Parašė andyour
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Diskusijos apie prekybos tinklus Lietuvoje
Collapse
X
-
Katastrofiškai trūkstant pardavėjų imasi netradicinių priemonių
Siekdama pakeisti susiklosčiusią situaciją, „Rimi“ ketina dėti daugiau pastangų įvaizdžio formavimui. Kad pelnytų pageidaujamo darbdavio vardą, ateityje „Rimi“ pateiks visuomenei ir potencialiems darbuotojams kuo išsamesnės informacijos apie save.
Aha, skirs daugiau lėšų reklamai ir įvaizdžiui, užuot tas lėšas skyrę dabuotojų darbo sąlygoms gerinti . Atseit potencialiems darbuotojams trūksta informacijos. Laikas būtų suprasti, kad reikia ne gražbyliauti, o imtis realių veiksmų.
Comment
-
Stebina prekybos tinklų dviveidiškumas. Prieš keletą metų valdžiai sugrieštinus atsakomybę už alkoholio pardavimą nepilnamečiams, prekybos tinklai, bent Maxima tai tikrai, protestuodami ėmė reikalauti dokumentų iš visų. Dabar jau tą patį daro kovodami su alkoholizmu. Tfu. Lidl savo stiliumi tyli. Tikiuosi, neprisidės prie šito farso.
Comment
-
Visokie pasų prašymai racionalumu mažai kuo skiriasi nuo prašymo prie kasos perkant padaryti 10 pritūpimų. Pastarasis reikalavimas būtų naudingesnis . Jei norėtų realiai kovoti su alkoholizmu (kokia prekybininkams iš to nauda?), tai vietoj kiekvienoje parduotuvėje esančio alkoholio skyriaus įrengtų ekologiškų ar sporto prekių skyrių. O dabar tai yra tik parodomasis išsidirbinėjimas tikintis, kad ištikimiausi klientai greitai įpras nešiotis pasą ir apyvartos pernelyg nenukentės.
Comment
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąVisokie pasų prašymai racionalumu mažai kuo skiriasi nuo prašymo prie kasos perkant padaryti 10 pritūpimų. Pastarasis reikalavimas būtų naudingesnis . Jei norėtų realiai kovoti su alkoholizmu (kokia prekybininkams iš to nauda?), tai vietoj kiekvienoje parduotuvėje esančio alkoholio skyriaus įrengtų ekologiškų ar sporto prekių skyrių. O dabar tai yra tik parodomasis išsidirbinėjimas tikintis, kad ištikimiausi klientai greitai įpras nešiotis pasą ir apyvartos pernelyg nenukentės.
Comment
-
Kadangi prekybos tinklai nėra tas dalykas kam privalau rodyti asmens dokumentą, bet tai jiems yra leidžiama daryt tik gavus mano sutikimą dėl duomenų panaudojimo. Kiek žinau, pagal asmens duomenų apsaugos įstatymą, tai jie turi pateikt prašymą (raštiškai, kaip suprantu) dėl mano asmens duomenų turėjimo. Ar aš neteisus? Jei aš teisus, tai bus tikrai įdomu pamatyt kasininkės veido išraišką paprašius prašymo
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąKoks dokumentas bus pripažįstamas? Vairuotojo teisės lyg ir netiks?
Comment
-
Kitas pokštas - prisikrauti pusę vežimo alkoholio, pageidautina kuo įvairesnio, iš skirtingų skyriaus galų, iškrauti ant kasos konvejerio, atsisakyti rodyti pažymėjimą ir palikti visą gėrį kasoj. Tegu tvarkosi.
Darbuotojų aišku gaila, bet kovoje už šventą reikalą visos priemonės geros.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąKadangi prekybos tinklai nėra tas dalykas kam privalau rodyti asmens dokumentą, bet tai jiems yra leidžiama daryt tik gavus mano sutikimą dėl duomenų panaudojimo. Kiek žinau, pagal asmens duomenų apsaugos įstatymą, tai jie turi pateikt prašymą (raštiškai, kaip suprantu) dėl mano asmens duomenų turėjimo. Ar aš neteisus? Jei aš teisus, tai bus tikrai įdomu pamatyt kasininkės veido išraišką paprašius prašymo
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąKitas pokštas - prisikrauti pusę vežimo alkoholio, pageidautina kuo įvairesnio, iš skirtingų skyriaus galų, iškrauti ant kasos konvejerio, atsisakyti rodyti pažymėjimą ir palikti visą gėrį kasoj. Tegu tvarkosi.
Darbuotojų aišku gaila, bet kovoje už šventą reikalą visos priemonės geros.
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąGeriau padiskutuojam apie tai, ar ir toliau pirksite alkoholį maksimose ir po rugsėjo 2-os?
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimąO kur be dokumentų pardavinės? Ar mesit gerti?
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimąO kur be dokumentų pardavinės? Ar mesit gerti?
Laimė yra kitų, žmogaus teisių nepažeidinėsiančių alkoholio pardavėjų.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
Comment