Aa, o tai ji ir nuo senelio atskirai gyvena?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip nesąmonės ir kliedesiai
Collapse
X
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąAa, o tai ji ir nuo senelio atskirai gyvena?
Comment
-
Jo, senelis pas seserį senoje troboje, miesto dalyje, esančioje į pietus nuo geležinkelio, o močiutė - kitapus seniau mūsų gyvento buto, iš kurio pabėgome, kitoje gatvės pusėje. Kol gyvenome kartu, dažnai tuo naudodavosi, ateidavo su geriausiais norais, pvz. atnešdavo man sriubytės. Paskui - paimti puodo, arba tik jo dangtį. Tačiau po gerais norais yra ir šnipinėjimo tikslų - apsilankydama pas mus, tuo pačiu žvalgydavosi, ar bute nesimato kokio nors jaunikaičio daiktų. Žodžiu, tokia kontrolė per rūpestį. Tas mano sekiotas klasiokas yra rašęs, kad netoleruos tokio mano elgesio, net jei esu su geriausiais ketinimais. Žodžiu, tai ką mano močiutė darė su mano mama, tą patį aš eksperimentavau su tuo asmeniu. Sutapimas?
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąNemanau
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąTai jis su mama gyvena?
Comment
-
Ne esmė su kuo gyvena (kiek žinau, pats gauna neblogą algą), dabar norėjau pabrėžti tai, kad didžiąją laiko dalį praleisdavau ne vaikščiodamas po miškelį pirmyn-atgal, bet būtent tupėdamas ant kelmo prie pat jo namo, argi neakivaizdu, kodėl pasirinktas būtent toks taškas? Gal šiaip sau grožiuosi namu, kaip architektūriniu objektu?
Comment
-
Nedraudžiama, bet gi ir taip aišku, kodėl būtent tokią vietą pasirinkau. Ir mamai esu siūlęs, jei atsiras butų pasiūla, įsikelti ten, tik tokiu atveju niekur neičiau iš namų be reikalo, o prireikus - nešiočiau motociklininko šalmą, ar, geriausiu atveju - kaukę. Nes jei sužinos butą, kur įsikūrėme, arba netyčia atpažins, sutiks mano mamą, išpasakos jai viską, ką aš išdarinėjau 3,5 metų.
Ir beje, kodėl kitų vaikų tėvai žiūri tik savo vaikų, o gal ir to nepadaro iki galo? Pvz. sakau, mano mama siūlė parodyti gerumą tam pusiau našlaičiui Dominykui, pasikviesti jį į piceriją ar pan. Kodėl kitų vaikų tėvai yra tokie egoistai, kodėl jiems nerūpi kiti savo vaiko klasiokai, esantys nepritekliuje? Tikrai yra žiauru, kai tėvai žiūri tik savo vaiko, o tai, kad kažkokiam jų vaiko klasiokui sunku gauti rūbų, šilto maisto - jų nejaudina nė bum bum.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąo ka esi pridirbes 3.5 metu?
Comment
-
Mano mama manau, patikės, nes tokius dalykus vargiai išgalvosi...
O ko nepakomentavote antros klausimo dalies - kodėl dauguma tėvelių žiūri tik savo vaiko, o ne ir kitų, labiau likimo nuskriaustų?
O kokios dainos žodžiai užrašyti čia: "kad laivas dundens, kazloo-o dv aarščius!"
Dabar bus jumoro, jei vėl įdėsite kokią senosios animacijos dainelę rusų kalba, kai iš žodžių daugmaž turi būti aišku, jog čia kažkokie lietuviškai skambantys žodžiai...
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimą
https://www.youtube.com/watch?v=3WDAB3tFfic
Comment
Comment