Kur tau neprigis, lietuviai juk labai mėgstalenkiškas prekes pirkti. Svarbiausia tik kad ne lietuvių gamybos būtų.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Diskusijos apie prekybos tinklus Lietuvoje
Collapse
X
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimąKur tau neprigis, lietuviai juk labai mėgstalenkiškas prekes pirkti. Svarbiausia tik kad ne lietuvių gamybos būtų.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Nitro Rodyti pranešimą
O tai lietuviai turi būti naciai patriotai ir užsimerkę mokėti 2x daugiau už tą patį daiktą, tik su LT ženkliuku? Kuris beje ne Lietuvoje kainuoja pigiau
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
Aha, lidle viskas 2x pigiau
Šiaip tavo meilė suabsoliutinimui užknisa. Aš dažniausiai apsiperku lidl'e - tai iš lenkiškų prekių mano krepšelyje bus tik pienas.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąPavyzdžiai atvirai antrarūšių prekių ir kuo jos prastesnės už kitų pc privačius ženklus?It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimą
Aš ten stengiuosi visokio brudo nepirkti, bet pvz. kad ir ledai - oro priplakti, beskoniai.
Šiaip visi pc turi ledų pradedant 19 centų (sudėtis šiaip normaliai skambanti), tai įdomu kodėl tu išskyrri, kad tik lidlo antrarūšiai, o kitų geri... Fake news?
Ar nebus, kad lyginai skirtingas kainų kategorijas.
Aišku tokio pat tipo ledų yra ir už 1 eur, bet tai nenorėk, kad 5 kartus pigesni būtų tokie pat skanūs.
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąAš ten stengiuosi visokio brudo nepirkti, bet pvz. kad ir ledai - oro priplakti, beskoniai.
Dėl ledų tai neesu tikras ką turi omenyje, nes būtent ledų Lidl'e yra labai gerų.
Comment
-
Parašė Taj Mahal Rodyti pranešimą
Žiauriai geras praeitas atsakymas.
Dėl ledų tai neesu tikras ką turi omenyje, nes būtent ledų Lidl'e yra labai gerų.
Comment
-
Parašė MikasRidikas Rodyti pranešimą
Tik LIDL'e ir perkame ledus. Nes man kažkoks biškį iškrypimas gaunasi pirkti ledus po 2 eurus kitose parduotuvėse. Ir jau kaip fainai būna, kai būna akcija ir maža porcija ledų tada kainuoja tik 1,29 eur Ir kiek žiūrėjau sudėtis - nemačiau, kad tie brangieji būtų kažkuo kitokie.
Pvz maximoj yra atsakas ir į 19ct ledus vaflliniam indelyje, ir į maždaug 32 ct plombyrą , ir į tuos lidl ballino kūginius kur su uogiene už maždaug 55 ct (maždaug tokio tipo kaip "brandinis" baltijos už absurdiškus 2 eur).
Savaime aišku mokėti už porciją ledų virš euro yra jau nelabai protinga.
Comment
-
Su Lidl ledų kaina gali pakonkuruoti tik Norfoje stumdomi "Piemenėlio" ledai. Gaminami LT. Ir tai tik su nuolaida, kai būna 3,25 €/l. Beje, norintiems sutaupyti, reikia ne porcijų kainą skaičiuoti, o litro / kilogramo.
"Piemenėlio" imu tik ant pagalio, ne indelyje, nes indelis iš palmių riebalų. Skonis prieskas, trūksta "grietinėliškumo", su "Lidl" nepalygint, bet prie namų dvi Norfos, o Lidl'ų nulis.♚ streetskins.eu/vilnius-city-cycling-map-by-road-surface ♚
Comment
-
Parašė dondc Rodyti pranešimąSu Lidl ledų kaina gali pakonkuruoti tik Norfoje stumdomi "Piemenėlio" ledai. Gaminami LT. Ir tai tik su nuolaida, kai būna 3,25 €/l. Beje, norintiems sutaupyti, reikia ne porcijų kainą skaičiuoti, o litro / kilogramo.
"Piemenėlio" imu tik ant pagalio, ne indelyje, nes indelis iš palmių riebalų. Skonis prieskas, trūksta "grietinėliškumo", su "Lidl" nepalygint, bet prie namų dvi Norfos, o Lidl'ų nulis.
Comment
-
Nežinau kaip ten Aurum Norfoj (ar čia kažkoks užslėptas sąmojis ne mano protui ), bet Barboroj 14,14 €/kg !!! https://www.barbora.lt/produktai/van...rum-retro-70-g
Tūrio tiek, kiek pirksi, todėl reikia žiūrėti į kilogramo kainą.♚ streetskins.eu/vilnius-city-cycling-map-by-road-surface ♚
Comment
-
Parašė dondc Rodyti pranešimąSu Lidl ledų kaina gali pakonkuruoti tik Norfoje stumdomi "Piemenėlio" ledai. Gaminami LT. Ir tai tik su nuolaida, kai būna 3,25 €/l. Beje, norintiems sutaupyti, reikia ne porcijų kainą skaičiuoti, o litro / kilogramo.
