Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nauji daugiabučiai namai Vilniuje
Collapse
X
-
Parašė Milwaukee Rodyti pranešimą
Liūdna bobutė.Naujieji Vilniečiai nei žinojo, nei žino, nei žinos kas yra tikras senas Vilnius. Liūdna, kai daugybė miestų labiau rūpinasi savo istorija, išties ima pavydas.
Paskutinis taisė googleLT; 2018.05.14, 21:34.
Comment
-
Parašė Milwaukee Rodyti pranešimąTa mociute yra bosne. 1995m per kara ji prarado seima. Taciau tavo bukle, mane labiau neramina nei jos (tuo metu).Dabar dar blogiau jaučiuosi, jog savo nepasitenkinimą su tikromis problemomis sulyginau.
Comment
-
Is vienos puses smagu viska saugot, is kitos puses nuvaziuokit 10km nuo Vilniaus ir pamatysit ir tokius pat medinukus ir dar puosnesnius. Nors sitas tikrai neblogai atrodo.
Lietuviai nemoka nieko saugot, puikus pavyzdys yra baisus apleisti Svyrtigailos g./ Kauno g. mediniai tvartai. Turi buti saugoma aplinka, uzstatymas, pvz Zveryne jis visai tiktu. Bet kai tarp daugiabuciu deziu paliekamas medinis namas yra pasityciojimas is abeju pusiu.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė SoulMulticast Rodyti pranešimąBet kai tarp daugiabuciu deziu paliekamas medinis namas yra pasityciojimas is abeju pusiu.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Gerrda Rodyti pranešimąMažai komentarų apie namų pynes randu, kokia jūsų nuomonė?
gyvenu netoliese senam daugiabutyje, tai vieta mano nuomone puiki. Minusas tik vienas - butai mažoki, kaip ir daugelyje naujų projektų deja.
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąAplinkos sutvarkymas yra nulio lygio. Apart naujų trinkelių nėra nieko geriau, nieko naujo. O galėtų gi investuoti bent į tankius želdynus. Dulkių nuo tos gatvės tenai tikrai bus, o plynos pievos neduoda jokios naudos.
Aisku vel gi tas pats sh - butu perimetrinis uzstatymas, butu ir ramus tylus kiemas. Dabar kaip vidury lauko sukisti šakočiai, o tarp ju vaiksciuos vietiniai alkonautai kuriu ten netruksta. Aisku juokingiausiai, jei dar irengs tvora nuo gatves.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė vaidasp Rodyti pranešimą
Man jie labai patinka, bet nelabai patinka tas rajonas. Gal gali plačiau apie aplinką kaip ten gyvenantis papasakot?
Šiaip Vilniuje prieš tai esu gyvenusi prie big'o - nepatiko nes toli miestas, kiemai užgrūsti. Dar teko gyventi kalvarijų g. antroje pusėje baltupiai/ jaruzalė, ten visai nieko aplinka buvo, daug žalumos, o dabar gyvenam žirmūnų pradžioje, tai man visus minusus atperka patogumas, kad centras šalia.
Parašė vaidasp Rodyti pranešimąAplinkos sutvarkymas yra nulio lygio. Apart naujų trinkelių nėra nieko geriau, nieko naujo. O galėtų gi investuoti bent į tankius želdynus. Dulkių nuo tos gatvės tenai tikrai bus, o plynos pievos neduoda jokios naudos.
Parašė vaidasp Rodyti pranešimąAš spėju kad paklausa ten mažoka jei per du metus tik du namus pastatė. Ir postas panašus į reklaminį iš tos beviltiškos serijos: 'o ką manote apie...?' su vystytojo darytomis nuotraukomis
Daug projektų apžiūrėjom, tai visur pagrindinis minusas -maži butai, na kodėl reikia planuoti trijų kambarių butus max 60 kv.m nesuprantu. Norėtųsi kokių bent 75Šiaip visai patiko centro duetas, logiškas išplanavimas, didelis balkonas,grindinis šildymas, centras. Kiek žiūrėjau šalia esantį sklypą pardavinėjo varžytinėse, tai turėtų greitu laiku susitvarkyti gal šabakštynai, bet apžiūrint tik sužinojome, kad pusė butų "kūrybinės dirbtuvės" ir parkingo dėl to mažiau suplanuota.
Comment
-
Parašė SoulMulticast Rodyti pranešimą
Nekazka, nors nedaug truko iki normalios aplinkos, svarbiausia dalis - pozeminiai parkingai yra. Tereikejo prisodint ilgameciu krumu ir keleta medziu.
Aisku vel gi tas pats sh - butu perimetrinis uzstatymas, butu ir ramus tylus kiemas. Dabar kaip vidury lauko sukisti šakočiai, o tarp ju vaiksciuos vietiniai alkonautai kuriu ten netruksta. Aisku juokingiausiai, jei dar irengs tvora nuo gatves.
Comment
-
Parašė Gerrda Rodyti pranešimą
Pliusai - viskas arti, į darbus centre pėstute vaikštom, smagu prie upės pasivaikščioti, prie kristoforo mokyklos yra stadionas, geru oru daug žmonių su šunukiais, vaikais, turgus netoli.
Daug projektų apžiūrėjom, tai visur pagrindinis minusas -maži butai, na kodėl reikia planuoti trijų kambarių butus max 60 kv.m nesuprantu. Norėtųsi kokių bent 75Šiaip visai patiko centro duetas, logiškas išplanavimas, didelis balkonas,grindinis šildymas, centras. Kiek žiūrėjau šalia esantį sklypą pardavinėjo varžytinėse, tai turėtų greitu laiku susitvarkyti gal šabakštynai, bet apžiūrint tik sužinojome, kad pusė butų "kūrybinės dirbtuvės" ir parkingo dėl to mažiau suplanuota.
O būtų virš 60 kv.m. aš radau, tik rinkitės 4 kambarių butus. Juos galėsit perplanuot į 3.
- 1 patinka
Comment
-
Tvoros ten prie namu del to kad pilna valkatu aplink ir zmones nupirke naujus butus nenori kad terstu ju kiemus ar listu prie vaiku bezaidziant. O siaip tvora yra prastos ifrastrukturos pozymis. Kiemas turi buti suformuotas taip, kad apibrezti jo ribas tvoru reiketu minimaliai. Pyniu atveju reiketu aukstesniu krumu juostos atskiriant teritorija nuo gatves (ju nereiketu jeigu namai butu prie pat gatves o ne toliau kaip dabar). O medziai tikrai gali augt, pas skandinavus kazkaip auga ant pozeminiu aiksteliu.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė vaidasp Rodyti pranešimą
Kadangi jums aktualu centras, tai jūs matote didelį pliusą. Man patinka tik patys namai, bet mieliau rinkčiausi Santariškių namus dėl vietos mieste ir dėl to, kad nėra įsprausta tarp senų penkiaaukščių.
O būtų virš 60 kv.m. aš radau, tik rinkitės 4 kambarių butus. Juos galėsit perplanuot į 3.
Rinktinės urban manau per brangu - 200 000 eur ir langai į šiaurės pusę. Šiaip jei ne kaina, tai manau žiūrėčiau olimpiečių gatvėje butą, ten centras arti, bet ramu, aplinka faina, pakrantė upės irgi jau aptvarkyta.
Comment
Comment