Labai ačiū už nuotraukas.
Daugiau nebevažiuosiu į jokią Latviją - Olando kepurė labai patiko.
Beje, šitą nuotrauką nesunkiai ir man būtum prastūmęs kaip ruožą Latvijos palūryje kur nors netoli Jūrkalnės
Ten laukinės vietos, ar už laiptų stovi išsirikiavusi eilė suvenyrų ir čeburekų prekiautojų?
Aciu uz ivertinima
Taip apie ka ir kalbu, kad nuvaziaves pamaciau ne kurios vaizdelius labai panasius kurios pateikei is Latvijos
Cebureku prekiautoju nemaciau, bet kas ten zino, kaip ten vasara, turistu manau ten tikrai tirsta turetu buti
as ir ziuriu, jog nei pitbulis, nei stafordsyras nepasireiske ne karto agresiju priepuopliu? kiek zinau, Lietuvoj sitos abi veisles draudziamos, ar bent jau reikia registruoti.
as ir ziuriu, jog nei pitbulis, nei stafordsyras nepasireiske ne karto agresiju priepuopliu? kiek zinau, Lietuvoj sitos abi veisles draudziamos, ar bent jau reikia registruoti.
Nu ne, nera jokiu agresiju, nes nuo mazens pas mane augintas, gerai priziuretas, tai jam nera del ko kad stogas vaziuotu Nors siaip kaciu ziauriai nemegsta
mano auksaspalvis retriveris, nors ir super taikaus budo, bet kate pamates iskart pjauna. kas idomiausia, jog kaciukus, kol jie mazi - prisileidzia, prausia, migdo taipogi ir ziurkenus.
Na maniskiui dar nepatinka dar ozkos, karves, arkliai Beto ir sunis jis ne visus megsta, nepatinka jam kazkodel visokios "balionkes" ar kaip as vadini kudliai lenciuginiai, ypac jei dar koks ryzokas buna, tai antipatija is karto, nors aisku jis pirma nepuola, bet kaip taisykle, beveik visada tie mineti ryzoki savo jegas pervertina .....
Comment