajusti "Hep Birlikte*"?
          * - tai Stambulo "Anadolu Efes" krepšinio klubo himnas, man jis asocijuojasi su 11 maršrute dirbusio ūsuoto vairuotojo su 1612 grįžimu į parką. Klausydamas to kūrinio, bandau įsivaizduoti, kaip tas vairuotojas kur reikia prilėtindavo, kai reikdavo - perspausdavo pedalus į kairę, parduodavo vienkartinį bilietą retai keliaujančiai siuvėjai.
          https://www.youtube.com/watch?v=L7CfaWIeA1I

          Comment


            system error
            When a man lies, he murders some part of the world

            Comment


              Įsivaizduokite - vieną dieną miegate, bet staiga esate laiko mašina nuteleportuojamas į Vilnių, 2013 m. sausio galą (Kristupas eina 6-on klasėn), ir atsiduriate už troleibuso 1612, dirbančio 11 maršrutu, vairo, Lizdeikos g., netoli Antakalnio žiedo, kur yra jūsų maršruto pabaiga/važiuojate į parką neužsukdamas į žiedą ir jums reikia tiesiai. Troleibusas įsibėgėjęs rieda, sakykime, įmesiu jums nuorodą tie šia vieta. Eikite nuo tos vietos pirmyn žemėlapio gatve, ir ties kiekvienu išsišakojimu/suėjimu/kryžme jūs komentuokite kokius veiksmus reikia atlikti. Tik prieš tai pasirinkite, kas parašyta jūsų grafiko lape - ar dar reikia užsukti į žiedą, ar varote tiesiai į parką. Pasakykite tai man ir padėsiu jums atvairuoti troleibusą iki galo.
              Jei metai nušoka į naujausią datą, peršokite vėl į 2012-uosius.
              https://www.google.com/maps/@54.7236...6656?entry=ttu
              Paskutinis taisė Kristupas0220; 2023.10.09, 19:35.

              Comment


                ne, po Vilniu as nevairuosiu
                When a man lies, he murders some part of the world

                Comment


                  Nu pabandom. Į žiedą įsidergsite* ar jau į parką norite?

                  * - tame Antakalnio transporto mazge asfalto danga sena, nekokybiška, nekeista dar nuo sovietmečio, tad troleibusas riedėdamas palei tą peroną tik purtosi, linguoja, šokinėja, spyruokliuoja, mėtosi į visas puses nuo to banguoto, lopyto asfalto, tad pamačius iš šono, kaip atrodo per tą susidėvėjusią dangą besipurtantis senas troleibusas, norisi sakyti, kad jis ne įvažiuoja, bet įsidergia į jį...
                  Laimei, girdėjau, pastarosiomis savaitėmis pagaliau perasfaltuotas.

                  Comment


                    I parka
                    When a man lies, he murders some part of the world

                    Comment


                      Tai tuomet seka per tuos metalinius mechanizmus būtų tokia: suėjimas, suėjimas, dešinėn, ir tada pedalų perspaudimas kairėn.
                      Jei būtumėte sakęs, kad į žiedą, veiksmų seka būtų tokia:

                      Esu jau rašęs, kaip tas atrodė, tik ne iš troleibuso, bet iš ant suoliuko parpiančio bomžo perspektyvos:

