Per "Nuo... Iki" pristatinėjo albumą šį, greičiausiai ten daug kas primą k. ir pamatyt. Asmeniškai aš žiūrėjau išsižiojęs ir iškišęs liežuvį, tiesiog stulbinančios nuotraukos.
P.S. Dėkui už puslapį.
Edit: Peržiūrėjau viską, neturiu žodžių, nieko gražesnio kaip gyvas neesu matęs. Lenkiuosiu iki žemės autoriui.
varčiau vakar knygyne. ne, nesuvYniota. kaip tik tokias ant atskiro 'piupitro' deda.
įdomu, kad kairys lapas atvarte šiurkštoko popieriaus, o dešinys glotnus...
mėgstu reljefų nuotr., to rašto gi šiaip ir nepamatysi, jų albume pakanka. bet kai kurios tai... keistos. raudonų stogų krūvelė. paskui kita, beveik nesiskirianti... neabejoju, kad iš arti, o ne pakibus ore, miestelių ypatumai kur kas labiau išryškėtų.
parašai dar kai kurie juokingi pvz., kažkuris ežeras 'mėgstamas burlentininkų ir irkluotojų', o jų ant paviršiaus - lygiai nulis.
nenorėčiau, kad į mane čia kas mėtytų akmenis, bet imho, griežtesnė atranka gali tik padėti visą albumą padaryti 'super', o ne kas kelintą nuotr...
visgi siūlyčiau pripažinti, kad jei nuotraukos atskirai paėmus yra gražios, tai kaip albumas jis kiek nuobodokas. aš apie visuma šneku. asmeniškai man pabodo vartyti
Silpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai
Nutekėjo albumas ir į internetą Linkomanijoje galima jį pilną rasti
Labai blogai, kai tokie dalykai vyksta, negaliu pakęst.
Pats būtinai įsigysiu šią knygą, ir ne per kokį internetą "pavogęs", geriau nepagailėsiu pinigų ir savose rankose turėsiu, tokią knygą kiekvienas lietuvis namuose turėtų turėt
Labai blogai, kai tokie dalykai vyksta, negaliu pakęst.
Pats būtinai įsigysiu šią knygą, ir ne per kokį internetą "pavogęs", geriau nepagailėsiu pinigų ir savose rankose turėsiu, tokią knygą kiekvienas lietuvis namuose turėtų turėt
O man atvirkščiai, nemanau, kad ji kada nors atsipirks. Tai valstybės garbės reikalas.
Beje, man atrodo, galima buvo sukurti DVD variantą, kuris kainuotų mažiau ir būtų prieinamas didesniam žmonių ratui. Nes tame albume didelę vertės dalį sudaro pats leidinys.
Comment