Ar tikrai gali eiti tunelis per visą Kauną po Nemunu?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
„Kaunorama“ daugiabučių Ž. Šančiuose projektas
Collapse
X
-
Parašė Litch Rodyti pranešimąAr tikrai gali eiti tunelis per visą Kauną po Nemunu?
Comment
-
Buvo netikinčių, kad daug išpardavė.
Jau 90proc. pirmo namo parduota:
https://m.kauno.diena.lt/naujienos/k...amentu-1029473
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąBuvo netikinčių, kad daug išpardavė.
Jau 90proc. pirmo namo parduota:
https://m.kauno.diena.lt/naujienos/k...amentu-1029473
- 1 patinka
Comment
-
Labai kažko naujo nėra, bet kai buvau toje vietoje, tai šiek tiek pafotkinau. Jau deda pasvirus klojinius apatinei daliai betonuoti.
Antrosios duobės vienu šonu iš tikrųjų betoniniame vamzdyje teka kažkoks upelis, pažiūrėjau, radau jo įtekėjimą į Nemuną
O nuo statybvietės lygiagrečiai upei eina grįstas akmenimis kelias, juk tarpukariu čia buvo gana gyva, stovėjo sandėliai ( net ir dabar prieš šią statybą buvo nugriautas vienas tarpukarinis baltų plytų sandėlis ), dar kažkas...
Keliauju per Lietuvą
- 7 patinka
Comment
-
Parašė johanas Rodyti pranešimą
pardavė ar rezervavo?
Rezervacijų mažai kas atšaukia. Kylančių kainų rinkoje turbūt apskritqi niekas, net ir negavus pinigų, gali perleisti kitam ir gal dar su pliusu.
Tad rezervavo sinonimad pardavė šiame kontekste.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Missoni Rodyti pranešimąIf a lion could speak, we could not understand him.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Niekas nenoka visos kainos kol nepaima buto.
Rezervacijų mažai kas atšaukia. Kylančių kainų rinkoje turbūt apskritqi niekas, net ir negavus pinigų, gali perleisti kitam ir gal dar su pliusu.
Tad rezervavo sinonimad pardavė šiame kontekste.
Comment
-
Parašė sankauskas Rodyti pranešimą
Nesparčiai viskas. Pagal pirminį projekto planą liepos 12d. turėjo jau būti pradėtos montuoti fasado konstrukcijos.Keliauju per Lietuvą
Comment
-
Parašė sankauskas Rodyti pranešimąSeku temą ir laukiu daugiau nuotraukų. Kokioje stadijoje pirmas pastatas?
Dėl projekto, daug kas priklausys nuo realizacijos, jei bus kokybiška, bus gera apdaila, gal kažkiek atsvers tuos mano galva minusus (trys vienodi pastatai, galėjo bent aukščiais/fasadais pavarijuoti ir anksčiau minėtas parkingas). Gal dar kažkiek prisideda mano išankstinis nusistatymas prieš daugiaaukščius daugiabučius Lietuvoje (užsienyje aišku yra ir gerų pavyzdžių).
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąŠiaip smalsu: kodėl būtent šią temą seki, ypač įdomu dėl įvairių ankstesnių tamstos pasisakymų apie Kauną.
Dėl projekto, daug kas priklausys nuo realizacijos, jei bus kokybiška, bus gera apdaila, gal kažkiek atsvers tuos mano galva minusus (trys vienodi pastatai, galėjo bent aukščiais/fasadais pavarijuoti ir anksčiau minėtas parkingas). Gal dar kažkiek prisideda mano išankstinis nusistatymas prieš daugiaaukščius daugiabučius Lietuvoje (užsienyje aišku yra ir gerų pavyzdžių).If a lion could speak, we could not understand him.
Comment
-
Parašė sankauskas Rodyti pranešimą
Gaminame aliuminio fasadus šitam projektui.
- 3 patinka
Comment
Comment