Labai smagu matyt, kad jau yra dalis perdangų klojama. Kaip ne kaip, duobė po biški užsidarinėt pradeda
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Artery - Konstitucijos 18B
Collapse
X
-
Parašė Zygis Rodyti pranešimąArba gali nebut toks butthurt forume sedint produktyvumo skaiciuot neturetum
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimą
Gal kokį apkrovos testą darė/darys? Arba kažką išbetonuos, arba pamiršo kad toj vietoj nereikėjo polio tai dabar iškasa. (juokauju aišku)
- 1 patinka
Comment
-
Parašė CellarDarling Rodyti pranešimąKaip manot, kada jau ir aukštesnioji pastato dalis pradės kilti pagal dabartinį vaizdą?
Comment
-
Parašė Kublickij Rodyti pranešimą
Jai reikėtų lažintis sakyčiau kad maždaug gruodį
Comment
-
Tai lažinamės, iš 100 eur, aš sakau kad anksčiau nei gruodį.
Comment
-
100??
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąTai siūlyk iš ko. Ir parašyk tiksliai ką reiškia pradės kilti, t.y. jau pirmi lygiai virš žemės ar tik požeminio parkingo aukštai.
Comment
-
Iki gruodžio 31d. bus pilnai užbetonuotos pirmojo aukšto "grindys" arba viršutinio garažo lubos. 20€
Comment
-
Jei iki gruodžio 31 nebus išbetonuota pirmo aukšto perdanga, tu man pervesi 20 eur? Man pilnai tinka Asmeniškai manau kad iki gruodžio 31 dienos jau bus ne vienas ir ne du aukštai virš žemės.
Comment
-
Jei iki metu pabaigos nebus pirmojo aukšto, tu man
Comment
-
Man atrodo kitaip. Gyvenu prie pat statomos gamyklos,pro langą matau visa statybos eiga, aišku masteliai skirtingi bet prie K18B ir technikos mažiau, ir statybinių konteinerių ir pačių statybininkų mažiau. Manau iki rudens jie dar krapštisis tame pačiame -3 aukšte. Be to jaigu gerai suprantu, jie greitai turėtų kranus perkelti iš dėžės nes jų i vietoje polius kalti irgi reikės.
Comment
-
Parašė Kublickij Rodyti pranešimąMan atrodo kitaip. Gyvenu prie pat statomos gamyklos,pro langą matau visa statybos eiga, aišku masteliai skirtingi bet prie K18B ir technikos mažiau, ir statybinių konteinerių ir pačių statybininkų mažiau. Manau iki rudens jie dar krapštisis tame pačiame -3 aukšte. Be to jaigu gerai suprantu, jie greitai turėtų kranus perkelti iš dėžės nes jų i vietoje polius kalti irgi reikės.Paskutinis taisė irwel; 2021.02.27, 09:20.
Comment
-
Buna perdangoje paliekama ertmė,kur yra krano bokstas. Poto sekcijos istraukiamos pro ją ir užbetonuojama vėliau, reikia atkreipti i krano pamatą,jei jis išbetonuotas vietoje,o nesurinktas prispaudus betono luitų svarmenimis,tai toks pamatas yra tiesiog paliekamas,virš jo užbetonuojant grindis,dažnai jo gylis jau tam paruoštas. Buvo daroma taip Quadrume su vienu kranu, parkingo( dabartinio kiemelio) centrePaskutinis taisė irwel; 2021.02.27, 19:31.
- 2 patinka
Comment
Comment