Parašė gytis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Neregėta Lietuva
Collapse
X
-
Parašė vizas Rodyti pranešimąKą tame blogo įžvelgi?
Comment
-
Sklando gandai, kad originalios nuotraukos "nutekėjo" į internetą.. galit bandyt ieškot.
Šaltinis: http://www.blogas.lt/kidea/352263/
Comment
-
Parašė gytis Rodyti pranešimąBlogai tas, kad net ir nebūdamas labai geras fotografas, bet turėdamas pakankamai pinigų ir remėjų jis padaro tą knygą kurią "kiekvienas lietuvis turi turėti namuose". Visam šitam projekte svarbu buvo ne fotografas, o pinigai. Ne taip padarytu fotoalbumu turėtumėm didžiuotis
Comment
-
Parašė gytis Rodyti pranešimąBlogai tas, kad net ir nebūdamas labai geras fotografas, bet turėdamas pakankamai pinigų ir remėjų jis padaro tą knygą kurią "kiekvienas lietuvis turi turėti namuose". Visam šitam projekte svarbu buvo ne fotografas, o pinigai. Ne taip padarytu fotoalbumu turėtumėm didžiuotisAš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąPataisykit, jei klystu, bet už šitą albumą galima nuvažiuot ~500 km
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąPataisykit, jei klystu, bet už šitą albumą galima nuvažiuot ~500 km
P.S. Tarkim, kad knyga pagaminta iš kokių antrinių žaliavųAš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė x21 Rodyti pranešimąkalbejau su pilotu, kuris veziojo ta fotografa... sake net nepadovanojo savo knygos/albumo uz sudetinga darba... vien del to nepirksiu jos...
Comment
-
Parašė taimis Rodyti pranešimąPilotas, ir ten ne vienas pilotas buvo, gavo užmokestį už savo darbą...
Pilotas galejo nesistengti visiskai, mazesnis atlyginimas pas ji uz tai nebutu...
Comment
-
/\ Koks skirtumas. Albumas nuo to prastesnis nepasidaro... Čia nuo fotografo priklauso kam albumus duoti, pilotų irgi nemažai, ne tik sraigtasparniais skraidė. Nors kai atlyginamos pastangos - visada malonu. Mano pažįstamas tai tris tomus gavo apie Lietuvos piliakalnius, nors iš oro nuotraukų daugumos ten nesudarė
Jei į temą, tai įspūdingai atrodo, tikrai norėčiau įsigyti*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Turiu visas ir dar daugiau negu albume nuotraukų Pritariu, fotografas ne pats geriausias ir skyrė tam per mažai laiko, reiktų bent keletos metų padaryti tikrai vertas albumo nuotraukas. Na taip, šis žanras lengvas, nes tokios nuotraukos retos ir nunuvalkiotos, tad labai nesunku surasti naujų kampų, o ir šiaip iš kur "bešausi" ten įspūdingas kadras
Comment
-
Aš tai girdėjau atsiliepimų apie Mariaus Jovaišos darbo stilių. Kaip žinia, jis yra vienos rimtesnių kūrybinių reklamos agentūrų "Euro RSCG MIA" vadovas, tai gali sau leist elgtis maždaug taip - atneša krūvą savo darytų nuotraukų, numeta savo dizaineriams (o ten tikrai nedirba blogi dizaineriai) ir pareiškia - padarykit ką nors, kad gerai atrodytų Tai vat jum ir prašom.
Bet kokiu atveju, tai nesumenkina vaizdų ir albumo kokybės. Tikrai puikus darbas.
Comment
-
Parašė Valiukas Rodyti pranešimąAš tai girdėjau atsiliepimų apie Mariaus Jovaišos darbo stilių. Kaip žinia, jis yra vienos rimtesnių kūrybinių reklamos agentūrų "Euro RSCG MIA" vadovas, tai gali sau leist elgtis maždaug taip - atneša krūvą savo darytų nuotraukų, numeta savo dizaineriams (o ten tikrai nedirba blogi dizaineriai) ir pareiškia - padarykit ką nors, kad gerai atrodytų Tai vat jum ir prašom.
Bet kokiu atveju, tai nesumenkina vaizdų ir albumo kokybės. Tikrai puikus darbas.
Comment
Comment