Sveiki miestieciai! Rasau pirma karta, nors foruma skaitau kasdien ir labai seniai. Pagaliau prisiruosiau uzsiregistruot Beje John nuotraukos nerealios!
Tu kaip visada savam stiliuje. Puikios nuotraukos.
P.S. Pastebėjau, kad ir mano žvilgsnis vis dažniau užkliūna už azijiečių merginų... Čia vis tavo bloga įtaka - prifotografuoji, tai po to taip ir gaunas - išlenda iš pasamonės...
Siandie neturejau ka veikti taigi nusprendziau nuvaryt i miesta pafotkint.Kazkokio ten keliones tikslo neturejau - vaziavau bet kur...taip bet kur bevaziuodamas atsiduriau Whitechapelio rajone nuo kurio ir pradejau savo kelione.
Anyway foto :
Nuotraukos tai tikrai gražios, bet atgal nenorėčiau. Man asmeniškai NY Big Apple padarė didžiausią įspūdį. Beto gryžkit broliai lietuviai į LT, juk mums darbo jėgos trūksta
Ačiū El_Greco! Paskutinė stotelė patiko, o į Swiss Re žiūrėti neatsibosta .
Ir mane paragino iš Vienos foto reportažą padaryt. Pasistengsiu. Aišku Viena ne Londonas bet...
Tie traukiniai nevazineja jei ka...jie seip stovi ant apleistos gelezinkelio arkos.Idomiai atrodo.
Ka Vienoj darai?Juk kiek atsimenu UK gyvenai.Viena yra cool noreciau aplankyt.Grazi architektura ten.Biskeli primena Lloyds Avenue architektura.
Tie traukiniai nevazineja jei ka...jie seip stovi ant apleistos gelezinkelio arkos.Idomiai atrodo.
Ka Vienoj darai?Juk kiek atsimenu UK gyvenai.Viena yra cool noreciau aplankyt.Grazi architektura ten.Biskeli primena Lloyds Avenue architektura.
Dekui.
Kad nevažiuoja tai kažkaip supratau . Vienoj dabar mokausi ir žinoma ji cool, bet Anglijos vistiek labai gaila. Aplankyt čia be abejo verta, ypač dabar gražu, mieste kvėpuot sunku nuo turistų, nors gerai kad žmonės keliauja tuo labiau kad dažnas autobusas iš Lietuvos.
Kaip ir sakiau, reikės surast laiko 'išspaust' keletą gražių nuotraukų.
Comment