                      2010 m. gruodis. Kristupas - 4 klasėje. Paskutiniai metai pas savo mokytoją. Žiemos pradžia. Minske Lukos-Šenkos smogikai žiauriai numalšino kilusius protestus, o baisiausia - per neramumus apgadinta viena lenkų televizijos kamera. Praėjus 13-ai metų, maždaug tokiu pat metų laiku aš nuvažiuoju į Antakalnio žiedą (buv. transporto mazgą). Ir atsisėdęs ant suoliuko po stogeliu, ant kurio yra užrašas "Scrooge McGraff", ilgesingai žvelgiu į Lizdeikos gatvę. Bandau įsivaizduoti esą dabar 7 val. ryto, kuomet Kristupas keldavosi į mokyklą, o tuo pat metu ta gatve netrukus iš lėto atbirbs 11 maršruto troleibusas, kurio garažinis nr. 2518, su vairuotoju Albertu priešakyje. Kaip paaiškės vėliau, ten buvo ne Albertas, bet Aleksandras. Jis pristabdys ties iešmų suėjimu, kur iš žiedo, pasiėmęs pirmuosius keleivius, išlenda 4 troleibusas, praleis nuo Nemenčinės pl. atlekiančių mašinų likučius, tuomet pasirikiuos kairėn, iešmai susijungs su linija, ateinančia nuo Saulėtekio pusės, tuomet jis užspaus pedalus, kad persimušti kairėn, tada žiūrėdamas į dešinę stebės ar nieks neatlekia iš Antakalnio g. ir tuomet staigiai ners kairėn, kur gal kokiame 50 m. ruože jis važiuos lygiagrečiai su 19 maršruto, su kurio jo trasa sutampa pačioje Laisvės pr. pradžioje iki to viaduko sankryžos. Ties ta vieta jų trasos susiliečia, nors išsisukdamas 11, jei viskas gerai, nė centimetru savo priekinio dešiniojo šono neužgriebia pirmos eismo juostos, kuria tiesiai Saulėtekio link kursuoja 19-as. Tuomet dar keli pypt, papt, ir jis, kaip aš man pagal nelygios asfalto dangos dėka, kaip troleibuso visas tas krypavimas, purtymasis, šokinėjimas - kaip aš sakau, jis įsidergia į Antakalnio žiedą. Tuomet nieko nelaukęs prineš savo duris prie stotelės, kur išlips dvi babulencijos, įlips vienas žilas rūkorius su ūsais ir Maximos maišeliu ir troleibusas nieko nelaukęs vėl pajudės atgal į Pašilaičius, kuriuos pasieks už kiek daugiau nei valandos. Jo kelyje bus ir tas Pramogų arenos sankryža, ir Kalvarijų turgus, ir Tauro kalnas, Savanorių pr. dangoraižiai, Lazdynai, kur užaugo Laurynas Kasčiunas, ir taip toliau.
                      Ties pabraukta vieta, važiavimo per iešmus seka buvo tokia: į kairę1 - susijungiam2 - vėl į kairę3 - susijungiam4 - dešiniau5 (nespaudžiam nieko) - sustojam stotelėje, pabirbiam-restartinam, tada suguldom duris ir išvažiuojant susijungiame su 2-a, atsargine linija, skirta priplaukti prie perono, ir išvažiuojam. Ten bus dar vienas momentas, kai mums reikia tiesiai į Lizdeikos gatvę, o ne išvažiuoti iš žiedo kairėn, tad vėl prilėtinam kad į dešinę6, palaukiam trumpo "Paapt" paspaudžiam gazo, tuomet susijungiam su išorinės Antakalnio žiedo linijos linijos suėjimu ir pagaliau šis iešmų maratonas baigėsi, galim kiek labiau paspausti gazą, kad kur lindinčios žiurkės užcyptų.

                      Comment


                        Mano smegenys sprogo. As senas ir logotas žmogus kodel kankini tai žiauriai,
                        ?
                        When a man lies, he murders some part of the world

                        Comment


                          Tiesiog noriu parodyti, kad troleibuso vairavimo esmė - jis varomas dviems keliais. T.y. turi ne tik stebėti gatvę ir kitas mašinas aplink, bet ir nuolatos stebėti, kas yra tau virš galvos - laiku sulėtinti greitį prieš suėjimo iešmus ir kryžmes, suspausti reikiamus pedalus, kai nori persimušti į kairesnę liniją, antraip teks stabdyti eismą ir rizikuojant savo gyvybe sustojus vidury gatvės išlipti į ją ir eiti prie galo rankomis permesti srovės imtuvus į teisingą liniją. Labai atsakingas darbas, aišku, tie profai, kur dirba nuo senų laikų, jie mintinai, net nepakeldami galvos į laidus žino, kuriose vietose yra tos jungtys, kur reikia atidumo arba atlikti reikiamus veiksmus pedalais. Pvz. dar ant laidų yra toks dalykas kaip izoliatoriai - tai vieta, kur nėra elektros. Jei tau reikia sustoti prieš raudoną šviesoforo signalą, turi žiūrėti, kur yra tavo "ūsų" galiukai, nes jei sustosi ant izoliatoriaus (prisegu nuorodą), pasigirs ilgas nepertraukiamas "Pyyyyyyyyyyyyyyyyypt", o tavo tos dienos karjera - baigta. Geriausiu atveju, prašyti keleivių, kad pastumtų troleibusą.
                          https://www.google.com/maps/@54.7071...l=lt&entry=ttu
                          Paskutinis taisė Kristupas0220; 2023.10.09, 22:00.

