Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Gamyklų konversija Paplaujoje (Architektūros parkas)
Collapse
X
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Muzungus Rodyti pranešimą
Atrodo tai labai pigiai - skarda ir pigiausios baltai tinkuotos sienos....gaila
Comment
-
Parašė Muzungus Rodyti pranešimą
Atrodo tai labai pigiai - skarda ir pigiausios baltai tinkuotos sienos....gaila
Comment
-
Man praeinant lauko apdailos kokybė neužkliuvo. Kaip atrodys po 5-10 metų sunku pasakyti. Pripažinkit, jog kai kurių mėgstamas medis lauko apdailoje (pvz tam pačiam Paupyje) po 5-10 metų irgi neatrodys labai gražiai (jeigu papildomai neprižiūrėsi).
Architektūra man asmeniškai tų baltų pastatų daug labiau limpa, nei nuotraukoje matomų tamsiai rudo klinkerio kvartalo.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Matematikas Rodyti pranešimąMerko "Vilnelės skverai" pirmasis etapas. Foto 25/11/2020.Paskutinis taisė Suolas; 2020.10.28, 18:04.
Comment
-
Parašė Suolas Rodyti pranešimą
Įdomu, jog Vilnelės Skverai, kurie sprendžiant iš foto, gerokai pasistumėję statybose, dar nekalba apie pardavimus (bent puslapyje tylu), o Prie Vilnelės, kur dar niekas negriauta, jau paskelbę planus ir kainas (o jos gana padorios, kažkur nuo 2100 eur/m2)>
Susirašinėdamas su pardavimų vadybininku bandžiau iš jo išspausti žinių apie Rinktinės Urban tolimesnę plėtrą gretimame plote, kur dabar yra stovėjimo aikštelė. Tas sklypas priklauso "Kapitel". Vadybininkas tvirtino kad Merko ten nieko nestatys, nes sklypas ne jų. Įdomu tai, kad kitas Merko vadybininkas man minėjo, kad Merko ten norėjo statyti administracinį pastatą ir patys ten persikelti, tačiau šie planai buvo sustabdyti neribotam laikotarpiui.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė ttttt Rodyti pranešimąPrieš projekto patvirtinimą:
"Žiūrėkit, čia juk ne kažkokios dėžės dažytos bus, bus kokybiški ir įdomūs fasadai, kai kur bus naudojamas ir klinkeris, ir mediena..."
Comment
-
Parašė Matematikas Rodyti pranešimą
Vilnelės Skverų pardavimai jau prasidėjo: "Butų kainos – nuo 1.900 EUR/kv. m., o norinčius plačiau susipažinti su projektu ir sužinoti konkretaus buto kainą kviečiame apsilankyti mūsų biure, adresu Laisvės pr. 3, Vilniuje, iš anksto suderinus susitikimo laiką."
Susirašinėdamas su pardavimų vadybininku bandžiau iš jo išspausti žinių apie Rinktinės Urban tolimesnę plėtrą gretimame plote, kur dabar yra stovėjimo aikštelė. Tas sklypas priklauso "Kapitel". Vadybininkas tvirtino kad Merko ten nieko nestatys, nes sklypas ne jų. Įdomu tai, kad kitas Merko vadybininkas man minėjo, kad Merko ten norėjo statyti administracinį pastatą ir patys ten persikelti, tačiau šie planai buvo sustabdyti neribotam laikotarpiui.
Hm, įdomu kaip reikėtų klausti kainos, jei dar nėra planų. Puslapis jų visai dar tuščias. O 1900 eur skamba patraukliai. Kaimynai nuo 2100 siulo. Net ir 2100 atrodo daug patraukliau, nei pvz. Šnipiškių dalis projektų.
Comment
-
Parašė felar Rodyti pranešimąVisi prieš tai piešti medžiai gone, nes realiai neišeina užaugint medžio ant parkingo kur tik keli centimetrai žemės tėra kol prasideda betonas. Panaši situacija su dauguma šitų naujų "uždarų" kvartalėlių.Post in English - fight censorship!
Comment
Comment