Parašė LBP
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Diskusijos apie "Lidl"
Collapse
X
-
Parašė dondc Rodyti pranešimąŽodžiu neberandu ką valgyt. Jau krenta svoris.
Parašė Ginthus Rodyti pranešimąM...m...maxim...m...ma n... n... n... nė... NEGALIU!Paskutinis taisė Jemelia; 2016.09.29, 20:54.
Comment
-
Kadangi John turėjo progą apsilankyti lietuviškame Lidl, nusprendžiau pasidalinti savo išskirtinai kompetentinga ir gerbiama nuomone čia. Lankytis teko net dviejuose Lidluose: Fabijoniškėse (prie Big) ir Kretingoje. Pasidalinsiu pastebėjimais, kurie man pasirodė aktualūs/įdomūs
Kas patiko
- Bendras kainų lygis pastebimai mažesnis, nei kituose supermarketuose. Norintiems be reikalo neišlaidauti ar šiaip turėti pigesnį prekių krepšelį, tai aktualu.
- Aptarnavimas prie kasų malonesnis, nei kituose supermarketuose.
- Kepinių skyriuje galima rasti kibinų (su kiauliena ir vištiena), kurie kainuoja 60-kažkiek centų ir yra labai neblogi ir skanūs.
- Parduotuvės padarytos pagal naują Lidl koncepciją su geresniu interjero dizainu ir daugiau erdvės prekėms susidėti prie kasų.
- yra 1,5% riebumo lenkiško kefyro (Pilos), kuris nekuklia John nuomone yra skanesnis ir tinkamesnis vartojimui, nei bet koks lietuviškas kefyras.
Kas nepatiko
- Nėra jokių Deluxe range'o prekių, pradedant visokiais skaniais sūriais ir kumpiais, baigiant brandinta jautiena steikams. Čia turbūt didžiausias nusivylimas lietuvišku lidl.
- nėra normalių (free range) kiaušinių.
- Vynų (ypač brangesnių) pasirinkimas juokingai mažas. Nors man tai neaktualu, bet tie, kas mėgsta vyną (ne tą, kur už €2.99) ir kas yra lankęsi UK Lidluose, turėtų būti visiškai nusivylę.
Aišku, visi negatyvai yra sąlygoti mažos gyventojų pekamosios galios, bet visvien tikėjausi, kad Lidlas bandys kažką pasiūlyti ir tam mažam šiek tiek labiau pasiturinčių ar kokybe labiau besirūpinančių pirkėjų kontingentui. Panašu, kad bent kol kas to nėra.Paskutinis taisė John; 2016.10.03, 21:44.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąKadangi John turėjo progą apsilankyti lietuviškame Lidl, nusprendžiau pasidalinti savo išskirtinai kompetentinga ir gerbiama nuomone čia. Lankytis teko net dviejuose Lidluose: Fabijoniškėse (prie Big) ir Kretingoje. Pasidalinsiu pastebėjimais, kurie man pasirodė aktualūs/įdomūs
Kas patiko
- Parduotuvės padarytos pagal naują Lidl koncepciją su geresniu interjero dizainu ir daugiau erdvės prekėms susidėti prie kasų.
- yra 1,5% riebumo lenkiško kefyro (Pilos), kuris nekuklia John nuomone yra skanesnis ir tinkamesnis vartojimui, nei bet koks lietuviškas kefyras.
.
Man kultinis kefyras yra Vilkiškių, nepaisant to, kad jie remia Žalgirį. Bet su tuo susitaikiau, tegul gauna paramą Eurolygai, nes ten panašu sėdės paskutiniai tarp visų komandų anot kažkokio užsienio apžvalgininko. Gal mano įnašas per kefyrą leis pakilti nors 1 vieta aukščiau.Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąTai kur apsipirkinėt elitui?
Comment
-
Parašė Arunasx Rodyti pranešimąMan kultinis kefyras yra Vilkiškių, nepaisant to, kad jie remia Žalgirį.
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąTai kur apsipirkinėt elitui?Paskutinis taisė Jemelia; 2016.10.04, 20:45.
Comment
-
Parašė BriedisVilkyškių (Kelmės pieninės) jogurtas maksėj - 99 centai. Lidl'e tas pats jogurtas tos pačios Kelmės pieninės po Pilos ženklu - 79 centai.
Gal ir kefyras atitinkamas yra Lidl'e
p.s. tuoj iškraustys Romas šituos postus į atskirą kefyro temą
Reikia užmaskuoti kuo nors.Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą- Kepinių skyriuje galima rasti kibinų (su kiauliena ir vištiena), kurie kainuoja 60-kažkiek centų ir yra labai neblogi ir skanūs.Got sun in my face, sleeping rough on the road
Comment
-
Lidlo kibino lygis net artimiausio kiosko kibino lygio netraukia... John, gal kažką maišai?
O dėl brandintos jautienos nebuvimo tai nėr ko stebėtis, nėra paklausos, nėra ir pasiūlos, tik patys didžiausi prekybcentriai turi, ir tai ne visada. Ir tokiem dalykam pirkt geriau rinktis specializuotas mėsines.No one really knows
Which way the wind blows
Comment
-
Dar kas mane erzina, tai kai skanuoja prekes ir praskanuoja paskutinę prekę ir paspaudžia turbūt mygtuką "Mokėti" tai viskas iš ekrano (kur prekių sąrašas) dingsta ir lieka tik suma..
Comment
-
Parašė 8844 Rodyti pranešimąDar kas mane erzina, tai kai skanuoja prekes ir praskanuoja paskutinę prekę ir paspaudžia turbūt mygtuką "Mokėti" tai viskas iš ekrano (kur prekių sąrašas) dingsta ir lieka tik suma..
Viskas yra tik programerio kodas.Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Comment
-
Parašė adebisi Rodyti pranešimąLidlo kibino lygis net artimiausio kiosko kibino lygio netraukia... John, gal kažką maišai?
O dėl brandintos jautienos nebuvimo tai nėr ko stebėtis, nėra paklausos, nėra ir pasiūlos, tik patys didžiausi prekybcentriai turi, ir tai ne visada. Ir tokiem dalykam pirkt geriau rinktis specializuotas mėsines.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąMano pagrindinis kibinų benchmarkas yra Trakų kibininės ir lyginimas vyksta su jomis. Su Norfų ir Maximų kibinais esu susidūręs kiek seniau (prieš kokius metus) ir tai buvo paskutiniai kartai, kai teko tai daryti. Dėl to gana keista girdėti tokius kibinų mėgėjų pastebėjimus.Got sun in my face, sleeping rough on the road
Comment
-
Parašė waitas Rodyti pranešimąLidl'e kažkas vyksta, logistikos centre pradėjo atleidinėti darbuotojus
Comment
-
Parašė Petrozilijus Cvakelmanas Rodyti pranešimąBeprasmiška lygint kibininės kibinus ir supermarketų kibinus - skirtingi produktai ir pagal kokybę, ir pagal kainą.
Parašė waitas Rodyti pranešimąLidl'e kažkas vyksta, logistikos centre pradėjo atleidinėti darbuotojus
Comment
-
Comment
Comment