"Piemenėlio" imu tik ant pagalio, ne indelyje, nes indelis iš palmių riebalų. Skonis prieskas, trūksta "grietinėliškumo", su "Lidl" nepalygint, bet prie namų dvi Norfos, o Lidl'ų nulis.
Yra tiek tie senovinio stiliaus vafliniuose puodeliuose po 19ct (iki ir rimti taip pat po tiek turi analogus), tiek to paties stiliaus jau geresni plombyras po maždaug 32ct, tiek tie kūginiai kur po maždaug 55 ct.
Čia tik tą ką atsimenu sakau, turbūt ir daugiuau atitikmenų yra.
Kas įdomu, kad net 19 ct ledai sugeba išvengti palmių aliejaus, kai visokie 2 eur baltijos ledai su palmių aliejumi.
Comment
-
Parašė dondc Rodyti pranešimąNežinau kaip ten Aurum Norfoj (ar čia kažkoks užslėptas sąmojis ne mano protui ), bet Barboroj 14,14 €/kg !!! https://www.barbora.lt/produktai/van...rum-retro-70-g
Tūrio tiek, kiek pirksi, todėl reikia žiūrėti į kilogramo kainą.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Nitro Rodyti pranešimą
Galima pagalvot kiti tinklai lenkiška produkcija neprekiauja.
Šiaip tavo meilė suabsoliutinimui užknisa. Aš dažniausiai apsiperku lidl'e - tai iš lenkiškų prekių mano krepšelyje bus tik pienas.
Comment
-
Strazde, rask sausainius už 5 €/kg be palmių riebalų. Dabar Lidl perkant 3 vnt., dar -20 % (gaunas 4 €/kg). Nors taip ar taip užsipirkdavau visad kiek į kuprinę telpa. Iki šiol Rimi būdavo Italijoj kepti po 7–8 €/kg, dabar pabrango iki 10 ir įdėjo palmių. Visad specialiai važiuodavau pirkt sausainių, Itališkos 4-ių sūrių picos, nes geros sudėties, pigu ir labai skanu (analogas yra Rimi geros sudėties, už panašią kainą, bet nėla labai skanios), taip pat ledai ant pagalio Lidl labai skanūs, su nuolaida 4 €/kg būdavo, nesuprantu kam pirkti visokius Magnum / Premium kitur po 30–40 €/kg. Irgi geri, bet tikrai ne iki 10 kart geresni.
Paskutinis taisė dondc; 2023.10.11, 09:17.♚ streetskins.eu/vilnius-city-cycling-map-by-road-surface ♚
Comment
-
TV3.lt 2023.10.11
„Maximos“ mįslė pirkėjams: kopūstai – lietuviški, bet pagaminti Makedonijoje?
Prekybos tinklo „Maxima“ Komunikacijos ir korporatyvinių reikalų departamento vadovė Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė visų pirma padėkojo už klientų pastebėjimus ir atkreiptą dėmesį. „Nuotraukoje matomi kopūstai yra užauginti Lietuvoje, vietos tiekėjų ūkiuose, ne Makedonijoje
(...)
„Atkreipiame dėmesį, kad ženklinant prekę kilmės šalimi yra įvardijama vietovė, iš kurios kilusi produkto žaliava arba tai yra vieta, kur produkcija buvo užauginta. Gamintojo etiketėje nurodoma šalis, kurioje produktas gaminamas arba pakuojamas.
Pavyzdžiui, šviežių kopūstų atkeliavusių iš Lenkijos, etiketėje įvardinta kilmės šalis bus Lenkija, tačiau platintojas arba pardavėjas – Lietuva, jeigu daržovė buvo sufasuota vietinio tiekėjo arba paties prekybos tinklo, kurio lentynose prekė atsiduria“, – dėstė „Maxima“ atstovė.
https://www.tv3.lt/naujiena/verslas/...ijoje-n1264700
Comment
-
"Linksma" istorija viename iš prekybos tinklų, ypač besirūpinančiame saugumu:
Parduotuvėje patyrė tikrą pažeminimą: mane išvadino vagimi ir bandė atimti prekes
O įtartinas dėl to, kad į krepšį dedasi didelį kiekį vienos rūšies prekių – sviesto, mocarelos sūrio, nugarinės. Šios prekės, anot jos, yra dažnai vagiamos iš parduotuvės.
Nerašyčiau, jeigu šiame tinkle tvyrančios kažkokios šizofrenijos visiškai tuščioje nepatirčiau savo kailiu.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimą"Linksma" istorija viename iš prekybos tinklų, ypač besirūpinančiame saugumu:
Parduotuvėje patyrė tikrą pažeminimą: mane išvadino vagimi ir bandė atimti prekes
O įtartinas dėl to, kad į krepšį dedasi didelį kiekį vienos rūšies prekių – sviesto, mocarelos sūrio, nugarinės. Šios prekės, anot jos, yra dažnai vagiamos iš parduotuvės.
Nerašyčiau, jeigu šiame tinkle tvyrančios kažkokios šizofrenijos visiškai tuščioje nepatirčiau savo kailiu.
- 1 patinka
Comment
Comment