Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

„Swedbank“ būstinės Vilniuje statybos

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

tikrai ne ambraso, rinkciau paleko jei ne ta istorija, bet siaip ukniso mane apie tai diskutuot, laimejo tas kam reikejo ir viskas

Comment

loreta, o tu kieta merga

Comment

...noriu dar imesti zinute :Kaune balanzdio 6 d 14 v bus svarstomas AKROPOLIO+SPORTO R KOMPLEKSO PROJEKTAI...O NUOMONIU APIE TAI YRA LABAI PRIESTARINGU...TAIGI

Comment

...SIAIP "KAIFUOJU " DEL SIO FORUMO EGZISTAVIMO...nes plagijatoriams ir siaip visokiems archnevykeliams bus karsta deka jusu izvalgios dalyviu kompanijos...pagarba aktyviausiems

Comment

na va, kur dingo nr. 7 kur cia visi taip gyret
            o as atspejau

Comment

Na reikia ir atsvesti uz atspeta Nr 9.
              Tikiuosi bus dziovinami Ambraso 2 batukai NMC

Comment

man nei vienas nei kitas nepatiko...

Comment

...ir vis tik, kieno buvo Nr.20 ?

Comment

...markoooo...pasirodo tu nebuvai "pasirases" uz 7...tai rodo gera tavo aki... patiko 12...o ka dabar rinktumeisi?

Comment

@John
                      Galėjai prie paleko prikabint ir gensler render'į
                      Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

Comment

Labiau prie sirdies man Ambraso darbas!

Comment

Pasirinkimas aisku skurdus. Bet siuo atveju balsuoju uz p. P.

Comment

nu ambraso man geriau patinka bendram fone graziau ziurisi1

Comment

man nepatinka nei vienas...per daug masyvus jie...Bet jei reiktu rinktis, tai Ambraso, nes siek tiek originaliau atrodo...Beje, jam pliusas, kad sukure vizualizacijas kaip isilies sis pastatas i esama visuma.

Comment

Parašė markoooo
                                tikrai ne ambraso, rinkciau paleko jei ne ta istorija, bet siaip ukniso mane apie tai diskutuot, laimejo tas kam reikejo ir viskas

Toks jausmas kad kol architektu sajunga organizavo konkursa, Hanzabankas su Ambrasu rinkosi grindu plyteliu spalva! geria:

Comment

gal puse velnio abu pastatai, bet juk kol ji pastatysir kazin kaip jis atrodys? negausim soko tada?

Comment

na, pono Ambraso darbas labai fainai įsipaišo į bendrą NMC vaizdą... Neabejoju, kad šis projektas labiausiai buvo priderintas prie aplinkos. O tie užlinkimai viršuj tikėkimės nebus tokie dideli ir baisūs

Comment

tikiuosi, kad tas, kuri pasirinks dar gerokai pakoreguos savo darba...

Comment

nei vienas projektas netinka esamai situacijai. Paleko yra per masyvus pavirsutiniskai padetas kubas , o ambraso - tai kaip smekla vilniaus panoramoms ir nepagrystai atitveriantis Konst pr. nuo Neries

Comment

Go Ambrasas !
                                          Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.

Comment

Working...
                                          X