                          Comment


                            System overload
                            When a man lies, he murders some part of the world

                            Comment


                              Kaip manote, ar čia verta registruotis? Bet kai fone eina video, kokie ten susirenka. Tie barzdočiai kaip kokie nykštukai jie man, kaip jiems želia tos barzdutės, kažkokie neišsivystę atrodo su tom barzdom. Panašiai kaip ir į Lietuvą suplūdę ir savo buvimu ir rusakalbės aplinkos kūrimu ją užteršę baltarusių aITyšnikai. Jie irgi visi apžėlę kažkokie.
                              https://prisijunk.gentys.lt/?utm_sou...ium=leads& amp;utm_ campaign=king&fbclid=IwAR0pY_2eY2wgaBx1jLc 325g ht4uTfwO7j7rnqaZQe7Cv5E6JQGWpPpmlfYs

                              Comment


                                Neturiu supratimo kas ten. Man, kaip senam žmogui tai visai neįdomu
                                When a man lies, he murders some part of the world

                                Comment


                                  Jo jo jo, "nieks Lietuvoje į gera nesikeičia ir jau nesikeis".
                                  O kuriems galams išvis buvo įsteigta ta "DUJOTEKANA"? Kas anksčiau mums tiekdavo dujas, kol jos nebuvo?

                                  Comment


                                    Buvo anksviau Lietuvos dujos, bet reikejo finansuoti viena partiją, ir padarė tokią Dujotekana, kuri virino babkes ir rėmė ką reikia remti, tam ir buvo sukurta.
                                    When a man lies, he murders some part of the world

                                    Comment


                                      Atsiradęs buvo kažkuriuo metu toks terminas - "Užingridai", skirtas apibūdinti Šimonytės gerbėjus. Gerai, pas mane netoliese gyvena tokia Loreta - pagal sudėjimą matosi, kad boba iš kaimo bus, tokio tvirto sudėjimo, darbinė. Tai jei ji gerai sukasi namie su vyru ir dviem vaikais, galėtų pretenduoti į premjerės postą. Tik kaip vadintume jos pasekėjus? Gal kokie "Užloretai"?

                                      Ir gal atspėsite, kokia čia daina užšifruota. Jos pagrindinis balsas - moteris, tačiau yra vietų, kur antrame plane, kaip pritariantysis vokalistas, įsiterpia vyras, kurio žodžiai kažkas panašaus į "ilishantsho-ou čilbrasou". Ir dar kiek vėliau "yfasciuleidi, lei-di eij". Ši daina viena pirmųjų, kurios žodžius bandydavau pamėgdžioti dar nuo mažens, tai mama iki šiol gerai supranta, kas yra "indikėropinaic". Tai dainos pavadinimas, ir kartu - frazė, pagal kurią ji žinoma. Kokia tai daina?

                                      Comment


                                        Užkristūpai

                                        Daina tai neaiški. Net bijau spėti vel apkaltinsi, kad Sapokliak daina is krokodilo Genos idejau
                                        When a man lies, he murders some part of the world

                                        Comment


                                          Bent jau kad ne rusiška daina, tai turėtu būti aišku šimtu vienu procentu.
                                          Pasiklausykime teisingo atsakymo:

                                          https://www.youtube.com/watch?v=xrJd059ibws

                                          Nu ir kaip, ar kai jau žinote, kaip tariami ir rašomi žodžiai, kiek nors juos primena mano užrašymas?

                                          Comment

                                          Working...
                                          X