Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

SimCity

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

EA Games sugadinto jaunimo pavyzdys.

Comment

Prie ko cia? Man tai 5 val.liko..

50%
      %)

Comment

VELNIAS. Greitis vos 8KB/s. Jei taip letai eisis tai atsisius tik po 4 val.

Comment

Man 26 laikosi
          %)

Comment

As, turbut, savo pazado "neeiti miegot kol nepazaisiu" neistesesiu. Nes jau 01.30 ir dar liko 5%, t.y. ~45MB

Comment

Jeiii man jau parsiunte )) Kokia 2 nakties
              %)

Comment

Nu ir kaip?Viskas veikia?
                "Klaipėda - Laisvu stiliumi"

Comment

gal kas zinot is kur pastatu parsisiusti ar siaip kokiu priedu, aisq tik be www.simtropolis.com

Comment

Gal reikės pradėti žaisti, aišku jei pastatų normalių gausiu

Comment

Taip, viskas puikiai veikia Gal kas gali truma instruktaza parasyti kaip pradeti miesta kurti, kad nebankrutuotu ir siaip, kad nestu pelna ir tobuletu...? Aciu.
                      %)

Comment

Įsikurk šalia esančio didelio miesto ir jam pardavinėk vandenį, elektrą, leisk pas save vešt šiūkšles, legalizuok azartinius lošimus

Comment

Kaip jums tokie gražūs miestai išeina?? Man kažkokios nesąmonės.....

Comment

Man ir kažkokios pievos gaunas, o ne normalus miestas, bet po truputį jau pradedu įsivažiuoti ir mokaus vis.
                            P.

Comment

Reik man iš naujo pradėt ir normaliai padaryt. Atskirai gyvenamas vietas, fermas, elektrinę, oro uostą ir po to sujunkt visus vamzdžius elektros linijas ir kelius. Aš tai durnas viska i viena sugrūsdavau......

Kas gali paaiskint kodėl man traukiniai nevažiuoja??? Viską bandžiau...

Comment

Jo, reiks suprasti Reik pinigu cyta )
                                %)

Comment

Jokiu cytu lameriai

@taimis
                                  Tik nesugalvok statyt visokiu oro ir juru uostu kol nepastatei pakankamai didelio miesto
                                  Fermos, tai jeigu nor igyvent kaip kaime tai tegul, o taip tai nepatariu, nes uzima daug vietos, sukuria labai mazai darbo vietu ir BVP

Su traukiniais pats nemoku elgtis
                                  Vilnius? Kaunas?? Klaipėda!!!

Comment

O žaidimo tinkle galimybės nėra? Galima būtų kokį sim.miestai.net net čempionatą surengti
                                    Mano galerija Flickr'yje

Comment

Tai kaip reik cia tuos traukinius statyti Ir nuo ko pradeeeettiii?
                                      %)

Comment

Darai pause.
                                        Suvedzioji kelius, aisku kad butu patogus
                                        Susirandi vieta kur bus centras.
                                        Ten statai gaisrine, mokykla, ligonine, mentine ir parku.
                                        Aplink statai residential zonas (naudok max density)
                                        Aplink residential`us statai comercinius pastatus ( 50% max density 50% medium)
                                        Aplink tuos statai medium industrial zonas, stenkis kuo toliau nuo gyvenamuju ir vandens.
                                        Elektrine taip tap toliau nuo centro, bet kad liestusi s uindustrial zona, kad nereiketu laidu vedziot.
                                        Vandes pompa kuo toliau nuo industrijos ir kitu tarsos objektu, ant vambzdziu gali pinigu nepaupyt, jie nedaug teatsieina biudzete.

pries pradedamas padidink mokescius ant dirty industry
                                        Nu gal ir viskas kolkas
                                        Vilnius? Kaunas?? Klaipėda!!!

Comment

Dabar kazka statau Bet visada apie pora stuku i minusa
                                          %)

Comment

Working...
                                          X