Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

US. Čikaga / Chicago

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Dar kart pasakysiu, o kad man tokią foto aikštelę nuotraukos gražios, bet matau vien snapshotus, visom kažko trūksta, jau atrodo visai neboga, bet ar tai per daug pasvirus, ar kokia "šiukšlė" kadre, kurios būtų galima nesunkiai išvengti, bet žiūrėti tokias nuotraukas labai
    įdomu. O gatvėse naudok HDR, juk zn kas tai yra? kadangi per didelis kontrąstas, tarp dangaus ir tamsių gatvių, dangoraižių tarpekliuose... Tai vatiek...

Comment

Parašė topstarcanada Rodyti pranešimą
      Ir dekui, kad nepamirsti atnaujinti temos.
      Nera uz ka

Parašė Hunte-r Rodyti pranešimą
      Dar kart pasakysiu, o kad man tokią foto aikštelę nuotraukos gražios, bet matau vien snapshotus, visom kažko trūksta, jau atrodo visai neboga, bet ar tai per daug pasvirus, ar kokia "šiukšlė" kadre, kurios būtų galima nesunkiai išvengti, bet žiūrėti tokias nuotraukas labai
      įdomu. O gatvėse naudok HDR, juk zn kas tai yra? kadangi per didelis kontrąstas, tarp dangaus ir tamsių gatvių, dangoraižių tarpekliuose... Tai vatiek...
      Nelabai turejau laiko nuotrauku darymui, tad pyskinau viska kas maisesi po kojomis Nors ir stengiausi, bet nelabai turejau laiko ieskoti idomesniu kampu ar laukti idomaus "judesio".
      Beje, gal as toks bizkuti is kaimo, bet tikrai nezinau, kas tas HDR Jeigu cia kas nors susije su fotikais, tai tada nenuostabu, nes sioje srityje praktiskai nieko nenusimanau

Comment

Tesiu toliau vakaryksti pasilakstyma po miesta

Gatvese budi stai tokie patruliai

Papuostas iejimas i metro

Idomios formos lauko ekranas

Gali stebeti eisma

Smalsuoliai stebi kas vyksta ziniu studijoje

Labai sunku prasibrauti, tad ir nuotrauka prastos kokybes (per stikla)

Comment

Dangoraiziu paunksmeje stovi keistos formos prekybos centras/molas

Prieiname arciau

Uzeiname i vidu

Pakeliame galva i virsu

Liftai

Laiptai

Ziurint i lauko puse

Comment

http://www.cambridgeincolour.com/tut...amic-range.htm va 99 nuorada pasiskaityk, jei perprasi, manau labai pagerės nuotraukos darytos labai skirtingo apšviestumo zonose...

Comment

US. Pasivaikščiojimas po Čikagos centrą su nauja fotokamera

Prisijungiau ir aš prie dslr-ešnikų gretų (nors dėl savo neegzistuojančių sugebėjimų man ir nepriklausytų). Ištaikiau vakar progą downtown'e pabūti, todėl įdėsiu dabar nuotraukų. Mielai laukiu pastabų ir komentarų iš labiau patyrusių fotografų

Daugelis vaizdų jau daug kam mayta, didelių komentarų nedarysiu.

Einu per gatvę, pažiūriu į dešinę ir paspaudžiu shutter'į (kaip jis lietuviškai?) :

Reikia pereiti per upę:

Kitam krante:

Merchandise Mart - patsai didžiausias, pats pačiausias ir t.t. irt.p. :

Ryški saulė plieskia - o aš šešėlyje:

/\ Reikėtų truputį pasukti, bet jau neredaguosiu, tingiu

Keturi kadrai šito gražuolio:

Adresas:

Iš apačios:

Iš galo:

Tokia bus pirma dalis, esu atidėjęs nuotraukų kitai, bet vėliau .
              beg, borrow and steal

Comment

http://www.cambridgeincolour.com/tut...amic-range.htm va 99 nuorada pasiskaityk, jei perprasi, manau labai pagerės nuotraukos darytos labai skirtingo apšviestumo zonose...
                Aciu!!! Nuotraukose (pavyzdziuose) tikrai matosi skirtumas. Sutinku, kad HDR gali pagerinti nuotrauku kokybe dar karta dekui uz info!

