Šiame forume yra visų galų hobistų: lempų kolekcionieriai, viešojo transporto mėgėjai (pvz., aš), fotografai, troliai, rasistai Čia gi normalu Svarbu žmogus turi ką veikti.
Būtent. Man pavyzdžiui be galo keistas hobis atrodo bėgiojimas paskui VT TP ir fotografavimas iš priekio ir galo Nu keistas hobis ir tiek.
Šiame forume yra visų galų hobistų: lempų kolekcionieriai, viešojo transporto mėgėjai (pvz., aš), fotografai, troliai, rasistai Čia gi normalu Svarbu žmogus turi ką veikti.
taip as pvz troliu rasistu kolekcionierius-fotografas. Fotkinu A1 postus . A1, jei skaitai - just kidin, notin personal
Siaip, jo yra ir daugiau keistenybiu sitam forume pvz 11 psl. tema apie buvusius traukiniu tvarkarascius
Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.
Tik nepasakokit moteroms, nes susileis iškarto nuo tokios windswept and interesting antisocialios asmenybės!
Dar kai papasakoju, su kokiais traukiniais važinėjau ir parodau Google Earth palydovines nuotraukas su geležinkelio stotimis, tai moterys tiesiog vietoje atsiduoda.
Pasakęs (tik trumpai užsiminęs ), kad daug žinai apie architektūrą kaip tik sudarai įdomaus intelektualo įspūdį.
Viena yra išmanyti senamiesčio architektūrą, istoriją, ir visai kas kitą mėgti fotografuoti greitkelius, taukinius ir dangoraižius. Nors tiesą sakant pažįstu ir tokių, kurioms visa tai patiko
Tokie žodžiai labai įdomiai kontrastuoja su tuom, ką esi užsirašęs savo paraše.
Aš gi nebandau drausti kolekcionuoti lempų, to nekritikuoju (nes tai man netrukdo) ir nebandau to žmogaus atvesti į kažkokį vieną, teisingą kelią. Tiesiog tai, ką jis daro, atrodo kiek juokingai. Bet kokiu atveju, jei žmogui tai suteikia laimės tai aš tikrai nebandysiu atsistoti tarp jo ir jo trokštamos gyvsidabrio lemputės!
You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
... aš tikrai nebandysiu atsistoti tarp jo ir jo trokštamos gyvsidabrio lemputės!
Man tai yra ir suprantama, ir juokinga.
Viskas į temą. Visi ten geruliai lempučių gerbėjai susirinkę
She said all the best freaks are here
She said all the best freaks are here, please stop staring at me
So I said all the best freaks are here
All the best freaks are here, please stop staring at me
Būtent. Man pavyzdžiui be galo keistas hobis atrodo bėgiojimas paskui VT TP ir fotografavimas iš priekio ir galo Nu keistas hobis ir tiek.
Nors ir nebėgioju ir nefotografuoju, bet vis tiek įdomu būna pasižiūrėti į fotografijas Visgi žmonės stengiasi, fotografuoja, reikia susipažinti su jų fotografijomis (ypač, kai geros kokybės).
Viena yra išmanyti senamiesčio architektūrą, istoriją, ir visai kas kitą mėgti fotografuoti greitkelius, taukinius ir dangoraižius. Nors tiesą sakant pažįstu ir tokių, kurioms visa tai patiko
Na gal pripažinkim, kad traukiniai, dangoraižiai, greitkeliai ir miestų planavimas nėra visiškai tokiame pačiame "nerdiškumo" lygyje, kaip... lempų kolekcionavimas.
Na gal pripažinkim, kad traukiniai, dangoraižiai, greitkeliai ir miestų planavimas nėra visiškai tokiame pačiame "nerdiškumo" lygyje, kaip... lempų kolekcionavimas.
Nu bet domėjimasis, kuris konkrečiai iš keliasdešimt ar šimto visiškai vienodų to paties modelio troleibusų kokius maršrutus aptarna-uja/audavo(prieš tai), tai irgi ne ką geriau už lempučių kolekcionavimą.
Nu bet domėjimasis, kuris konkrečiai iš keliasdešimt ar šimto visiškai vienodų to paties modelio troleibusų kokius maršrutus aptarna-uja/audavo(prieš tai), tai irgi ne ką geriau už lempučių kolekcionavimą.
Dėl šito tai turbūt kad sutinku. Autobusistai ir troleibusistai yra legendos.
Juokingas ne pats hobis, bet tai, kaip apie jį kalbama. Pvz. - mano geidžiamiausias yra 4-as maršrutas, kai jį atlieka troleibusas kurio garažinis numeris yra 345
It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Kalbant apie viešojo transporto temas, ten susirenka žmonės, kurie iš tikrųjų kažką nutuokia (nekalbu apie save ). Nagrinėja tvarkaraščius, kodėl lėtai važiuoja, ką galima būtų pakeisti (kas tikrai yra geriau, nei būti paprastu, visada nepatenkintu keleiviu); natūralu, kad ir domisi autobusais/troleibusais/tramvajais/metro ir t.t.
Jeigu nebus žmonių, kurie domėsis kažkuo ypatingu, tai mes neturėsim kokių nors atradimų Gal šitas lempų kolekcionierius bus antras Tesla
Dievaž, skaitau ir stebiuosi kas per asilai gali iš žmogaus su hobiu juoktis ar per dantį traukti. Patys be veiklos kaip mėmės sėdit ir komentarus neva "protingus" ir "entelegentiškus" rasot. Tai davai pasipy^&#%jam iš filatelistų, fotografų, alpinistų ir visų kitų. Asilai.
- Kas gi vyksta toje Ukrainoje?
- Rusija su Amerika kariauja.
- Ir ką, kaip ten reikalai?
- Na, Rusija prarado tūkstančius kareivių, šimtus tankų.
- O amerikiečiai?
- Nepatikėsi, jie apskritai kare nepasirodė.
Dievaž, skaitau ir stebiuosi kas per asilai gali iš žmogaus su hobiu juoktis ar per dantį traukti. Patys be veiklos kaip mėmės sėdit ir komentarus neva "protingus" ir "entelegentiškus" rasot. Tai davai pasipy^&#%jam iš filatelistų, fotografų, alpinistų ir visų kitų. Asilai.
Reiktu tokius besišaipančius su baizbolke ar šeip su kokiu pagaliu gerai atidaužyti, kad suprastų, iš ko galima ir iš ko negalima šaipytis. Aš tai taip skaitau.
Vieni lemputes kolekcionuoja, kiti - batų raištelius ar kt. Kiekvienas savaip "paplaukęs".
Šiuo atveju labiau juokinga ne tai, kad žmogus kolekcionuoja lemputes, o pats prašymo tekstas.
Comment