Pokyčiai įspūdingi. Nauja gatvė tikrai įnešė kažkiek gyvybės ir tvarkingumo į tą buvusią vieną atokiausių ir nepatraukliausių Vilniaus vietų.
Beje, senesni maps.lt vaizdai labiau tikėtina kad yra ne 2002 - 2003, o maždaug 2005 metų vasaros, nes užbaigti Konstitucijos prospekto dangoraižiai ir Europos aikštė (2004), pastatytas Ermitažas (2004 pabaiga), bet dar nėra pietinio Senamiesčio aplinkkelio (2006).
Šiek tiek nuslysiu nuo temos, bet kiek atsimenu, kai Vilniuje buvo atsiradės planas statyti pasaulio prekybos centra ties pietiniu aplinkkeliu, tai kaip supratau jo vieta turėjo būti (žiūrint į nuotrauką) tas laukas po aplinkkeliu, iš kairės prieš pėsčiūjų viaduka, ar aš klystu?
Šiek tiek nuslysiu nuo temos, bet kiek atsimenu, kai Vilniuje buvo atsiradės planas statyti pasaulio prekybos centra ties pietiniu aplinkkeliu, tai kaip supratau jo vieta turėjo būti (žiūrint į nuotrauką) tas laukas po aplinkkeliu, iš kairės prieš pėsčiūjų viaduka, ar aš klystu?
Kaip supratau iš vizualizacijų ir diskusijų čia http://www.miestai.net/forumas/showt...t=4563&page=11
tai jis turėjo (teoriškai, vis dar turėtų) būti vietoj tų metalinių bačkų (žemėlapyje, šiek tiek į dešinę nuo viaduko).
Įspūdinga nuotrauka. Primena vaizdus iš GTA . Šis kelias tikrai pagerino susisiekimą, bet prie Liepkalnio maximos kartais piko metu reikia pastovėt grūstyje.
Teismo sprendimas staiga išlenda. Kadangi čia jau yra Lietuvos vyriausiasis administracinis tesimas, tai prieš tai dar kažkiek žemesnio lygio tesimų buvo. O dar prieš tai - auditas, visokie aiškinimaisi su Valstybės kontrole ir t.t. Įgudę žmonės sugeba metų metus bylinėtis.
/\
Jei pranešimai rašomi ne toje temoje, nebūtina svaidytis epitetais. Čia ne delfis.
Dabar tai atrodo keistai, bet statybos metu dabartinė Tūkstantmečio gatvė buvo vadinama aplinkkeliu, o vėliau buvo išrastas absurdiškai skambantis terminas "vidinis aplinkkelis".
Jei tai padeda panaudoti ES pinigus realioms statybos, tegul nauji keliai vadinami kaip kam patinka.
Patikslintas temos pavadinimas. Pridėtas "tūkstantmetis", kad nebūtų painiojami du skirtingi obkjektai.
Aš nesisvaidau epitetais ką nors asmeniškai kaltindamas šiuo atveju. Tiesiog tas pavadinimas suklaidino mane (ir manau ne tik mane), nebūtina laikyti daugelio tikrai pamirštą pavadinimą.
Nes painiava kažkokia buvo pavadinimų temose Pietinis aplinkkelis, tikrasis Pietinis aplinkkelis, betrūksta dar Tikrasis Šalies Magistralinis Pietinis aplinkkelis.
/\
Jei pranešimai rašomi ne toje temoje, nebūtina svaidytis epitetais. Čia ne delfis.
Dabar tai atrodo keistai, bet statybos metu dabartinė Tūkstantmečio gatvė buvo vadinama aplinkkeliu, o vėliau buvo išrastas absurdiškai skambantis terminas "vidinis aplinkkelis".
Jei tai padeda panaudoti ES pinigus realioms statybos, tegul nauji keliai vadinami kaip kam patinka.
Patikslintas temos pavadinimas. Pridėtas "tūkstantmetis", kad nebūtų painiojami du skirtingi obkjektai.
--------------------------
Tūkstantmečio g-vė yra aplinkelis ir neprastas. Kuo daugiau aplinkelių - tuo labiau civilizuota kelių ir gatvių sistema.
Tačiau, aplinkelius būtina teisingai pavadinti kad būtų kažkokia sistema ir visiems būtų aišku kas yra kas.
Aš siūlau atsisakyti aplinkelius skirstyti į išorinius bei vidinius, nes jeigu ateityje atsirastų dar trečias tarpinis aplinkelis - tuomet būtų visai painu su pavadinimais kurie nekeltų žavesio: vidinis, tarpinis ir išorinis aplinkeliai.
Aš siūlau aplinkelių pavadinimams taikyti visiškai kitokią sistemą:
Pirmas lygis:
Vilniaus SENAMIESČIO pietinis aplinkelis - (Drujos g. (S.Batoro g. tęsinys)- Seinų g. - Kauno g.),
Antras lygis:
Vilniaus CENTRO pietinis aplinkelis - (Tūkstantmečio g. (dabar vadinamas vidiniu aplinkeliu)),
Trečias lygis:
Vilniaus MIESTO pietinis aplinkelis - (dabar vadinamas išoriniu aplinkeliu, tai besitęsiantis A19 kelias per Kirtimus, ateityje turėtų dar pailgėti rekonstruota šio aplinkelio dalis),
Ketvirtas lygis:
Vilniaus PRIEMIESČIŲ aplinkelis - tokio kolkas nėra ir artimiausioje ateityje tikrai nebus, tačiau toks aplinkelis TEORIŠKAI galėtų atsirasti tolimoje ateityje. Tokį aplinkelį galėtų sudaryti transporto žiedas aplink miestą išlaikant maždaug 25 km. atstumą nuo Vilniaus. Rytinėje pusėje tokio aplinkelio žiedas užsisklęstų jau visiškai netoli Valstybinės sienos, t.y. netoli Medininkų ir Lavoriškių.
Tokia aplinkelių pavadinimų sistema, mano nuomone, būtų žymiai sistematiškesnė, nuoseklesnė ir aiškesnė. Pagal šią pavadinimų sistemą, kiekvienas aplinkelis (esamas ir galimai būsimas) turi savo konkrečią vietą Vilniaus (ir jo priemiesčių) transporto sistemoje.
Pirma reikia nutiesti "mirtinai" reikalingus aplinkelius ir gatves kaip Vakarinis ir Siaurine, Bajoru, o tik tada svajoti apie abejotines vertes 25 km atstumu numanomus aplinkelius
Comment