Parašė Tikras architektas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Naujamiestis - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
Parašė Globalus Rodyti pranešimąAludarių 1
- 11 patinka
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
Aš tikėjausi daug iš šito projekto, nes kai yra daug paveldo, tai ne taip jau ir sunku iš to padaryti kažką gero. Šiuo atveju paveldas buvo sudirbtas - padarytas kažkoks hibridas tarp paveldo ir sovietinio daugiabučio. Jei tas paveldas būtų nepaliestas ir apaugęs medžiais - net tai būtų buvęs geresnis variantas, nei šitas.
- 16 patinka
Comment
-
Parašė evvt Rodyti pranešimąTa tamsi spalva tikrai geriau. O bet kam tas anstatas? Nesuprantu kokia jo funkcija. Nebent tik funkcija kažkieno durnumui išeksponuoti.Kitas klausimas kodėl leido taip darkyt istorinį ir galimai saugomą pastatą...
Comment
-
Parašė evvt Rodyti pranešimąAr jie raudonas senas plytas rudai nudažė ar čia man tik eilinis blogas sapnas?"I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002
- George W. Bush President of the USA
Comment
-
Parašė evvt Rodyti pranešimąAr jie raudonas senas plytas rudai nudažė ar čia man tik eilinis blogas sapnas?
Comment
-
Parašė TrippleA Rodyti pranešimą
Pilnai gali būti, kad originaliam variante jos buvo dažytos. Paprastai prieš tvarkant istorinių namų fasadus yra atliekami polichrominiai tyrimai.
Comment
-
Parašė TrippleA Rodyti pranešimą
Pilnai gali būti, kad originaliam variante jos buvo dažytos. Paprastai prieš tvarkant istorinių namų fasadus yra atliekami polichrominiai tyrimai.
Comment
-
Kaip atrodė anksčiau, nuotrauka iš šio straipsnio: https://www.lrt.lt/naujienos/kultura...je-vos-penkios Kažkokios apdailinės plytelės. Man nelabai patinka dabartinis variantas su padažymu.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė evvt Rodyti pranešimą
Kažkodėl pasivaideno kad siūlės ir plytos(ar plytų imitacinės plytelės) buvo skirtingų spalvų, gaila neturiu nuotraukos kaip buvo anksčiau.
- 1 patinka
Comment
-
Panašu kad viską tiesiog ant viršaus uždažė ir tiek, nekokybiška renovacija. Reiktų pamatyti gyvai arba nuotraukų iš arčiau, bet lyginant turimas nuotraukas šiek tiek panašu į nekokybišką užšpakliavimą/užmaliavojimą ant viršaus, net detalės prarastos.
Paskutinis taisė Edd; 2021.11.05, 22:50.
- 9 patinka
Comment
Comment