Gaila, kad priešpaskutinė, bažnyčios, nuotrauka tamsoka gavosi. Man tai pats gražiausias, o ir deja, vienintelis, pastatas Šiauliuose. Užtenka pažvelgti į prieškarines Šiaulių nuotraukas, kad suprastum - koks buvo pragaištingas II - asis pasaulinis karas Šiaulių senamiesčiui.
Gaila, kad priešpaskutinė, bažnyčios, nuotrauka tamsoka gavosi. Man tai pats gražiausias, o ir deja, vienintelis, pastatas Šiauliuose. Užtenka pažvelgti į prieškarines Šiaulių nuotraukas, kad suprastum - koks buvo pragaištingas II - asis pasaulinis karas Šiaulių senamiesčiui.
Aplinkybės neleido kitaip.Kas dėl bažnyčios,tai ji vienintelis ir nepakartojamas statinys Šiauliuose.Karas daugiau nepaliko jokių senovinės architektūros pavyzdžių,kuriais dabar galėtume grožėtis.Deja...
Nesakyk- architektūriniu požiūriu Šiauliai turi dar ką pasiūlyti, pvz visa Aušros alėja. Žiūrint ką tu laikai gražiu pastatu. Dėl karo sutinku.
Na,Aušros alėja,aišku,graži,bet nieko tokio ypatingo ten nėra.Senoviškų pastatų yra kiekviename mieste ir miestelyje.O tokių kaip Šiaulių katedra Lietuvoje tik keletas.
Comment