Gal kokį apkrovos testą darė/darys? Arba kažką išbetonuos, arba pamiršo kad toj vietoj nereikėjo polio tai dabar iškasa. (juokauju aišku)
Prasukit,senas foto,pamatysit,kad buvo per trumpas polius,pergiliai sukištas,tai jį dabar daaugino. Matosi is naujų neaplankstytų nuo atkasinėjimo armatūrų, bei sviežaus supilto betono
Lithuanian Top 5 tallest buildings
1. Europa Tower 126 m. 33 f.
2. Pilsotas 112 m. 34 f.
3. Arfa 100 m. 29 f.
4. Helios City Tower A 96 m. 27 f.
5. Europe Square Apartments 95 m. 27 f.
Iki gruodžio 31d. bus pilnai užbetonuotos pirmojo aukšto "grindys" arba viršutinio garažo lubos. 20€
Jei iki gruodžio 31 nebus išbetonuota pirmo aukšto perdanga, tu man pervesi 20 eur? Man pilnai tinka Asmeniškai manau kad iki gruodžio 31 dienos jau bus ne vienas ir ne du aukštai virš žemės.
Jei iki gruodžio 31 nebus išbetonuota pirmo aukšto perdanga, tu man pervesi 20 eur? Man pilnai tinka Asmeniškai manau kad iki gruodžio 31 dienos jau bus ne vienas ir ne du aukštai virš žemės.
Jei iki metu pabaigos nebus pirmojo aukšto, tu man
Jei iki metu pabaigos nebus pirmojo aukšto, tu man
Sutarta, iš kur tas pesimizmas, statybos po jų atnaujinimo šiuo metu vyksta lyg ir normaliu tempu, o kai baigs su pamatais turėtų dar labiau įsibėgėti.
Man atrodo kitaip. Gyvenu prie pat statomos gamyklos,pro langą matau visa statybos eiga, aišku masteliai skirtingi bet prie K18B ir technikos mažiau, ir statybinių konteinerių ir pačių statybininkų mažiau. Manau iki rudens jie dar krapštisis tame pačiame -3 aukšte. Be to jaigu gerai suprantu, jie greitai turėtų kranus perkelti iš dėžės nes jų i vietoje polius kalti irgi reikės.
Man atrodo kitaip. Gyvenu prie pat statomos gamyklos,pro langą matau visa statybos eiga, aišku masteliai skirtingi bet prie K18B ir technikos mažiau, ir statybinių konteinerių ir pačių statybininkų mažiau. Manau iki rudens jie dar krapštisis tame pačiame -3 aukšte. Be to jaigu gerai suprantu, jie greitai turėtų kranus perkelti iš dėžės nes jų i vietoje polius kalti irgi reikės.
Kadangi per nukastus polius poliagrežė nevažiuotų,reiškiasi, kad po kranu poliai jau būtų sugrežti,tai numontavus kraną juos tereiktų atkasti.
O kaip 3 kranas? Jis stovi ten, kur eis pravažiavimas iš vienų požeminio parkingo aukštų į kitus. Tai jį išmontuos greitai prieš užvažiavimus statant ar tiesiog juos vėliau pastatys?
Buna perdangoje paliekama ertmė,kur yra krano bokstas. Poto sekcijos istraukiamos pro ją ir užbetonuojama vėliau, reikia atkreipti i krano pamatą,jei jis išbetonuotas vietoje,o nesurinktas prispaudus betono luitų svarmenimis,tai toks pamatas yra tiesiog paliekamas,virš jo užbetonuojant grindis,dažnai jo gylis jau tam paruoštas. Buvo daroma taip Quadrume su vienu kranu, parkingo( dabartinio kiemelio) centre
Comment