Patikslinimas: balta su vertikaliom linijom
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Naujamiestis - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
Atrodo šitas forume buvo praleistas.
Savivaldybė pritarė viešbučio paskirties pastato projektui šalia Naujamiesčio „RIMI
https://madeinvilnius.lt/verslas/sta...amiescio-rimi/
Praeitą savaitę Vilniaus miesto savivaldybė pritarė kelių korpusų viešbučių paskirties pastatų projektui Naujamiestyje, greta Kedrų gatvėje esančios „RIMI“. Naujai projektuojamuose korpusuose planuojama įrengti 49 butus ir 51 viešbučio paskirties kambarius.
Visiems pastatams numatomas tiek požeminis, tiek antžeminis parkavimas – viso bus įrengtos 144 parkavimo vietos. Smolensko g. 12 ribose numatyta sporto aikštelė, reikalingo dydžio vaikų žaidimo aikštelė, vieta ramiam poilsiui senyvo amžiaus žmonėms.
- 1 patinka
Comment
-
Jau buvo dalintasi. Sunkiai kas praslysta nepastebetai. Praktiskai jei objektas egzistuoja citify, 100% garantija kad forume buvo pasidalinta.
Man asmeniskai patinka tie liekni turiai, tik barkodas is gatves puses visai ne originalus. Aisku visada geriau baltos vertikales nei linksmieji anrekos zaismai arba kokie nors koriu chebros isradimai.
Comment
-
Parašė ttttt Rodyti pranešimąKažkaip labai jau rėžia akį nuo to svetimkūniškumo.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Tikras architektas Rodyti pranešimą
Spalva nei šiokia, nei tokia pasirinkta. Keistas tonas, visai ne toks kaip plytų. Spalva gaunasi nei sutampanti, nei kontrastuojanti. Galima suprasti projektuotojus, kaip sunku iš RAL'o katalogo pririnkti kažką panašaus. Aišku gal gyvai geriau atrodo, reiktų užmesti akį...
- 6 patinka
Comment
-
Parašė Globalus Rodyti pranešimąAludarių 1
- 11 patinka
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
Aš tikėjausi daug iš šito projekto, nes kai yra daug paveldo, tai ne taip jau ir sunku iš to padaryti kažką gero. Šiuo atveju paveldas buvo sudirbtas - padarytas kažkoks hibridas tarp paveldo ir sovietinio daugiabučio. Jei tas paveldas būtų nepaliestas ir apaugęs medžiais - net tai būtų buvęs geresnis variantas, nei šitas.
- 16 patinka
Comment
-
Parašė evvt Rodyti pranešimąTa tamsi spalva tikrai geriau. O bet kam tas anstatas? Nesuprantu kokia jo funkcija. Nebent tik funkcija kažkieno durnumui išeksponuoti.
Comment
-
Parašė evvt Rodyti pranešimąAr jie raudonas senas plytas rudai nudažė ar čia man tik eilinis blogas sapnas?"I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002
- George W. Bush President of the USA
Comment
-
Parašė evvt Rodyti pranešimąAr jie raudonas senas plytas rudai nudažė ar čia man tik eilinis blogas sapnas?
Comment
Comment