Comment

Labai neblogai Sveikinu prisijungus prie Nikonistų
                  P.S. Shutteris lietuviškai paprastai vadinamas "užraktu"

Comment

nėr už ką... Lauksiu rezultatų...

Comment

Parašė Vaidas Rodyti pranešimą
                      Sveikinu prisijungus prie Nikonistų
                      P.S. Shutteris lietuviškai paprastai vadinamas "užraktu"
                      Dėkui už pasveikinimą
                      Na ne, užrakto aš nespaudysiu. Bus man jis šateris ir tiek Tikiuosiu, kalbininkai neskalpuos už tai
                      beg, borrow and steal

Comment

Merchandise Mart
                        oho kas per didybė

Comment

http://i52.photobucket.com/albums/g3...0118_1-2-w.jpg

Šita ft nuostabi! AČIŪ

Comment

Keletas naktines Cikagos nuotrauku

Comment

/\Aš vis neprisiruošiu naktį fotografuoti pradėti - net savo tripodo su galva nesu išsipakavęs
                              beg, borrow and steal

Comment

Gražios nuotraukos, o kaip ten jūsų Šikagoj, saugus miestas? ar tik centras? Ar reik žinot kur galima o kur ne? Nu papasakok

Comment

Parašė Budulis Rodyti pranešimą
                                  /\Aš vis neprisiruošiu naktį fotografuoti pradėti - net savo tripodo su galva nesu išsipakavęs
                                  As labaiu megstu diena fotkint, nors nakti vaizdai irgi ispudingi, bet arba pas mane fotikas "levas", arba as pats "levas" fotografas (greiciausiai abu), nes nepavyksta man uzfiksuoti naktinio miesto spindesio
                                  Paskutines nuotraukos ne taip jau ir velai darytos apie 5 vakaro. Juk zinai, kad Cikagoje labai greitai temsta

Comment

Gražios nuotraukos, o kaip ten jūsų Šikagoj, saugus miestas? ar tik centras? Ar reik žinot kur galima o kur ne? Nu papasakok
                                    Yra ghetto rajonų - ten nuotykių galima surasti.
                                    Paskutinis taisė Budulis; 2006.11.24, 00:38.
                                    beg, borrow and steal

Comment

Parašė Didmiestis Rodyti pranešimą
                                      As labaiu megstu diena fotkint, nors nakti vaizdai irgi ispudingi, bet arba pas mane fotikas "levas", arba as pats "levas" fotografas (greiciausiai abu), nes nepavyksta man uzfiksuoti naktinio miesto spindesio
                                      Paskutines nuotraukos ne taip jau ir velai darytos apie 5 vakaro. Juk zinai, kad Cikagoje labai greitai temsta
                                      Aš pakolkas naktinei fotografijai teoriškai ruošiuosi. Tik kai pradėsiu bandyti, tai su savimi laptopą pasiimiu - net nežinau, kas man gausis, galėsiu nors iškarto normaliai pasižiūrėti
                                      beg, borrow and steal

Comment

Parašė Budulis Rodyti pranešimą
                                        Aš pakolkas naktinei fotografijai teoriškai ruošiuosi. Tik kai pradėsiu bandyti, tai su savimi laptopą pasiimiu - net nežinau, kas man gausis, galėsiu nors iškarto normaliai pasižiūrėti
                                        Tikiuosi, kad tau labiau pavyks nei man Galesi parodyti visiems forumo dalyviams, kaip nuostabiai miestas atrodo nakti!!! Sekmes su naktine fotografija! Tikiuosi neuzilgo isvysime nuotrauku!

Comment

Parašė Didmiestis Rodyti pranešimą
                                          Tikiuosi, kad tau labiau pavyks nei man Galesi parodyti visiems forumo dalyviams, kaip nuostabiai miestas atrodo nakti!!! Sekmes su naktine fotografija! Tikiuosi neuzilgo isvysime nuotrauku!
                                          Aha ... , čia vaizdų yra
                                          beg, borrow and steal

Comment

Working...
                                          X