Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

US. Čikaga / Chicago

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Gražios nuotraukos, o kaip ten jūsų Šikagoj, saugus miestas? ar tik centras? Ar reik žinot kur galima o kur ne? Nu papasakok

Comment

Parašė Budulis Rodyti pranešimą
      /\Aš vis neprisiruošiu naktį fotografuoti pradėti - net savo tripodo su galva nesu išsipakavęs
      As labaiu megstu diena fotkint, nors nakti vaizdai irgi ispudingi, bet arba pas mane fotikas "levas", arba as pats "levas" fotografas (greiciausiai abu), nes nepavyksta man uzfiksuoti naktinio miesto spindesio
      Paskutines nuotraukos ne taip jau ir velai darytos apie 5 vakaro. Juk zinai, kad Cikagoje labai greitai temsta

Comment

Parašė Hunte-r Rodyti pranešimą
        Gražios nuotraukos, o kaip ten jūsų Šikagoj, saugus miestas? ar tik centras? Ar reik žinot kur galima o kur ne? Nu papasakok
        Yra ghetto rajonų - ten nuotykių galima surasti.
        Paskutinis taisė Budulis; 2006.11.23, 23:38.
        beg, borrow and steal

Comment

Parašė Didmiestis Rodyti pranešimą
          As labaiu megstu diena fotkint, nors nakti vaizdai irgi ispudingi, bet arba pas mane fotikas "levas", arba as pats "levas" fotografas (greiciausiai abu), nes nepavyksta man uzfiksuoti naktinio miesto spindesio
          Paskutines nuotraukos ne taip jau ir velai darytos apie 5 vakaro. Juk zinai, kad Cikagoje labai greitai temsta
          Aš pakolkas naktinei fotografijai teoriškai ruošiuosi. Tik kai pradėsiu bandyti, tai su savimi laptopą pasiimiu - net nežinau, kas man gausis, galėsiu nors iškarto normaliai pasižiūrėti
          beg, borrow and steal

Comment

Parašė Budulis Rodyti pranešimą
            Aš pakolkas naktinei fotografijai teoriškai ruošiuosi. Tik kai pradėsiu bandyti, tai su savimi laptopą pasiimiu - net nežinau, kas man gausis, galėsiu nors iškarto normaliai pasižiūrėti
            Tikiuosi, kad tau labiau pavyks nei man Galesi parodyti visiems forumo dalyviams, kaip nuostabiai miestas atrodo nakti!!! Sekmes su naktine fotografija! Tikiuosi neuzilgo isvysime nuotrauku!

Comment

Tikiuosi, kad tau labiau pavyks nei man Galesi parodyti visiems forumo dalyviams, kaip nuostabiai miestas atrodo nakti!!! Sekmes su naktine fotografija! Tikiuosi neuzilgo isvysime nuotrauku!
              Aha ... , čia vaizdų yra
              beg, borrow and steal

Comment

Nu jo, su muiline naktinėj fotografijoj nieko doro nenuveiksi...

Comment

Parašė Hunte-r Rodyti pranešimą
                  Nu jo, su muiline naktinėj fotografijoj nieko doro nenuveiksi...
                  Nu nera mano aparatas visiska muiline (vis del to 1000lt sumokejau), tiesiog nera pritaikytas naktinei ir aplamai profisionaliai fotografijai. Daugiau megejiskam vartojimui Kadangi as nepretenduoju buti profu, tai tokiam fotografui kaip as ir tokio uztenka

Comment

Nieko nuostabaus, kad nesi patenkintas naktinių nuotraukų kokybe, nes naudoji blykstę Naktinį miestą fotografuoti reikia tik su trikoju, ilgu išlaikymu ir "priverta" diafragma

Comment

Geriausia juodai balta su laikrodžiu.

IT. Sicilija
                      PT. 11 dienų Portugalijos keliais
                      LT. Kaunas 2009.01.04

Comment

Buduliui:
                        Sveikinimai įsigijus naują fotoapartą.

IT. Sicilija
                        LT. Kaunas 2009.01.04

Comment

Parašė Vaidas Rodyti pranešimą
                          Nieko nuostabaus, kad nesi patenkintas naktinių nuotraukų kokybe, nes naudoji blykstę Naktinį miestą fotografuoti reikia tik su trikoju, ilgu išlaikymu ir "priverta" diafragma
                          Dekui, Vaidai, uz patarimus! Kuo daugiau gaunu patarimu ir kritikos, tuo daugiau pasistumiu i prieki. Nors nevaidinu profisionalaus fotografo (toks net is tolo nesu), bet neneigiu, kad laisvalaikiu megstu papyskinti miestus, tad kiekvienas patarimas padeda man padaryti siek tiek idomesnias ir kokibiskesnes nuotraukas. ACIU!

Parašė Giedra70 Rodyti pranešimą
                          Geriausia juodai balta su laikrodžiu.
                          Ar laikrodis patiko, ar pati nuotrauka pasirode geriausia is visu? dekui, bet kuriuo atveju!

Comment

Dar keletas nevisiskai tradiciniu Cikagos nuotrauku

Comment

Ar laikrodis patiko, ar pati nuotrauka pasirode geriausia is visu? dekui, bet kuriuo atveju!
                              Patiko nuotraukos išpildymas

IT. Sicilija
                              LT. Kaunas 2009.01.04

Comment

Kazkokios sakes
                                Tai labai garsi JOAN MIRO skulptūra "Chicago", dar žinoma "The Sun, the Moon and One Star" vardu
                                http://chicago.about.com/library/bla...turesmiroa.htm

Comment

Visai neblogai isejo nuotraukos. Ir sveikinu su nauju pirkiniu.
                                  "Never argue with an idiots. They will bring you down to their level and beat you with experience"

Comment

Gražu, ačiū. Laukiu tęsinio

Comment

Sveikinimai
                                      Gražios nuotraukos

Comment

Matai, Liutass, as net nebuciau pasakes, kad tas meno kurinys kazkuom garsus

Comment

Parašė John
                                          Tik siulyciau deti kiek didesnes foto, na kazkur 800-900 tasku plocio
                                          Ačiū už pastabą Aš kažkaip pagal vieną kurpalį visas užuploadinau Šiek tiek didesnės gražiau žiūrisi
                                          beg, borrow and steal

Comment

Working...
                                          X